Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar..sizinle bişey paylaşmak istiyorumm..yanlız öncelikle şunu belirteyim hatalıyım..bunu belirtmemin sebebi bana bundan sonra ne yapmam gerektiği hakkında bilgi vermeniz..
çünkü ağlamaktan bir hal oldumm..çok kötü durumdayımm..ben bir arkadaşımla çok samimiydim..o eşiyle yaşadığı olumsuz şeyleri bana anlatmıştıı..eşi ona şiddet uyguluyordu..bende bunları başka bir arkadaşımla paylaştım ama niyetim bu olayı yaymak değil,arkadaşıma çok üzüldüğüm için yazık bunları haketmiyor tarzı konuşmaktı..neyse bunları anlattığım arkadaşım benim bir hareketime kızdı hemen gidip bu olayı onlara anlattı...hemde nasılll....ben sürekli onların dedikodusunu yapıyormuşum gibi...en yakın 3 arkadaşımı kaybettim..onlarda bana kızıp grupça küs olduğumuz insanlarla gidip barıştılarrr..yani ben koskoca işyerinde yapayanlızımmm...ne yapayım da intihar etmeyeyimmm..kızım olmasa 1 sn beklemez öldürürdüm kendimi...işyerimin şubesini değiştirmek için dilekçe verdim.pazartesi belli olurrr...ama muhtemelen 3 ay daha buradayımm..üç ay çabuk geçer deyip nasıl sabrederimm..lütfen akıl verin![]()
Konu sahibi haklı depresyonda olmakla neden derseniz sabahtan akşama kadar ailemizden fazla iş arkadaşlarla beraberiz iyi anlaşmak çok önemli birde grup şeklinde çalışılan iş ise düşünün kimse sizinle konuşmuyor,önemsemiyor kim olsa buhran geçirir kolay değil önemsemeyin diyenler ya iş hayatı farklı yada hiç para kazanmamış kişiler ,dışlanmak dünyanın en kötü davranışı!
benim durumumu o kdar ii tarif ettin ki...
yanlızlıktan ölüyorum....çok ama çok kötüyüm..kızımı bile evden gönderdim..bu halimi görmesindiye..HERKES SIRT ÇEVİRDİ...BİR ALLAHIN KULU KALMADI ETRAFIMDA...DEMEKKİ FIRSAT ARIYORLARMIŞ..BEN BU KADAR MI KÖTÜ BİRİYDİM YAAA...
esra asıl hatanın arkadaşların yüzünden eşin ve kızına yaptığın davranışlar olduğunu ne zaman anlayacaksın.kapı dışındaki insanları bırak artık.ailene yönel![]()
kesinlikle öyle...çocuğumun rızkını paylaştım resmen...hep onlarıda düşündüm...kendimden çok....eşimi ve çocuğumu hep bir kenara attım...onları evde bırakıp bunlara gittim..ama arkamdan eşiyle arası ii değil bile demişler....şimdide bi yokuz artık eşinle çocuğunla ilgilen diyorlar.....bana bunu yapmayın diye resmen yalvardım,işte bunun için gurursuzum....herkes herkes hakkında yorum yaptı...bir tek benimkiler ortaya atıldı...tüm okula tüm çevreme rezil oldum..çünkü söylediklerimi ortaya döken kişinin eşi ile benim eşim aynı iş yerinden arkadaşlar...eşi de orda yayacak...bu kadında onların eşine yayıp beni bitirecek...İŞTE BU GÜNLERİ GÖRMEK İSTEMEDİĞİM İÇİN ÖLMEK İSTİYORUM...![]()
yanlızlıktan ölüyorum....çok ama çok kötüyüm..kızımı bile evden gönderdim..bu halimi görmesindiye..HERKES SIRT ÇEVİRDİ...BİR ALLAHIN KULU KALMADI ETRAFIMDA...DEMEKKİ FIRSAT ARIYORLARMIŞ..BEN BU KADAR MI KÖTÜ BİRİYDİM YAAA...
muart ne kadar güçlüsün...aslında tüm çevrem beni öyle biliyordu..sağlam dediğinin arkasında olan...ama bu olay bitirdi beni...aslında ne kadar yakın ama benim kinde ben çokkkk suçluyum..allahım affetsin beni:.