• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hatam büyük bundan sonra ne yapmalıyım

sorunda burda zaten arkadaşım..ben yanlış yaptım..herkes beni suçlayacak...ne yapıcam..allah benim belamı versin...konuşmamalıydımm...kimselere güvenmemeliydimmm:43::43:

herkes karşısındakini kendisi gibi bilirmiş bunu unutma bende çok içten sıcak samimi davranıyordum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ben onun konuştuklarını hiç kimseye açmadım ama o sanırım kendi gibi sanmış beni o açtı kimseye güvenilmeyeceğini bana öyle iyi öğrettiki ne derler bir musibet bin nasihatten iyidir.

Allahtan sabır dile ve sana o gıcıklığı yapan kişi gerçekten can dostun değilmiş ki kendini belli etmiş Allaha havale et herşeyi bu benim başımada geldi tüm sıkıntılarımı paylaştım konuşulmaması gereken her sırrımı konuştum meğerse ikili oynuyormuş ne konuşsam saatinde yerini buldurmuş sağolsun birde üstüne gelip bana sen e yapmaya çalışıyorsun diyerek hesaplar soruyordu kendine karşı tavırlarım değişince,şimdi hala görüşüyoruz ama sanki bir yılan var karşımda en zor anlarda destek oldum kardeş yerine koydum sonunda ne olduğunu geç olsada öğrendim .neyse bu bana öyle sıkıntılar yaşattıki tek teselli kaynağım dua idi Allahım sen biliyorsun dedim sen görüyorsun sen herkese hakettiğini ver çok geçmedi çok samimi olduğu kişilerde kendine kendinin bana yaptığını yaptılar Hasbinallahüve nimel vekil nimel mevle venigmelnesir de baka bişeye gerek yok sabır diliyorum sana.

çok saol arkadaşım...ben hatamdan dolayı dik olamıyorum..pazartesiye çıkmak istemiyorum..

herkes karşısındakini kendisi gibi bilirmiş bunu unutma bende çok içten sıcak samimi davranıyordum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ben onun konuştuklarını hiç kimseye açmadım ama o sanırım kendi gibi sanmış beni o açtı kimseye güvenilmeyeceğini bana öyle iyi öğrettiki ne derler bir musibet bin nasihatten iyidir.

kesinlikleeee....böyle bir hatayı asla yapmıcammmm

Ne bu ağzıdaki sakız gibi intihar yaşamak istememe cümleleri
Bu kadar basit mi insan hayatı ya
Lütfen kendinize gelin önce
Bi kere size bişi anlatıldıysa gidip bu konuşulan paylaşılan konu başkasına üzülmüş olsanız bile ANLATILMAZ.
Anlatmamalıydınız
Çünkü özel olsun olmasın size anlatılan her neyse gidip başkasına anneniz dahi olsa söylenmez.
Sırrını söyleme dostuna o da söyler dostuna gibi olmuş
Ama bu intihar mevzusu öncelikle çözmeniz gereken bi sorun
İntihar düşüncesinde olan bi aklınız varsa hemen bunu tedavi etmelisiniz öncelikle

konuşmaya çalıştığımda müdürüm iş arkadaşlarım ve hizmetlinin yanında bile köpek mi dersiniz ruh hastası mı ne dilerseniz o olacak hakaretler yedimmm..asla konuşamam artıkk..

öyle insanlarla konuşmaman senin için daha hayırlı inan boşver iyi olmuş anladığın çok karaktersizlermiş hep bişeylerle meşgul olmaya çalış işyerinde işin yoksa bile kitap oku eşini ara ne bilim başka bi arkadaşını ara onlar toplanıp kahkaha falan atmaya başlarlar sen hiç takma yüz ifadeni bozma

ortada yanlış bir anlaşılma var ve bu yanlış anlaşılma doğrultusunda intihar etmeyi düşünüyorsunuz ve bide çocuğunuz var sizce değer mi gerçekten.Bırak tavır alsınlar siz hayatınızda ki gerçekten değer gösterilmesi gereken kişilere değer gösterin onlar için üzülün eşiniz ,çocuğunuz için.iş yerinde yalnız olabilirsiniz ama gerçekte yalnız değilsiniz çocuğunuz eşiniz var hayat bu kadar yaşamak bu kadar değersiz değil boş yerede kendinizi üzmeyin

bende bunu yapmak istiyorum..eşime ve çocuğuma kendimi vermek...ama iş yerini düşünmeden edemiyorum...bittim bennnnn

bende bunu yapmak istiyorum..eşime ve çocuğuma kendimi vermek...ama iş yerini düşünmeden edemiyorum...bittim bennnnn

verebilirsin kendini ailene yaşanan bu olay bi son değil ki her iş yerinde her arkadaş arsında olan şeyler bunlar bu kadar büyütme senin için çok mu değerli bu insanlar sen kendince iyilik yapmak istemişsin onlar yanlış anlamış ben olsam kendimi izah eder yanlış anlaşıldımı söyler ben uzak dururdum.Sen hayatta ki asıl sorunlarla karşılaşmamışsın ALLAH ta karşılaştırmasın bu olaydan bu kadar etkileniyorsan

öyle insanlarla konuşmaman senin için daha hayırlı inan boşver iyi olmuş anladığın çok karaktersizlermiş hep bişeylerle meşgul olmaya çalış işyerinde işin yoksa bile kitap oku eşini ara ne bilim başka bi arkadaşını ara onlar toplanıp kahkaha falan atmaya başlarlar sen hiç takma yüz ifadeni bozma
işte bu şekilde öneriler istiyorum..aslında çok karaktersiz de değiller...ama arkadaşlığı bu hale getirecek kadar beni öenmsememişler...biliyormusunuz onlar için neler yapardımmm..çocuğumun rızkını onlara harcardım..hediyeler falann...ama bir hata tüm yaşananları silebiliyormuşşş

Son düzenleme:

Düşün ki eşin var kızın var bunlar senin için daha kıymetli olsun önceliğin ailen olsun .Bence hayatta ki en değerli şeye sahipsin ve farkında değilsin gereksiz bi konu için kendini ve aileni üzüyorsun

sen moralini yüksek tut bana neler yaptılar hala yüzyüze bakıyoruz her görüşümde aklıma o olanlar geliyor akraba oluyor malesef hiç bir şey için üzülüp hasta olmaya değmez hele ölmeye hiç ahiretini de mahvetme biliyorsun intihar edenin ne cennette yeri vardır ne başka yerde Allah verdi Allah alır boşver takma kafana normal normal hayatındaki gündemi yaşamaya çalış benim konuştuklarımı yandaşlarına benim yanımda gözümün önünde bile konuştu alay etmeler neler neler sesimi çıkartmadım içimden Allahım sen görüyorsun dedim şimdi nasıl yüzüme bakıyor bilmem

sırrını verme arkadaşına,arkadaşında verir sırrını arkadaşına:34:

arkadaşınız size güvenip derdeini anlatmış niye siza paylaşma gereği duydunuz ki.o arkadaşınız istese gider diğerine de anlatırdı.hatanı kabul ediyorsun zaten artık kendi kendine çalışacaksın bir süre.inşallah çabuk unutulur:50:

amaaan delimisin arkdaşım sen çocuk gibi biri diğerinin lafına bakıp sana küsmeler flan sende bunlar için intiharıı düşünüyorsun :20:nee arkdaşlarım vardı kimseye ailenden fazla değer vermicekmişsin bende bunu bazı arkdşlarım sayesinde öğrendim zor durumlarda başı sıkışınca gelenler ben uzağa gidince siliverdiler amaan çokta iyi oldu diyorum şimdii zamanında arkadşlarımla olmak için ailemden çaldığım zamanlara üzülüyorum kimse değmez saçmalamadaa buaradada kızın var negüzel eşin var iştede adı üstünde işine ver kendinii onlarsızda mutlu olabileceğinii göster kitap oku fln...zamanla düzelirsiniz aynı ortamdasınız birazcık zamana bırak herşeyii çok büyük hata değil sadecee bidaha yapmaa kimseye kimseyi anlatmaa boşver nederdii varsa o anlatsın...

Son düzenleme:
amaaan delimisin arkdaşım sen çocuk gibi biri diğerinin lafına bakıp sana küsmeler flan sende bunlar için intiharıı düşünüyorsun :20:nee arkdaşlarım vardı kimseye ailenden fazla değer vermicekmişsin bende bunu bazı arkdşlarım sayesinde öğrendim zor durumlarda başı sıkışınca gelenler ben uzağa gidince siliverdiler amaan çokta iyi oldu diyorum şimdii zamanında arkadşlarımla olmak için ailemden çaldığım zamanlara üzülüyorum kimse değmez saçmalamadaa buaradada kızın var negüzel eşin var iştede adı üstünde işine ver kendinii onlarsızda mutlu olabileceğinii göster kitap oku fln...zamanla düzelirsiniz aynı ortamdasınız birazcık zamana bırak herşeyii çok büyük hata değil sadecee bidaha yapmaa kimseye kimseyi anlatmaa boşver nederdii varsa o anlatsın...

ok saol arkadaşımm..kırılmakta haklı ama niyetimi dinlemedi bile...senin hakkını nasıl öderim diyordu.ama ilk fırsatta kanlı düşman oldğumuz insanlarla konuşup sorunlarını hallettiler...ben konuşmak istediğimde azarladı..bir de üstüne onlara olayı anlatan arkadaşla konuşmaya gittiğimde kapıyı yüzüme kapadı...

ok saol arkadaşımm..kırılmakta haklı ama niyetimi dinlemedi bile...senin hakkını nasıl öderim diyordu.ama ilk fırsatta kanlı düşman oldğumuz insanlarla konuşup sorunlarını hallettiler...ben konuşmak istediğimde azarladı..bir de üstüne onlara olayı anlatan arkadaşla konuşmaya gittiğimde kapıyı yüzüme kapadı...

bana da öyle yapmışlardı benim konuşmadığım biriryle oda konuşmuyodu benle sorun yaşayınca bi baktım kanka olmuşlar sahte insanlar işte senin yapıcağın onları görmezden gelmek iş ortamında çok zor ama katlanman lazım Allah a sığın dua et hiç yalnız olduğunu düşünme kimse yalnız değil bence Allah var hepimizin yanında sen iyi niyetini bozmadıkça seninle olucaktır

bu geceler sabah olur mu...sabır diyorsunuz bu gözyaşı diner mi...onları samimi görüp atılan kazık sineye çekilir mi...bu günler nasıl geçer....offf allahımmmm:43::43::43:

arkadaşlar benim bu sıkıntıdan kurtulabileceğim bana iyi gelebilecek 1/2 saatte olsa uyuyabileceğim bir sıkıntı duası varmı...

Arkadaşım değer mi ya niye harap ediyorsun kendini. kızım var diyorsun birde sarıl çocuğuna kocana! sallama ya hata yaptığını kabul etmişsin olmuş birkere ee ne yapacaksın Allah Allah ya! elle düğün dernek olur birde cenazeye gelirler o kadar. Sen kendine bak. çok sinirlendim ya getirme beni o işyerine...
la havle de bol bol
inna sabirin de
bir de inşira suresi var bul onu oku 70 kere

Back
X