- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
kesinlikle öyle...çocuğumun rızkını paylaştım resmen...hep onlarıda düşündüm...kendimden çok....eşimi ve çocuğumu hep bir kenara attım...onları evde bırakıp bunlara gittim..ama arkamdan eşiyle arası ii değil bile demişler....şimdide bi yokuz artık eşinle çocuğunla ilgilen diyorlar.....bana bunu yapmayın diye resmen yalvardım,işte bunun için gurursuzum....herkes herkes hakkında yorum yaptı...bir tek benimkiler ortaya atıldı...tüm okula tüm çevreme rezil oldum..çünkü söylediklerimi ortaya döken kişinin eşi ile benim eşim aynı iş yerinden arkadaşlar...eşi de orda yayacak...bu kadında onların eşine yayıp beni bitirecek...İŞTE BU GÜNLERİ GÖRMEK İSTEMEDİĞİM İÇİN ÖLMEK İSTİYORUM...![]()
yanlızlıktan ölüyorum....çok ama çok kötüyüm..kızımı bile evden gönderdim..bu halimi görmesindiye..HERKES SIRT ÇEVİRDİ...BİR ALLAHIN KULU KALMADI ETRAFIMDA...DEMEKKİ FIRSAT ARIYORLARMIŞ..BEN BU KADAR MI KÖTÜ BİRİYDİM YAAA...
Başınıza gelecekleri biraz da siz hazırlamışsınız. Arkadaşlarınızı ailenizden üstün tutamazsınız, onların zamanından rızkından çalıp arkadaşlarınıza veremezsiniz. Nedir Allah aşkına arkadaşı olmayan insan insan olmuyor mu? Siz hatanızı kabul edip özür dilediyseniz, niyetinizi anlattıysanız daha niye üsteliyorsunuz? öyle bir şımartmışsınız ki öyle peşlerinden koşmuşsunuz ki karşınıza geçip "biz yokuz kızınla eşinle ilgilen" diyebiliyorlar yani kendilerini ailenizle aynı kefeye koymuşlar.
Siz bu insanlar için kendinizi paralarken kızınızı ihmal ederken zaman akıp geçiyor bir gün kızınız "sen hep başkalarına benden daha çok değer verdin" derse napacaksınız? ne kadar belli etmiyorum deseniz de karakterinizde insanları çok fazla önemsemek var, ileride bu insanlar değil de başka arkadaşlarınız olacak onları da bu kadar çok önemseyeceksiniz. Onlar hayatınızdan gidecekler, giderler, zaten kısa bir süre o okulda kalacakmışsınız ama aileniz hep yanınızda, onlar için sızlayan vicdanınız aileniz için nasıl sızlar düşündünüz mü? Ben şimdi bunları boşuna konuşuyorum çünkü sayafalar dolusu benzer yorumlar geldi size ama hala aynı tas aynı hamam. Ciddi söylüyorum psikolojik yardım alın. Aşamıyorsunuz ve gerçekten ciddi hasarlara yol açıyor sizde, kısa süre çalışacak olmanıza rağmen rapor alıp ayrılmaya çalışın. Hem size hem ailenize yazık.
Son düzenleme: