• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatamı yaparım.. Nasihata ihityacım var ablalar,kardeşler..

bence gerçekten evlenme karşındaki insana acı sanırım olgunlaşmadan evlilik kararı almışsın karşındaki seni eğlendirmek için var olan biri değil eş adayın ayrıca eğlenme zamanın çok geride kaldı annen baban değilki nişanlın seni eğlendirsin kaldıki sende çocuk değilsin eğlenmek isteyen evlilik yaklaşırken bu tür düşünceler oluyor strese bağlı olarak sen almaya alışmış biri olarak göründün bana birazda vermeyi dene eğlenilecek demiycem hoş vakit geçirelecek ortamları sen yarat ve nişanlınıda kat bakalım o zaman duyguların nasıl yön bulacak ayrıca evlilik eğlence alanı değil iki yabancı insanın uyumudur sakın aklından çıkarma sana mutluluklar diliyorum....

bence gerçekten evlenme karşındaki insana acı sanırım olgunlaşmadan evlilik kararı almışsın karşındaki seni eğlendirmek için var olan biri değil eş adayın ayrıca eğlenme zamanın çok geride kaldı annen baban değilki nişanlın seni eğlendirsin kaldıki sende çocuk değilsin eğlenmek isteyen evlilik yaklaşırken bu tür düşünceler oluyor strese bağlı olarak sen almaya alışmış biri olarak göründün bana birazda vermeyi dene eğlenilecek demiycem hoş vakit geçirelecek ortamları sen yarat ve nişanlınıda kat bakalım o zaman duyguların nasıl yön bulacak ayrıca evlilik eğlence alanı değil iki yabancı insanın uyumudur sakın aklından çıkarma sana mutluluklar diliyorum....

Eğlendirmesi derken palyaço gibi beni güldürsün demiyorum.ki. sen evlendiğin kişiyle birşşeyler yaparken eğlenmek istemez misin? soguk yapıdaysa hareketli biri değilse birde ilerde daha hareketsiz durgun biri olcak mı diye tereddüt etmez
misin?

Konunu yeni okudum arkadaşım. .belki daha önce söylenmiştir ama bence içinde ufacikta olsa istememezlik ya da ne bileyim bi acaba varsa yol yakinken vazgec derim.. Çünkü evlilik çok baska bisey evlendigin an pismanliklar biraz zor fayda ediyor biz kadınlar için ozellikle..

Back
X