hatay ( antakya ) da kadın doğum uzmanı

merce46

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
397
89
318
Hatay
merhaba arkadaşlar ben hatay da doğum yapıcam ama orda kimseyi tanımıyorum bana doktor tavsiye edebilir misiniz?? özellikle hataylı arkadaşlardan bekliyorum ...

selam ben antakyaliyim...hayirlisiyla dogumunu yaparsin bence akademi hastanesine git orada iyi doktorlar var...dogum ne zaman...

defne hastanesi başhekimi reşat mısırlıoğlu... iskenderundaki doktorum bana antakyada gıtmem ıcın bunu onerdı...
ben akademi hastanesındekı doktorumdan memnun kalmadım... tabııkı tercıh meselesı

özel mozaik hastanesin de ilkay hanım ıın adını çok duyuyorum

randevulu gittiğinde bile saatlerce sıra beklemeyi göze alman gerekiyor ilkay hanım için.
bir de bana çok soğuk geldi, pek konuşmuyor, ağzından kerpetenle alıyorsun lafı resmen.

mozaik hastanesinde ali andı vardı, ondan çok memnun kalmıştım ama o da şimdi muayenehane açtı hastaneden ayrıldı.

ben de kime gitsem diye düşünüyorum kara kara...

mozaik hastanesini ben hiç beyenmedim .çok doktor var ama .akademi hastanesini beyenen çok var ama ben defne yi daha sıcak buldum .belki ilk güzel haberleri ordan aldığım için ..

bu hastanelerde doğum ücretleri ne kadar bilen varmı? antakyada doğum yapanlar :)

İskenderunda İyi bir doktor tavsiyesi olan var mı ?

Canım akademi hastanesinde erdem turhan var riskli doğumlar benim işim diyor dr benimde drum çok ilgili.daha önce haydar mısırlıoğluna gidiyordum memnun kalmadım

Palmiye Ertan bey diye duymuştum. Bi arkadaş çok iyi olduğundan bahsetmişti burda. Bu arastir istersen. Bende Antakyada yim
Ertan beyi bende duydum aslında şu an gelişimde Erçin beye gidiyorum ama doktorumu pek tanıyan yok ama kontrollerimizde çok ilgili alakalı kararsızım açıkcası

Canım akademi hastanesinde erdem turhan var riskli doğumlar benim işim diyor dr benimde drum çok ilgili.daha önce haydar mısırlıoğluna gidiyordum memnun kalmadım
Erdem beyi bende tanıyorum. Ismini çok duyduğum için bende ona hamile kalamadigimiçin gittim. Test falan yaptı falan. Bana dediği senin çocuğun olmaz. Hemen tüp bebek yaptiralim dedi. Yıkıldım tabi. Aradan 1 ay kadar geçti devlet hastanesine gittim. 3 aylik falan tedaviyle hamile kaldım şimdi çok şükür 4 aylik hamileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…