hatay ( antakya ) da kadın doğum uzmanı

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı o zaman haydar beye gidiyordum sonra hamile kalamadım erdem beyi çok övdüler ona gittim bu ay aşılama oldum sonucu bekliyorum aslında dr işide şans işi gibi haydar danda herkes memnundu ben bişey anlamadım.

Evet şans belki ama erdem bey bana hiç şans vermedi. Aşılama yapalim ilaç falan deneyelim dedim. Boşa ugrasiriz dedi. Ama suanki doktorum mükemmel bir insan. Öyle teskin ettiki beni. Eğer beni durdurmasaydi ben tüp bebek yaptırmaya gidecektim. Cnm ins sende bu duyguyu anneliği en kısa zamanda yaşarsın. Inş. Asilaman iyi geçer de hamile kalirsin. Egerki bi sıkıntı olursa kendi doktorumu seve seve tavsiye edebilirim. Doğum evinde cafer micoogullari. Famera diye bir ilaç kullandiriyo. Ilk deneme de hamile kaldım ben. Benim gibi böyle hamile kalan çok hastası var.

Tşk ederim canım çok sağol

kızlar ben iskenderunda kist ameliyatı olacağım süleyman bey var sezeryen şeklinde yapacağım dedi,sonra eşimin işyerinde arkadaşının kardeşi devlette karnını kesmeden kapalı(laparaskopi) kist ameliyatı olmuş doktor sinan beye çok memnun kalmışlar,devlette sinan beye gitttim ben kapalı ameliyatla kistini alırım dedi,doktor ilgili birydi ama devlet hastanesi konusunda kararsız kaldık. eşim devlette kapalı ol diyor ben özelde olmak istiyorum.
devlette kapalı ameliyat mı özelde açık la mı olalım kararsız kaldım

bence süleyman beyde olma derim bende çocuk sahibi olmak için tedavi gürdüğüm sırada rahim filmi çekmişti bana ve sorun u göremedi hiç birşey yok dedi ve gönderdi biz onun yüzünden 3 ay oyalandık zamanıumızı çaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…