hatindan memnun olan var mi

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
26
İstanbul
olmak istemedigim biriyim olmak istemedigim bir yerde yasiyorum basaramiyorum basaramiyorum artik pes ettim ve cok mutsuzum uyuyup uyanmamak istiyorum............ nefret duygum bile yok bom bosum dünyadan cok sogudum düsünüyürum düsünüyorum ne yapsam mutlu olurum suan die.. ama icimden hiiic bisey gelmiyo milyondolarlarim bile olsa suan canim hic bisey istemez yasmaktan zevk almiyorum hersey anlamsiz geliyo

işe hayatında seni mutsuz eden unsurları elemekle başlamalısın, yavaş yavaş gerisi gelir bir şekilde

Yardım almalısın hemde çok acil anlattıkların normal değil bak bahar geliyor bizde canlanacağız Rabbim tazelikler verecek yüreğimize geç kalmadan doktora git canım Allah yardımcın olsun

ne güzeldir ki hiç bir acı yada kötü gün asla kalıcı olmuyor olamıyor elbet bir gün geçicek bir kaç sene önce bana deseler geçer herşey diye ya ya derdim şimdi bakıyorum rüzgar gibi geldi beni pişirdi yonttu bıraktı gitti benden sana küçük bir şiir olsun;

"Yani, öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı,
yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin,
hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil,
ölmekten korktuğun halde ölüme inanmadığın için,
yaşamak yani ağır bastığından."

seni mutusz eden herşeyi tek tek yaz ve hergün birini camdan fırlatarak hayatından tek teeeek at :) bol bol dua et...
sürekli ben mutsuzum ddemek yerine mutsuz olcak nevar bende mutluyum diye dolan evde.... evde otururken öle pijama esofman giyip yayılma :) makyajnı kıyafetini giy otur ki kendine gel .

şu sıralara beni de hiçbir şey memnun etmiyor. bu eski erkek arkadaşım yüzünden. bela oldu başıma. acaba söylediğiniz gibi geçecek mi?
günü gelince oh be bu da bitti. yontuldum kendime geldim diyebilecek miyim?.
o kadar çok dua ediyorum ki feraha ermek için. seni de çok iyi anlıyorum arkadaşım. elbet böyle olmanın bir sebebi vardır. yapmamız gereken tek şey dua etmek. çünkü bizi sıkıntıdan bir tek rabbim kurtarabilir.
allah yar ve yardımcımız olsun.
derdi olan herkesin derdini versin inşallah....

Ne varki arkadasim bende mutsuzum ayrica fazla gerginim bigun birine girmesem diye dua ediyorum hergun evden cikarken takma kafana cami filan ac cok bunalinca ben oyle yapiyorum uc kurus para alip millete yalakalik yapmak istemedigin hayati yasamak ikili iliskilerinde ezilen taraf olmak hayatinda hicbir planinin yerine gelmemis olmasi sevmek sevilmemel asagilanmak begenilmemek is icin yetersiz oldugunun dusunulmesi bir degil bin amirinin olmasi ununu elemis elegini asmis adamlarin senle dalga gecer gibi hala cakili durmasi bunlar ne buyuk sıkıntı oluyor biliyormusun kalbim kahve fallarindaki gibi kabarmis mutsuzluk had safhada yinede bu gunumuze sükür vardir bir uolu karanlık olmadan aydınlık olmusmu hic dunyada hm

canım benim hayatımdan memnunum tabi şükürler olsun:)
sana mutlu olmn için bi nednen sölim o zman
bu tpiği buraya açıp bu yazıları braya yazabilecek kollara ve parmaklara sahipsin olmadıklarını düşün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…