Bosanma kararini acikladim, destege ihtiyacim var..

Kimsenin yaptiginin yanina kar kalmadigini inanin gormek istiyorum haketmedim beni el ustunde tutmasi gerekirdi ama tam tersi oldu hep bu yuzden bundan sonra baska birini yipratsin dediginiz gibi
Hayatta şöyle bir şey var, aman fakir olsun beni sevsin, aman yaşı büyük olsun kıymetimi bilir, aman mesleği olmasada olur ekmeğini taştan çıkarır diyip evlenilen insanlar nikahtan sonra kötü yanları da ortaya çıkınca elle tutulacak hiç bir şeyi kalmayan insanlar oluyor her zaman kendiniz için en iyisini isteyin bundan sonra

Eve gittim ve cok buyuk bir kavga koptu o gunden beri aslinda bir daha hic biz olmadik ama hicte bosanmamdan emin olmadiydim suan okadar cok eminimki artik yol verdim allahtan bulsun belasini

Kadın neredeydi o anda ? Anlayamıyorum, resmen baskın yapmışsınız , Ama üste çıkıyor.

Kadın neredeydi o anda ? Anlayamıyorum, resmen baskın yapmışsınız , Ama üste çıkıyor.
Hersey ile ayni uste cikiyor, ama artik cikamicak, gunlerdir gun icinde konusmuyorduk hic bugun mecburi aradim ve bana halen daha piskin piskin efendim askim oylemi askim li konusuyordu, heralde ciddiyetimin farkinda degil, bugun avukata gittim ve actim davayi

Hersey ile ayni uste cikiyor, ama artik cikamicak, gunlerdir gun icinde konusmuyorduk hic bugun mecburi aradim ve bana halen daha piskin piskin efendim askim oylemi askim li konusuyordu, heralde ciddiyetimin farkinda degil, bugun avukata gittim ve actim davayi
Hayirlisi olsun.

Back
X