• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatırladınız mı beni? Son durumlar epey trajik:(

canım nasılsın merak ettim bi arkadaşımız kendini anlatarak çok güzel örnek ve tavsiye vermiş sana sende beğenmişsin anlattıklarının hepsini okudum ve bence eşin seni gerçektende çok seviyor üstelik annen de seni çok seviyor ve düşünüyor tek sorun hamileliğin verdiği sıkıntılar bence öncesinde hata yapmış olabiirsin ama onlar geçmişte kalmış bir insan hatta yaptığının farkında ise o hatadan %50 dönmüş demektir. sen hatalarının farkındasın ve ben inanıyorum ki bir iki ay sonra bu yazılara güleceksin bebeğiniz size mutluluk getirecek :16:

Konuşmak ve içini açmak, hislerini, ona verdiğin değeri söylemek gerek bazen. Elinden geleni yapacağını da belirtmen.
Korkma ve yüzleş olacak olanlarla.
Eşine yaklaşım tarzın olacakları belirleyecek bana kalırsa.

E yuh ya bu konu eskiymiş şimdiye kadar düzelmiştir umarım diyeyim o zaman. Nasıl 1. sayfaya geldi bu konu anlamadım :D

gittiğin uzmanı çok beğendim. Genelde bu tür konulara karşı biraz ön yargılı olurum ama kadının yaklaşımı çok güzel, çocukluğuna inmesi, anneni suçlaması son derece yerinde. Maalesef ailelerimiz bunları bilmiyor. Yani onların geçmişte yaşadıkları ve yaşattıkları bize bilinç altımızda çok güzel miraslar olabilirdiği gibi, gelecek hayatımızın çok kötü olmasına neden olan kabuslar olabiliyor. O yüzden her zaman derim mutlu, kendiyle barışık çocuklar, başarılı çocuklar mutlu ailelerde yetişir.
Sen anneni gözünün önüne al. Ne zaman bir sinir patlaması yaşasan ya da kavga öncesi durumların hemen annen gelsin gözünün önüne ve tam tersini yap.
bunun üstüne gide gide kendini tedavi edeceksin başka çaresi yok.

Ben de cok begendim gittiginiz uzmani hatta kime gittiginizi ozel msjda bildirirseniz cok sevinirim:21:

Buarada insallah sorunlarinizi halletmissinizdiro_O

Back
X