Hatirlayanlar baksin @pinkcaramelll

ya konuyu okuyunca kendimi kötü hissettim :KK70:
çünkü ben de 1,5 ay falan oldu üye olalı ama öncesinde sıkı takipçiydim.
burda bahsi geçen iki üyenin de konularını biliyorum. hatta daha geçen aklıma persephone geldi. kesin barıştılar ben biliyodum zaten falan dedim

burda kadına yuh nasıl tuttun nerden biliyosun dediniz ama ben de o haldeyim resmen:olamaz:
Yani ben tartıştığım üyeyi unutuyorum,iki konu sonra sohbet ettiğim oluyor. Siz nasıl hatırlıyorsunuz ki?

O konuyu da kaçırmıştım ben ya:KK12: @AdAm_OLaCaK_KIZ çözmüş işi ama çok sayfa vardı olay nasıl gelişti okuyamadım hepsini
Banliyken Aylinin konusuna yorum yazmak icin 2. Uyelik alip geldim diyerek yazmaya basladi ama uyelik eski tarihliydi. Konu konuyu açtı falan. Degisik yerlere gitti. Bu gulfem de pray yani. Kafasina esmis dalga geciyo aklinca

Ne diyoxunux ben bsy anlmiyim ya gidin konumu isgsl ettnix
Ya sen neden inatla Türkçe katli yapıyorsun. Bak kuzum burada konu okumak sana birşey katmaz,git biraz kitap okuda yazma dilin düzelsin. Kürk Mantolu Madonnadan başlayabilirsin hatta,Madonna'nın aşk hayatını anlatıyor:deli:daha heyecanlı :deli:

Yani ben tartıştığım üyeyi unutuyorum,iki konu sonra sohbet ettiğim oluyor. Siz nasıl hatırlıyorsunuz ki?
:)
bazen bazı kişilerin konuları ilgimi çekince açıp eski konularını okuyorum
böyle olunca da uzun bi süredir neler yaşadığını görmüş oluyorum
o üyeyle ilgili de algıda seçicik gelişiyor bundan sonra, normalde yazdığı yorumları fark etmiyorsam mesela o konuları okuduktan sonra görünce aa bu kadın oydu diye düşünerek okuyorum o yorumları

sonrası da benim fil gibi olan hafızama kalıyor işte :D
günlük hayatta da gereksiz şeyleri hep aklımda tutarım. karakter meselesi sanırım

Back
X