• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatirlayanlar baksin @pinkcaramelll

Offf ugrasamvm sizle hakkimi da helal eymyim hicbirinze sizsnx yalanci

ya konuyu okuyunca kendimi kötü hissettim :D
çünkü ben de 1,5 ay falan oldu üye olalı ama öncesinde sıkı takipçiydim.
burda bahsi geçen iki üyenin de konularını biliyorum. hatta daha geçen aklıma persephone geldi. kesin barıştılar ben biliyodum zaten falan dedim

burda kadına yuh nasıl tuttun nerden biliyosun dediniz ama ben de o haldeyim resmen:olamaz:

Pinkin kaynanasi mevlevizme merak saldi nirvanaya ulasti. Artik pinkle ugrasmiyor. Malini mulkunu de gelinine yapti. Emekli kartini falan verdi. Simdi arada semazen turnelerine katilip cebine uc bes kurus giriyormus.

Persephonenin kocasi meger uzayliymis. O hareketleri tamamen dunya kadinlarinin tepkisini cozumlemek icin yapiyormus. Gozlemlerini de duzenli olarak plutona raporluyormus. Daha sonra butun macolarin uzayli oldugunu itiraf etmis. Suan yeni seyler deneyimlemek icin sahneye cikmaya baslamis. Eee emir buyuk yerden. Ekmek parasi nabican...
Hahahaha ayyyy ya biri beni durdursun gözümden yaşlar geldi gulmekten:-)))))

Haa bu arada eğer sen pray isen sana hakkımı helal etmiyorum haberin olsun, mümkünse görüşmeyelim

Back
X