kırılmış bir bardağo veya yırtılmış kağıdı tekrar birleştirsek birleşmiş olsa da her ne kadar izleri kalır.
sizim ilişkiniz de ayrılıklar olmuş ve sonunda kötü bir şekilde ayrılma...
araya giren başka bir kızda var üstelik yakın olmasa da arkadaşındı...
bana kalırsa hattını değiştirerek en iyisini yapmışsın ulaşamasın sana.
ulaşsa bile eskisi gibi olmaz bence herşey sen de onu düşünme önüne bak onu unut ve mutlu olmaya çalış..
sen zaten onu umursamayarak ve unutarak bu sözü iletmiş olursun bence merak etme..ya zaten eskısı gıbı olmak fılan degıl olamazda ama bıgun ona onun bana deıgı gıbı s...r gıt arama demek ısterdım
sen seviyeni bozma, uygun bir dille agzının payını vermedın mı sen o oyle dediği zaman, terbiyesiz deseydın, o lafın ustune başka bir şey denmez zaten. dıger hattını kapattırıp iptal mı ettın tamamen, arada acıp kontrol edebılırdın yoksa, ama bana kalırsa hiç bulaşma. bu saatten sonra aramaz, arasa da ne çıkar, sevgiliyken en yakın arkadaşın bakıyor, sana küfrediyor, ne hayır çıkar, vaktini daha fazla bunları düşünüp ziyan etme, hıç muhatap olma, yeni hattınla beraber yeni bir sayfa aç derim:)
Belki kendinden nefret ettirmeye çalışıyordur dicem ama saçma olucak..
Amacını anlayamadım ben çocuğun.
Hattını kırmasaydın bence, pişman olup birgün arardı belki sen de keyiften dört köşe olurdun en azından içindeki ateş sönerdi..
Yani ben kırdım tekrar geri açtırdım kendimden biliyorum canım yine de sen bilirsin.
Allah sabırlar versin..
Ohaaa sagapoo senin olduğunu yeni fark ettim.
Canım ciddi misin?
Sal ipini gitsin ya :S Yuh artık yani ..
bnm konularımı bılıyosun galıba cnm.napmalıyım sence
numarası ezberımde ama dedıklerıde ezberımde son dedıklerı yanı oyuzden bısey atmam.ben sadece bu bı guçsuzluk gostergesımı dıye düşündüm
evet ben senı unutamadaım cok acı cekıyorum yaptıklarına dayanamadım degıstrdım demek dıılmı
dıgerıyse sen benı etkılemedın hattım bıle aynı ararsanda bak cvp vermıyorum
hayır, asıl bu yaptığın ne kadar güçlü olduğunun göstergesi. bunu yaparak şunu demiş oldun:bana ulaşacağın bütün yolları kapadım çünkü seni umursamıyorum, senden gelecek hiçbir şeye ihtiyacım yok.
sakın bu kararlılığından vazgeçme:113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?