hattımı değiştirmem doğrumu

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
burdaki arkadasların hıcbırını dınlemeyerek hep burnumun dikine gittim hep kendi bildiğimi okudum ve onunla tekrar barıştım ama noldu sadece 1 hafta sürdü ve cok kotü ayrıldım.
bi insan sevgılısını feysten nasıl engeller kızlar bunu gorunce beynımden vurulmusa döndum ve hesap sordum o da sıkma benı bogma gıbı seler soledı bnde tmm dedım ve ayrıldık
üstünede bi kıza takılmaya baslamıs kızda benım arkadasım yanı yakın olmasada.numarasını vs ıstemıs bnde bunu duyunca cılgına döndum msj attım ve cok agır cevaplar verdı s...r git o kıza benı kotuleme fılan dedı
kızlar o kıza benı kotuleme fılan cok agır seyler bunlar.hattımı herseyı degıstrdım.suan berabt bı haldeyım o kadar kotuyum kı anlatamam nefes alamıyorum
ve sımdı dusunuyorum sızce hattımı degstırrerek dogrumu yaptım bigun arayıp aramadıgını hıc bılmıycem ve eger bıgun arasa bnde ona bu sekılde konusabılme sansım olmıcak artık onun bana konustugu sekılde yanı.bana ulasabılcegı hıcbıyer bırakmadım
ben cıdden cok berabatım

kırılmış bir bardağo veya yırtılmış kağıdı tekrar birleştirsek birleşmiş olsa da her ne kadar izleri kalır.
sizim ilişkiniz de ayrılıklar olmuş ve sonunda kötü bir şekilde ayrılma...
araya giren başka bir kızda var üstelik yakın olmasa da arkadaşındı...
bana kalırsa hattını değiştirerek en iyisini yapmışsın ulaşamasın sana.
ulaşsa bile eskisi gibi olmaz bence herşey sen de onu düşünme önüne bak onu unut ve mutlu olmaya çalış..

ya zaten eskısı gıbı olmak fılan degıl olamazda ama bıgun ona onun bana deıgı gıbı s...r gıt arama demek ısterdım

aferdesin ama bence s....r olup gitsin yüzsüze bak sen sırf canını acıtmak için yapıyor bunları aynısını kız yapsa denilmeyen kalmaz kıza kötülemeymiş,acaba senin yaptıgın iğrençliğin hangi lugatta karşılığı vardır ki beyefendi(!)

sen seviyeni bozma, uygun bir dille agzının payını vermedın mı sen o oyle dediği zaman, terbiyesiz deseydın, o lafın ustune başka bir şey denmez zaten. dıger hattını kapattırıp iptal mı ettın tamamen, arada acıp kontrol edebılırdın yoksa, ama bana kalırsa hiç bulaşma. bu saatten sonra aramaz, arasa da ne çıkar, sevgiliyken en yakın arkadaşın bakıyor, sana küfrediyor, ne hayır çıkar, vaktini daha fazla bunları düşünüp ziyan etme, hıç muhatap olma, yeni hattınla beraber yeni bir sayfa aç derim:)

hala aynı seyler kafamda dönuyo kıza benı kotuleme s...r git neler neler ya.burda benı uyaran cok arkadasım olmustu onları dınlemedım okuduklarında hakettıgımı dusunuyolardır.
bıttım artık ya

ya zaten eskısı gıbı olmak fılan degıl olamazda ama bıgun ona onun bana deıgı gıbı s...r gıt arama demek ısterdım
sen zaten onu umursamayarak ve unutarak bu sözü iletmiş olursun bence merak etme..

Belki kendinden nefret ettirmeye çalışıyordur dicem ama saçma olucak..
Amacını anlayamadım ben çocuğun.
Hattını kırmasaydın bence, pişman olup birgün arardı belki sen de keyiften dört köşe olurdun en azından içindeki ateş sönerdi..
Yani ben kırdım tekrar geri açtırdım kendimden biliyorum canım yine de sen bilirsin.
Allah sabırlar versin..

sen o kız ıcınmı bana bole davranıyosun mıdemı bulandırıyosun gıbı seler dedım ama attıgı msjlar cok canımı yaktı o kızla konusma dedı
bnde pekı madem dedım son msj olarak

kırdım attım ama ıste bılmıyorum tekrar acmalımıyım olmaya basladım.sırf hanı gun olurda ararsa ve busefer aynı selerı bn ona solesem dıye

bnm konularımı bılıyosun galıba cnm.napmalıyım sence

Biliyorum tabiki canım.. Şaşırdım cidden ya.
Üzmeye değmez bunu söylemek teselli etmicek seni biliyorum ama ne yapsan nafile.
Sana bunları söyleyen birinin saygısı yitmiş durumda.
Zamanla alışmaya başlıcaksın şimdi suskunluğunu koru sabret dua et..
Beddua etme ama sadece Allaha havale et canım ...

seninle aynı şeyleri bende yaşadım ve şuan neler yaşadığını çok iyi tahmin ediyorum nefes alamıyorsun hiç kimsenin seni anlamadığını düşünüyorsun canın yanıyor ama zamanla geçiyor her ne kadar iz bıraksada geçiyor bende çok yakın biz zamana kadar aynı durumdaydım bir ay öncesine kadar ama allaha güven ve inan öyle bir şey oluyor ki bir bakmışsın hayat seni başka yere sürüklüyor ve bence hattı yeniden çıkartma boşver hattı çıkartmak sadece canını daha fazla yakar

sizin ilişkiniz çoktan sallantıdaydı tatlım, bak saygı iyice bitmiş gitmiş daha ne bekliyorsun aramasını! iyi yapmışsın hattını değiştirmekle çünkü değişmeseydin sürekli gözün telefonda olcaktı ya da kendini tutamayıp mesajlar yazcaktın. kendimden biliyorum.umarım telefonu ezberinde değildir

Ayrılmaya kesin karar verdiysen zaten ondan hiçbir şekilde haber almamalısın. ne yaptığını merak etmek ya da ondan hala haber alabileceğin umuduyla beklemek işini daha da zorlaştırır. ilk başlarda zor gelir ama zamanla alışırsın. bence doğrusunu yapmışsın.

numarası ezberımde ama dedıklerıde ezberımde son dedıklerı yanı oyuzden bısey atmam.ben sadece bu bı guçsuzluk gostergesımı dıye düşündüm
evet ben senı unutamadaım cok acı cekıyorum yaptıklarına dayanamadım degıstrdım demek dıılmı
dıgerıyse sen benı etkılemedın hattım bıle aynı ararsanda bak cvp vermıyorum

hayır, asıl bu yaptığın ne kadar güçlü olduğunun göstergesi. bunu yaparak şunu demiş oldun:bana ulaşacağın bütün yolları kapadım çünkü seni umursamıyorum, senden gelecek hiçbir şeye ihtiyacım yok.

sakın bu kararlılığından vazgeçme:113:

cok saol cnm ya.ama ınan bugun bunları dusunup hattımı gerı cıkartmayı bıle duunmustum.madem bunu demıs oluyorum devam edım o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…