hattımı değiştirmem doğrumu

cok saol cnm ya.ama ınan bugun bunları dusunup hattımı gerı cıkartmayı bıle duunmustum.madem bunu demıs oluyorum devam edım o zmn

kesinlikle devam. zaten o bir süre sonra seni arıycak. ulaşamayınca inanamıycak, çünkü seni her zaman eliyle koymuş gibi buluyordu. bu davranışın onu çok şaşırtacak. bazen bizi tanıyan(ya da tanıdığını sanan!) insanları şaşırtmak iyidir:82:

Canım gerçekten çok üzüldüm bu olanlara sen yine umutsuzdun bu ilişki konusunda ama bu sefer her şeyin güzel olcağına inanmıştım ben.
Ama bu durumda tek yapman gereken şey arkana bakmadan kendi hayatını çizmen kendine yeni bir sayfa aç inan daha güzel olucak hattını değiştirmeklede ilk adımı atmışın zaten bundan sonra sana ulaşmasın pişman olsun ama seni bir daha asla bulamıycağını bilsin.
Çocuk oyuncağı sanmış herhalde bu ilişkiyi.

cok saol cnm ya.ama ınan bugun bunları dusunup hattımı gerı cıkartmayı bıle duunmustum.madem bunu demıs oluyorum devam edım o zmn

Ben hattımı geri açmıştım ve de kötü oldu sonucu..
Burdaki arkadaşlara katılıyorum, sana da açtır dedim ama sonra vazgeçtim bence de sakın açtırma hattını canım..
Sonra Mesaj beklersin sürekli.. Umudunu kırman lazım ki alışasın hayatına..
Hayat devam ediyor işte bak gece olmuş bile, nasıl olmuş nasıl geçmiş anlamıyor insan.. Ömür bitiyor:26:

ahh o geceler nasıl geçiyor sen gel de bana sor..:85:

bnde bunu merak edıyorum acaba bıgun arıycakmı dıye ınsaallha deedgın gıbı olur cnm

bir ilişki bir kere biter gerisi sadece uzatmalardır.
numaranı değiştirme senin aklında onun numARASI oldukça zaten sen onu yıne ararsın. iyice çık içinden ondan sonra değiştir. bunun içinde epeyu acı çeken gerekiyor

Bence sana o lafı eden biri zaten seni sevmemiştir, dolayısıylada sana yazmıcaktır ilerde zaten.Hem yazsa nolur, ona en büyük cvp zaten cvp vermemen olur

geçmişolsun öncelikle..sana öyle laflar etmiş bir adamın -ki üstelik aldatmışta sayılır- pişman olmak için bile aramasını bekleme bu saatten sonra..ona o kadar bile değer verme..kendisi kaybetti..kendi hayatına bak artık..

ister eski numarandan ister yeni numartnadan ara onu ve ağzına geleni say ama yalvarmadan alçalmadan yoksa seneler sonra bile keşeke ona ağzının payını verseydim diye pişman olursun .içinde klamasın hiçbişi aöyle rahatla ve çek git. seneler sonra bile gurula hatyılrasın hem onun için de daha değerli olursun.
ne demişler.deveye diken insanaa... işte öyle

ona atııgım cvplarda bıle benı anlıcak drumuda dııldı.bnde pekı madem yazdım ve ertesı gunu hattımı attım son msjım pekı oldu.
keske bn canını yaksaydımda ole bıtseydı cunku canı yanan unutmuyo.ama sonrada dıyorumkı canı yanan degıl karsı taraf sonra pısman oluyo
yasadıklaarım cok agır suan kaldıramıyorum yanı

Aynen blackim geçiyor ama çok zorlu geçiyor.. Düşünerek, ölerek, ağlayarak of.
Kızın konusunda dediğim şeylere bak ama elinde olmuyor insanın.
Ben bundan gayrı sevemem birdaha kimseyi

aşk acısı çekenler ne hallere düştüğümüzü yazalım konusunu okuyorum, biraz teselli oldum. yalnız değiliz, oldukça kalabalığız hatta

ama şimdi iyiki de basşakasıyla olmamış diyorum, allah karşıma eşimi çıkardı, neler neler yaşadım bir ben bir de ailem bilir ama şimdi o zman ne kadar dibe vurdu isem şimdi o kadar yükseğe çıktım.
seversin hemde hiç sevmediğin kadar.
insanın bu dünyada onuruyla gururyla yaşaması kadar güzel bişi yokmuş meğer. ben çok şey kaybetmiştim kendimden keşke şimdiki gibi düşünebilse idim o zmanda.amaaaaaaaaaaaaan der geçerdim ama bunu öğrenmem için de bu kadar canımın yanması gerekiyormuş demekki

ama şimdi iyiki de basşakasıyla olmamış diyorum, allah karşıma eşimi çıkardı, neler neler yaşadım bir ben bir de ailem bilir ama şimdi o zman ne kadar dibe vurdu isem şimdi o kadar yükseğe çıktım.
seversin hemde hiç sevmediğin kadar.
insanın bu dünyada onuruyla gururyla yaşaması kadar güzel bişi yokmuş meğer. ben çok şey kaybetmiştim kendimden keşke şimdiki gibi düşünebilse idim o zmanda.amaaaaaaaaaaaaan der geçerdim ama bunu öğrenmem için de bu kadar canımın yanması gerekiyormuş demekki

ama su varkı bn baskasını sevemem demıyorum hayat bu olabılır.ama yapılanlar cok zoruma gıdıyo onunda yanına kalsın ıstemıyorum bıgun uzuldugunu gormek ıstıyorum bıgun benı kaybettıgını ve ona bu koysun ıstoyrum.o yuzdenden acaba araması gerekıo ve benmıde onu reddetmemmı gerekıo dıye dusunuyorum

canım siz aynı okulda değilmiydiniz yanlış mı hatırlıyorum zaten aynı ortamdasınız değiştirmene gerek yok ki sen sil numarasını hafızandan olsun bitsin

bu sadece intikam duygusu..bence hiç gereği bırak ne hali varsa görsün böyle düşünme...

Canım hepimizin istediği bu zaten emin ol yalnız değilsin

ondan intikam almak isityorsan mutlu olmaya bak.mutlu gibi görünme, mutlu ol. hayat bir kere yaşanıyor.
ama benim anladığım sende benim gibi yaşayarak burnun sürterek öğrenmek isteyen bir kişiliğe sahipsin.birgün babam demişti ki kızım senın bu yaptığın yaşayarak öğrenmek değil, yaşayarak ölmek metodu demişti.haklıymış, ama çok şükür kurtuldum, aydınlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…