- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
cok saol cnm ya.ama ınan bugun bunları dusunup hattımı gerı cıkartmayı bıle duunmustum.madem bunu demıs oluyorum devam edım o zmn
cok saol cnm ya.ama ınan bugun bunları dusunup hattımı gerı cıkartmayı bıle duunmustum.madem bunu demıs oluyorum devam edım o zmn
Ben hattımı geri açmıştım ve de kötü oldu sonucu..
Burdaki arkadaşlara katılıyorum, sana da açtır dedim ama sonra vazgeçtim bence de sakın açtırma hattını canım..
Sonra Mesaj beklersin sürekli.. Umudunu kırman lazım ki alışasın hayatına..
Hayat devam ediyor işte bak gece olmuş bile, nasıl olmuş nasıl geçmiş anlamıyor insan.. Ömür bitiyor:26:
kesinlikle devam. zaten o bir süre sonra seni arıycak. ulaşamayınca inanamıycak, çünkü seni her zaman eliyle koymuş gibi buluyordu. bu davranışın onu çok şaşırtacak. bazen bizi tanıyan(ya da tanıdığını sanan!) insanları şaşırtmak iyidir:82:
ahh o geceler nasıl geçiyor sen gel de bana sor..:85:
Aynen blackim geçiyor ama çok zorlu geçiyor.. Düşünerek, ölerek, ağlayarak of.
Kızın konusunda dediğim şeylere bak ama elinde olmuyor insanın.
Ben bundan gayrı sevemem birdaha kimseyi
ama şimdi iyiki de basşakasıyla olmamış diyorum, allah karşıma eşimi çıkardı, neler neler yaşadım bir ben bir de ailem bilir ama şimdi o zman ne kadar dibe vurdu isem şimdi o kadar yükseğe çıktım.
seversin hemde hiç sevmediğin kadar.
insanın bu dünyada onuruyla gururyla yaşaması kadar güzel bişi yokmuş meğer. ben çok şey kaybetmiştim kendimden keşke şimdiki gibi düşünebilse idim o zmanda.amaaaaaaaaaaaaan der geçerdim ama bunu öğrenmem için de bu kadar canımın yanması gerekiyormuş demekki
aşk acısı çekenler ne hallere düştüğümüzü yazalım konusunu okuyorum, biraz teselli oldum. yalnız değiliz, oldukça kalabalığız hatta
ama su varkı bn baskasını sevemem demıyorum hayat bu olabılır.ama yapılanlar cok zoruma gıdıyo onunda yanına kalsın ıstemıyorum bıgun uzuldugunu gormek ıstıyorum bıgun benı kaybettıgını ve ona bu koysun ıstoyrum.o yuzdenden acaba araması gerekıo ve benmıde onu reddetmemmı gerekıo dıye dusunuyorum
ama su varkı bn baskasını sevemem demıyorum hayat bu olabılır.ama yapılanlar cok zoruma gıdıyo onunda yanına kalsın ıstemıyorum bıgun uzuldugunu gormek ıstıyorum bıgun benı kaybettıgını ve ona bu koysun ıstoyrum.o yuzdenden acaba araması gerekıo ve benmıde onu reddetmemmı gerekıo dıye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?