Hatunlar bir bakar mısınız?

Denizhifam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
398
137
103
31
Hanımlar geçen ay 21 inde adet oldum 10 gün gecikmişti . Adetimde 27 sinde bitmişti . Adetten bir hafta sonra kasıklarımda batma kronik olarak sabahları özellikle baş ağrısı el ayak soğuk olması ve idrarımı sık yapmama rağmen koyu renk olması beni şüphelendirdi! İdrar testi yaptım bugun tabiki de negatif çıktı hala ara ara bel ve kasıkta agrılarım oluyor . Ümitlenmek istemiyorum cunku geçen ay hem on gün geçmesi hemde göğsümün kararması ve yayılmasıyla hayal kırıklığına uğramıstım sizce benim bu ay yasadıklarım bir belirti mi

benimde geçen ay 8 gün gecikmişti. hep stresten oluyor. bence bu bu ayki regl gününüzü bekleyin.. yani 1 hafta 10 gün geçtikten sokra belli olur zaten. şuan varsada çıkmaz zaten.

Biraz rahat olun, başka şeylerle ilgilenin. Ümidiginizi kaybetmeyin fakat sürekli buna endeksli de yaşamayın.

Ve tabii çalışmalarınıza da devam edin

bencede biraz beklemelisin canım adet günün geçsin tekrar idrar testi denersin . sürekli düşünürsen de adetin psikolojik olarak geçikebilir, rahat olmakta fayda var diye düşünüyorum . Rabbim gönlüne göre versin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…