Doğuma Hazırlık Hauck Dream'n Kare Zoo Park Yatak ? Canlar bi bakar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

plstgc

Rabbim sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
275
65
123
Canlar Oğluşuma ikea dan hensvik bebek odasını alacağım fakat ilk 4-5 ay için
Hauck Dream'n Kare Zoo Park Yatak Zoo - e-bebek.com

bunu almayı düşünüyorum. ölçüleri de küçük. rahatlıkla taşınabilir. yatağın yanına sığar küçük olduğu için. siz nasıl düşünüyorsunuz . çok mu küçük sizce :26:

$Oyuncak_1571360.webp
Ürünün açık ölçüleri: 89cm x 51cm x 75cm

Canlar Oğluşuma ikea dan hensvik bebek odasını alacağım fakat ilk 4-5 ay için
Hauck Dream'n Kare Zoo Park Yatak Zoo - e-bebek.com

bunu almayı düşünüyorum. ölçüleri de küçük. rahatlıkla taşınabilir. yatağın yanına sığar küçük olduğu için. siz nasıl düşünüyorsunuz . çok mu küçük sizce :26:

Eki Görüntüle 614183
Ürünün açık ölçüleri: 89cm x 51cm x 75cm

bana arkadaşım odama koymak için küçük beşik verdi bunun kadardı hemen hemen ama 4ay bile yatmadı kızım ellerini iki tarafa açıp yatınca kenara değiyor ve rahatsız olup uyanıyordu.60*120kendim almıştım şimdi 10aylık falan kızım ve yine küçük geliyor eller yine yanlara geliyor bir dönüyor kenara çarpıyor uyanıyor . ben şimdiye odası var oraya geçiririm diyordum yatağına ama diş çıkarma işlerimiz var gecede defalarca uyanıyor bide oda ayrı olsa helak olurum diye ayıramıyorum.mecbur odasına yatağına geçene kadar beşiği kullanacağız ama şimdiki aklım olsa 70*110 daha genişi vardı onu alırdım. eğer odanda yer varsa bence büyüğü al oyun parkı olarakta kullanırsın.

Son düzenleme:
Back
X