Bebek İkinci El Hauck glider emzirme koltuğu (sıfır sayılır)

Jadesilla

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
2.471
671
363
Emzirme koltuğu siyah renklidir.Birkaç defa belki oturmuşumdur 20. gün sütüm kesildiği için neredeyse hiç kullanamadım.
Koltuk aynı zamanda tv koltuğu olarakta kullanılabilir evimde koyabileceğim yer olmadığı için satıyorum.
Vip bebekte sıfır fiyatı 1.150 liradır kontrol edebilirsiniz.Fiyat Teklifinize göre satışını yapabiliriz.
İstanbul Ataşehirde oturuyorum

Baby Weavers Deluxe Glider Chair and Stool - Kiddicare - YouTube
Hauck’ un size sunduğu bu emzirme ve dinlenme koltuğunda kendinizi çok konforlu ve rahat hissedeceksiniz.
Bu koltukta bebeğinizi rahat bir şekilde emzirebilir ve kolayca uykuya dalmasını sağlayabilirsiniz.
Koltuk ve ayak desteğinin ileri ve geriye doğru kombine olarak yaptığı salınım hareketi sizi ve bebeğinizi çok rahatlatacak.
Sadece siz değil baba da bu koltuğu çok sevecek, kitap okurken yada tv izlerken kullanmaktan büyük keyif alacaktır.
Kendi etrafında 3600 dönebilir
Sağ tarafında bulunan mandalı sayesinde çok kolay bir şekilde geriye yatırabilir yada dik konuma getirebilirsiniz.
Sağlam yapısı sayesinde 120 kg’a kadar taşıyabilir.

ben başka bir şehirde oturuyorum kargo ücreti ne kadar tutar acaba? böyle bir koltuk istiyordum bu ay sonu doğumum var.

cok ihtiyacım var ama verebileceğim rakam en fazla 150 TL
800 liraya aldigim ve hic kullanmadigim koltugu bu fiyata vermem mumkun degil.Uzgunum kizima ikea dan sandalye masa aldim 200 un ustunde tuttu bu deri ve alman mali insallah sizde istediginiz gibi bir koltuk bulursunuz

Merhaba 400 tl ye verir misiniz kargo Ankara için ne olur siz mi biz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…