Haunted - The Trapped Soul

eve girin elektrik düğmelerinin epeyce altında bir kablo var...fişi prize takın ve dısarı cıkın ve sola dönün jenaratore takınve bastan 2. ve sondan 2. dügmelere takın ...elekrik devreye giriyor..

Son düzenleme:
masa hareket etmiyor neyle hareket ettiriyonuz?

Işıkları açıp odaya girdikten sonra;
süpürgenin yanındaki tornavidayı alıyorsun, masanın onünde duran sandalyeti dolabın önüne çekiyorsun, ama bu arada dolabun üzerinde duran demir parçasını almalısın, kitapların arasında ki yılbaşı kartını alıyorsun, sonra masanın üzerine gelerek oradaki notu ve bezi alıyorsun, ardından sandalyeyi dolabın önüne iyice yerleştiriyorsun ki kımıldamasın.. dolabın üzerindeki plakayı alıyorsun.. kolilerin üzerindeki oku tıklayıp yanında duran pili alıyorsun ve ayrıca elindeki bezle duvarda ki tozlu kısmı siliyorsun altında not var.. dolaptan almış olduğun demir parçasıyla masayı kımıldatıyorsun altından bir kutu çıkacak, elindeki tornavidayla kutuyu açıyor ve içindeki anaktarı alıyordun, sonra tv yi çalıştır ve çocuğun odasına gir..

çocuğun odasından da bir çok şey topladım ama bir süre sonra takılıp kaldım ...

Yaa şu oyunu birtiren varsa yazsın lütfen bugün fena taktım ben bunu kafama...

ben bitirdim kızlar ama ne zorluklarla uğraştım bi 4 saat falan mafoldumben gözlerim ağrıdı valla merak eden olursa yazayım

Wayyy Katilll Oldummm....

Süper Bir Oyundu Bitircem diye çatladım ama gerçekten eğlenceliydi..

Yalnız Ben oyunu çözücem diye çocuk beni kaç defa öldürdü sayamadım artık :1shok:

en son pilleri çocuğun odasindaki orgun içine koydum banyodaki küvette sağ tarafta vida gibi şeyler var onları çıkarttım.dolaptaki kutuyu hala çıkaramadım yalnız.oyundan düştüm düşmeseydim devam edecektimde akşama artık.yanlız güzel oyun.

Back
X