Ya normal bi alana gecmiyomu yada bilmiyorum ayrı bi bekleme yerine filan görmek bu kadarmı imkansız yaKabul etmezler biletsiz yolcuyu. O belki çıkabilir pek emin değilim.
peki herhangi bir sorun vs cıkarmı biletinde filanSizi almazlar ama o cikabilir sizin bulunacaginiz bolume
Neden ciksin?peki herhangi bir sorun vs cıkarmı biletinde filan
Sanmam,pasaport kontrolunden cikmayacak zaten.peki herhangi bir sorun vs cıkarmı biletinde filan
Bende öyle dusunuyorum ama 2 dk bile görsem beni gercekten mutlu eder mesafe ilişkisi çok zorSiz içeri giremezsiniz ancak sözlünüz çıkabilir.
Yanlız o iki saat böyle söyleyince çok gibi ancak aktarma sırası zaman su gibi geçiyor,onunda pek vakti olacağını sanmıyorum.
doğru ancak çok sıra oluyor,üstelik umre zamanları olduğu için çok.kalabalık oluyor arabistan uçuşları.Bende öyle dusunuyorum ama 2 dk bile görsem beni gercekten mutlu eder mesafe ilişkisi çok zor
Ciddimisiniz ya öalesef ataturk havaalanı, fakat üst tarafda ben gelemem ama onun yanıma gelebileceğini yazmışlar bilemedim bendeYurt disindan istanbul aktarmaysa onemli olan Hangi Istanbul havalimani? Cunku Sabiha Gökçen den kolay aktarma Sizin yaniniza gelebilmesi kolay olur. Ama Istanbul ataturk Se Zor 2 saati varsa. Ve Sizin biletiniz olmasi gerekiyor Yani Siz giremezsiniz.
Öğrenmeye calısıyorum şimdi neyle devam edicek bilmiyorum bende gidiyim diyorum olursa olur olmazsa sağlık olsun napalım deneyimlemiş olurum bendedoğru ancak çok sıra oluyor,üstelik umre zamanları olduğu için çok.kalabalık oluyor arabistan uçuşları.
Sırf wc ye girdim 5 dk aktarmada ölüyordum yetişene kadar uçağa.
Atatürk havaalanı çok büyük ve karmaşık,yüzlerce uçuş kapısı var.
Üstelik THY ile devam edecekse üçyüzlü rakamlar uçuş kapıları 3 kat aşağıda.
Böyle bir riske girmeyin derim,zaten kendiside sanırım çıkamaz.
Uçaktan inebilmek zaten yarım saat 45 dk sürüyor,aktarma sırasında diğer uçak yerine ulaşması sıraya girmesi bile tıkı tıkına.
iki saat içinde diğer uçağa yetişse bile mucize,çok anormal kalabalık ve karışık Atatürk havaalanı. İç hatlarıda aynı dış hatlarıda.Kendim de yurt disinda kaldim icin ve bazen aktarmali ucuslar yaptim icin...Ve Istanbul ataturk bazen felaket transit ucuslar. Yani 2 saat UZun gorulsede Aslinda Oyle degil...Ve ayrica esiniz tekrar passaport kontrolden gecmesi gerekicek. Ve transiti yurt ICI degil yurt disi tekrardan. O Iki saat icinde diger Ucusuna yetissinde...Ama kış ayın dayız Yani bilemiyorum. Istanbul ataturk mail atabilirsiniz size yardimci olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?