Havaalanında çalışan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Ya da bilgisi olanlar ?

ben yer hizmetlerinde her görevde calistim
en son olarakta hostelik yaptim
ne istersen sorabilirsin

Yaşasınnn... Peki hangi firmada ?

Niye bıraktın ? :26: İngilizcen nasıl ? Yani Türkiye'de çalıştın değil mi ? İç hatlar mı dış mı ?

Sence en yorucu görev ve en sakin görev hangisi ? Vardiyaların nasıldı ? Tatillerin ? Maaşın ?
Çok yorucu mu ? Bir ömür çalışılabilir mi ?

yer hizmet kuruluskarının bırınde ıse gıreceksınız iç hat yada dıs yada dıs hat ayrımı yok,mesaınızde nereye gerekıyorsa oraya.yogunluga trafıgın durumuna gore degısır.bızım burada mesela celebıde calısnaları goruyorum cok esnek saatlerde calısıyorlar.yanı gece 3- 4 gıbıde baslıyor mesaılerı sabah yada aksam da.en dogru bılgyı gırdıgınız fırma ve o havalımanında çalısanklardan alırsınız.ben devlet memuru oldugum ıcın bızım mesaılerımız farklı

Kayıp eşya bölümünde çalıştım ingilizcen epey iyi olması gerek
mesajlaşırken, 2 vardiye çalıştık
bazende kontuarda çalıştım ,iyi ingilizce olması şart , bazende bekar yakışıklı erkek gelirdi hemen yanına bekar kız oturtururduk ve kızlarla gülüşürdük , belki aşık olular diye bizimki yurtdışı idi

iyiymiş bu....:38::9:

yer hizmet kuruluskarının bırınde ıse gıreceksınız iç hat yada dıs yada dıs hat ayrımı yok,mesaınızde nereye gerekıyorsa oraya.yogunluga trafıgın durumuna gore degısır.bızım burada mesela celebıde calısnaları goruyorum cok esnek saatlerde calısıyorlar.yanı gece 3- 4 gıbıde baslıyor mesaılerı sabah yada aksam da.en dogru bılgyı gırdıgınız fırma ve o havalımanında çalısanklardan alırsınız.ben devlet memuru oldugum ıcın bızım mesaılerımız farklı

Evet Vardiyaları 7-15 , 15-23 23-7 şuan sanırım .
Ama tgs 8 saat çalıştırıyormuş. Diğerleri daha fazlaymış çalışma saatleri.

dedıgım gıbı her fırmanın ucus yogunlugu farklı oluyor ve calısma duzenıde ona gore sekıl alıyor.en dogru bılgıyı gırdıgınız yerdekı havalımanından alırsınız.hayırlısı olsun ınsallah

dedıgım gıbı her fırmanın ucus yogunlugu farklı oluyor ve calısma duzenıde ona gore sekıl alıyor.en dogru bılgıyı gırdıgınız yerdekı havalımanından alırsınız.hayırlısı olsun ınsallah

Aminnn , ben şimdiden gelin güvey oldum ama araştırayım istedim . Bakalım her şeyin hayırlısı çok teşekkür ederim :)

Yaşasınnn... Peki hangi firmada ?

Niye bıraktın ? :26: İngilizcen nasıl ? Yani Türkiye'de çalıştın değil mi ? İç hatlar mı dış mı ?

Sence en yorucu görev ve en sakin görev hangisi ? Vardiyaların nasıldı ? Tatillerin ? Maaşın ?
Çok yorucu mu ? Bir ömür çalışılabilir mi ?

yer hizmetlerinde Celebi ve havas ve pegasusta calistim
yer hizmetinde havasi öneririm saglam firma

vardiya olayi gece gunduzun yok
zaten bu mesleklerde gece gunduz yoktur

ucusta sky da uctum. zaten batti

thy -sun express ve freebird öneririm
sartlari ve maasi iyi
ve sana en son olara sunu öneririm
para kazanmak istiyorsan ve dunyayi gezmek istiyorsan uc derim
ama iyi firma olmali

ingilizcem yok
almancam var
ve calistigim sirketler almanca ariyordu zaten

su an butun arkadaslarim thy de ve her biri facede kendini etiketliyor
newyork tokyo paris vs
super ..ben thy kabul edilmsitim ama evliligi tercih ettim

yer hizmetlerinde Celebi ve havas ve pegasusta calistim
yer hizmetinde havasi öneririm saglam firma

vardiya olayi gece gunduzun yok
zaten bu mesleklerde gece gunduz yoktur

ucusta sky da uctum. zaten batti

thy -sun express ve freebird öneririm
sartlari ve maasi iyi
ve sana en son olara sunu öneririm
para kazanmak istiyorsan ve dunyayi gezmek istiyorsan uc derim
ama iyi firma olmali

ingilizcem yok
almancam var
ve calistigim sirketler almanca ariyordu zaten

su an butun arkadaslarim thy de ve her biri facede kendini etiketliyor
newyork tokyo paris vs
super ..ben thy kabul edilmsitim ama evliligi tercih ettim

En iyisinin Tgs olduğunu biliyorum aslında ben. Havaş ve Çelebi çok daha fazla çalıştırıp daha az maaş veriyorlarmıŞ. En rahatı tgs demişlerdi .

Ne güzel ... Ama uçmak çok zor şuan benim için. İlerlediğim zamanlarda neden olmasın. Dietim bittiğinde ve yabancı dilim geliştiğinde :)
Peki sen çalışırken yabancı dili iyi olmayanlar var mıydı ? Yoksa herkes süper akıcı mı konuşuyordu ?

En iyisinin Tgs olduğunu biliyorum aslında ben. Havaş ve Çelebi çok daha fazla çalıştırıp daha az maaş veriyorlarmıŞ. En rahatı tgs demişlerdi .

Ne güzel ... Ama uçmak çok zor şuan benim için. İlerlediğim zamanlarda neden olmasın. Dietim bittiğinde ve yabancı dilim geliştiğinde :)
Peki sen çalışırken yabancı dili iyi olmayanlar var mıydı ? Yoksa herkes süper akıcı mı konuşuyordu ?

tgs thy e bagli zaten
havasin sartlarida iyidir
tgs benden sonra cikti
bilmiyorum yani

hayir dili berbat olanlar bile calisyor ucusta
hatta thy gecenlerin bile ingilizcesi berbatti

tgs thy e bagli zaten
havasin sartlarida iyidir
tgs benden sonra cikti
bilmiyorum yani

hayir dili berbat olanlar bile calisyor ucusta
hatta thy gecenlerin bile ingilizcesi berbatti

Evet 2010'du tgs çıktığında. Ben senden sonraki yorumları okumuşum :1:

Bu yorumun beni ferahlattı ... Hayır ingilizcem hep kötü kalacak değil, en iyisi olmaya çalışacağım. Ama başlangıç için korkuyorum açıkçası.
İlk 6 ay beni dil konusunda zorlayacak diye çok çekiniyorum.
Yani ingilizcesi iyi olanların ezme çabalarından korkuyorum :/

Evet 2010'du tgs çıktığında. Ben senden sonraki yorumları okumuşum :1:

Bu yorumun beni ferahlattı ... Hayır ingilizcem hep kötü kalacak değil, en iyisi olmaya çalışacağım. Ama başlangıç için korkuyorum açıkçası.
İlk 6 ay beni dil konusunda zorlayacak diye çok çekiniyorum.
Yani ingilizcesi iyi olanların ezme çabalarından korkuyorum :/

tipin iyiyse tipinle ezersin
ucus böyle
görunus cooook önemli

Back
X