Havaalanında çalışan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Ya da bilgisi olanlar ?

ıkı arkadasım calısıyordu pgs yer hızmetlerınde fazla dayanamayıp bıraktılar. bana sorarsan pgs zor bıraz maaslarıda dusuk zaten
Evet,pegasus çok çalıştırır,ama o kadar çalışmaya kıyasla az maaş verir.Ben 'kendimi suyu sıkılıp kenara atılmış limon gibi hissediyorum' diyordum.Arkadaşlarımın hala canı çıkıyo,ama sırf başka yerde çalışırsak,kim bize 2500-3000 verecek diyerek katlanıyorlar.
Bu yüzden sirkülasyon çok fazla,şirket sürekli ilan yayınlıyor.Bende tgs nin ilanlarına baktım,ilan olmadığı içinde bi pgs yi araştırayım dedim.hani yine 1500 dahi olsa ( kendi kazandığımın 1000 tl altı) vardiyaları,şartları biraz daha iyiyse çalışılabilir diye düşündüm.

Merhaba, uzun süre olmuş bu konuya cevap yazılmayalı ama pegasusta misafir hizmetleri departmanında çalışan arkadaşlar var mı? İş tecrübesi başlangıcı açısından düşünüyorum ben ama başvurularıma henüz geri dönüş olmadı maalesef.. :(
Çalışanlarla fikir alışverişi yapmak istiyorum. Nedir, ne değildir, maaşlar nasıl, çalışma koşulları, ve de en önemlisi bunlardan önce mülakatlar..

Canım TGS yer hizmetleri iyi bir şirket. Vardiya sistemi 2 sabah 5:30 13;30 2 akşam 13:30 21:30 2 gece 21:30 05:30. 2 izin sürekli böyle gider. Tamamen torpil Kuruluşu olduğu için karlanılası kişiler çok. Ama şunu asla unutma Tgs gibi firmada asla kariyer yapamazsın. Yolcular sana Paraları karşılığı tutulmuş Uşak muamelesi yapar. Ve ayrıca sürekli mesai. Sormak istediğin ne varsa sor canım bana

Abim havasta calısıyor air france bağlı olarak. Check inde. Vardiyalı yorucu bi sistemi var maaşlarıda kadroya gecene kadar kötü oluyor kadrodan sonra ikramiye falan iyi oluyo
Tgs olursa o daha iyi tabi sartları daha iyiymis firmadan firmaya degısıyor ama bin bir türlü insan var zor meslek

Meraba arkadaşlar bir sorum olacak havaalanı gişe operatörlüğü maaşlarını bilen var mı

suan calismiyorum canim
burada iki vardiye var dedigim gibi sabah 8 aksam 10- aksam 10 sabah 4 arasi diye hatirliyom./hosteslik ayri saatler tabi/
yer hizmetinde calisan arkadasim
aslinda bilet kontrolunde calisiyordu
ama hemen kapidaki bavullarin guvenliginede kosturuyordu,kisi aramasinada,ve bin bir turlu insannn
herpsi ayri telden..
ama maasi yuksek bir is..
insallah tr den arkadaslar daha iyi yardimci olur.
Gişe operatörlüğü maaşını bilen var mı yen havalimanı için

Back
X