havaalanında x-ray'den geçtim acil yardım !!!

itsmylife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
59
1
0
İstanbul
slm kizlar 3,5 aylık hamileyken havaalanına gittim ve x ray den gectim gama ışını yaydığını yeni duydum simdi 6,5 aylık hamileyim ve kafamda inanılmaz soru işaretleri var bebeğim sakat olmaz demi çok korkuyorum cvp bekliyorum

korkmana hiç gerek yok. x-raydeki ışınlarım zararı çok minimum düzeydeymiş sadece tedbir açısından geçilmemesi öneriliyor.hiç canını sıkma allahın izniyle bebişine hiç birşey olmaz.

korkmana hiç gerek yok. x-raydeki ışınlarım zararı çok minimum düzeydeymiş sadece tedbir açısından geçilmemesi öneriliyor.hiç canını sıkma allahın izniyle bebişine hiç birşey olmaz.

sakın buna kafanı takma cnm,alışveriş merkezindeki ve havaalnlarındaki cihazlar zararlı değil..bende 27.haftamda bindim ve benim hamileyken çok sık seyahat eden bir arkadaşım vardı evladı çok sağlıklı maşallah...ayrıca ben uçağa binmeden önce doktordan seyahat etmesinde sakınca yoktur diye rapor aldım.eğer zararlı olsaydı doktor veririmi hiç binme der,sonuçta x raydan geçildiğini biliyo.hiçbirşey olmamıştır sakın sıkma canını..

x-ray olan alışveriş merkezlerinden havalimanlarından geçerken ..
hamileyim derseniz geçirmezler elle arama yaparlaar..
Haatta ben kalp hastası oldugumu belirtiyorum ve geçmiyorum.. Hiç bir sistem sizi ne koşulda olursa olsun o cihazdan geçmeye zorlayamaz bunu unutmayın..

Peki arkadaşın neden x-raylarden geçiyorki onu anlamadım hamile küçük çocugu olanlar kalp hastaları geçmez..

İçin rahat olsun canım. Birşey olmaz. Bu cihazlar uzun süre bulunursan zarar verir. Bundan sora bu cihazlardan geçme.Birde üst tarama cihazı var elle. Ondada hamile olduğunu belirtirsin .
Allah sağ sağlıklı bebek versin inşallah.Tebrikler.

Bu guvenlik kapilarindaki eletromanyetik enerjinin cok daha fazlasini sac kurutma makinesinden veya ucakta seyahat ederken aliyoruz. Hic meraklanmayin birsey olmaz. Cok ciddi saglik problemlerinde annenin karnina koruyucu ortu ortulerek rontgen bile cekilebilir. Ayrica 3,5 aylikken bebegin tum hayati organlari olusmustur. Geriye buyumesi, kilo almasi kalmistir. Tabii ki her gun 10 kere gecelim demiyorum ama tum hamilelikte 3-4 kereden bir zarar gelmez. Onun yerine cep telefonunu kulaklikla kullanmak, enerji nakil hatlarinin yukaridan gittigi yerlere yakin oturmamak daha onemli.

canim bişi olmaz merak etme röntgende bile bu ışınların dereceleri varmış ve rönngende vs. kullanılanların dereceleri düşükmüş yukarıda ark. dediği gibi 3.5 aylıkken organ oluşumu bitmiştir rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…