Haval bir bayan msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oldukça havalı bir bayanım (Havalıyım derken, dikkat çekici anlamında kullanıyorum bu kelimeyi) . Ama asla hava atmak gibi de bir kaygım yoktur. Rahatımdır. Giyimimle de, konuşmalarımla da, tavrımla da karşımdakinin, bırak, yolda yürüyen insanların bile dikkatini çekerim. Ama, beni tanıyanlar son derece candan ve içten olduğumu söylerler genelde..

Son düzenleme:
bende havalı bir kornayım:smiley-cool:ebüüübee olanlardan-tatlicadiarzu-delikafadulden

benim moduma bağlı..istediğim zaman fırtına gibi eserim istersem de kolayca yaklaşılabilen biri olurum..tipik terazi kadını yani -tatlicadiarzu-

dışardan bakınca havalıyım aslında içerden bakıncada havalıyım:Dhiç öyle olmak istemiyorum ama yapımda var özel bir şey yapmama gerek yok:utangac:

bunu çok duydum arkadaşlarımdan,havalı görünüyorsun ama çok canayakınmışsınopuyorumnanaktan

genelde insanların benle ilgili ilk izlenimi havalı olduğumdur... ama bunun için özel bir çabam hiç olmadı biraz soğuk ve mesafeliyim sanırım bunuda havalı olarak algılıyorlar ilk karşılaşmada... ama tanıdıktan sonra değişiveriyor fikirlerii...

havalı olduğumu söylerler....bu benim yapımda var öyle olmak için çaba sarfetmiyorum.hem havalı hemde cana yakınımdır.:nazar:

aslında cana yakınmdır hemen kaynasırım muhabbette ederim ama hsvslıyım sanırım zira havalı olmak soğuk olmak anlamına gelmiyor ama herkesi kolay kolay beğenmem kastım erkekler değil arkadaslarım konusunda çok seçiciyimdirrrrr
havam batsınnn:)

havalı mıyım değilim aslında ama öyle gözüküyor dışardan bakımlı olana hoş olana havalı diyorlar hemen ama öyle burnum havalarda bi insan olmadım hiç burnu havalarda dünyayı ben yarattım havasında olanları da sevmem

Hiiç havalı biri değilimdir zaten havalı insanı da sevmem:dilcikar: Ama beni ilk tanıyanlar havalı zannederler..

Hic havali degilimdir ama tanistigim bazi insanlar ilk bakista oyle gorundugumu soylediler.

havalı değilimdir, çünkü havalı insanları sevmem zaten akannehir
Ama etrafımdaki bazı insanlar beni tanımadan önce havalı göründüğümü. sonra tanıdıkca çok cana yakın olduğumu söylerler :kedi:
Sonradan yüzüme bunu itiraf etmeleri hoşuma gidiyor aslında, cana yakın olduğumun göstergesidir bayanssulusmile

Son düzenleme:
Tencerem var ,tavam var
ızmirliyim,havam var.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Havalı derken insanları dış görünüşüne göre değerlendiririz bazen.Dış görünüşü diğerlerine göre farklı ise o kişiler zaten ''havalı'' damgasını yer.Beni tanımayanlar,uzaktan izleyenler havalı olduğumu düşünebilirler,ama dostum olan kişiler ise ne kadar mütevazi olduğumu dile getirirler.opuyorumnanaktan
Arkadaşlarım biz senin gibi olsaydık ,çalımımızdan yanımızdan geçilmezdi ,derler.Böyle güzel yürekli arkadaşlarım var işte.zemuszemus Tanımadan yargılayan kendini bilmezler çok çünkü.Onlar da benim arkadaşım olamaz zaten.bayanssulusmile
Kendi adıma konuşmam gerekirse havalı olduğumu düşünmüyorum,ama güzel olduğumu biliyorum.opuyorumnanaktan Kendime güvenim tam,insanları fiziksel özelliklerine göre değerlendirmiyorum. Dostlarımı da seçerken havalı mı ,değil mi diye seçmiyorum.Kalplerinin güzelliğine bakıyorum.opuyorumnanaktan

havali degilim , havalilarida hic sevmem
ama bazen birinin havasini sondurmek icin acimasiz olabiliyorumkötükedihüso

beni de herkes çok havalı biri zannediyor dışarıdan. Tanıdıkça ne kadar yanıldıklarını anlıyorlar. Yüzüme de söyleyenler oldu. "Seni hiç sevmezdim, çok havalı gelirdin bana, ama asla öyle değilmişsin" diye kaydirigubbakcemile2

ilk görenlerr ayy nasıda hawalı kız diolarmışş benim içinn.ama tanıdıklarındaa öle olmadığımı anlıolarmışş (:

Back
X