Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında içten de dıştan da havalıyımdır..coksekeriremsu
Kendimle çok barışığımdır..
Çok beğenirim her bir yerimi..:icecream:
Her zaman da dile getiririm burada ve heryerde..gamyoncuiremsu
Kolay kolay samimiyet kurmam,insan seçerim ve ayırırım.. Dişime göre değilse anında irtibatımı koparırım..Tanımayanlar hep sert ve ters olduğumu düşünürler,haklılar bence... Bir yanım çok fenadır..
Kulakları çınlasın gecenin bu saatinde; Kuzum bana hep ;"hükela(ukela)" derdi..:1hug:
bağışlayın ama bence bu kadar havalı olmakta iyi değildir insan seçmekte ne demek?kafanıza uyar yada uymaz o çok farklı tabikide.haa hangi anlamda insan seçiyorsunuz bilmiyorum sizi eleştirmiyorumda ama müsade buyurursanı sizle ilgisi olmayan bir örnek vermek istiyorum.çok yakınımda bir tanıdığım bir arkadaşım var maddi durumları çok çok iyi lüks yaşayan bir insn arkadaşlar la çok sık vakit geçirrir akşmaları vakit bulsukça evlerimizde toplanırız aramızda durumu biraz kötü bir arkadaşımız var durumlarından dolayı çocuk hastalandığında çok ciddi bişey olmazsa doktora götürmez çocuk ga deyince gık deyince her istediğini yapmaz diğeride öyle değildir çocuk 1 yaşında 100 defa hastahane yüzü görmüştür küçücük çocuğa marka dışı bişey giydirmez falan filan anlatmak istediğim bu drumu iyi olan arkadaş hepimizle sohbetlidir iyi anlaşırız ama diğer arkadaşı sevnediğini hep dile getirrir vede kılığını kıyafetini beğenmez vs niye bu kibir bu büyüklenme bu hava? olduğun gibi olucaksın sınıfına göre insna seçmek hem ayıp hem günahdır benim gözümde.
havalı olmak ta nedemek hiç bir anlamda havalı değilim olduğum gibiyim samimiyim insanlara içten davranırım kılık kıyafetimle belki havalı olduğumu düşünen insan lar vardır ama tanımak önemli kimseyi dış görünüşle yorumlamamalıyız.konuyu açan arkadaşada teşekküler.
haaa niye bukadar insan varken size yadığımı düşünebilirsiniz sadece o kadar yazıdan sizinki daha bi dikatimi çekti yoksa sizle bir alıp veremediğim yok anlış anlamayın..
hiç havalı olmadığım için doğal olarak havalı olmak ne demek bilemem çok normaldir herhalde..
ben içten içe havalı olup insanlara yukardan bakanlara kızıyorum gerçekten art niyetli insan ayırt edenlere ! dış görüntüntümüzde giyimimizde kuşamımızda belki havalılık vardır ama ben içten içimizden bahsediyorum arkadaşım umarım anlayabilmişdindir.
arkadaşım bi insan seçmek var bakarsın kafan uyuşmaz bide insan seçmek var aşağılarsın küçük görürsün muhatap olmazsın.şurdan şunu burdan bunu aldım şuraya gittik buraya gitik bunlar havalanma durumuna girmiyormu üstüne beğenmemezlikler büyüklenmeler böyle çok insan tanıyorum ve diyoruz ne kadar havalı kendini beğenmiş ben bu tip hava atmaktan bahsediyorum..
her neyse benim düşüncem bu katılırsınız yada katılmazsınız önemli değil..