Haval bir bayan msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç alakam yoktur. Dışardan soğuk kibirli falan duruyormuşum ama havalı diyen olmadı. Oğlan çocuğu gibi geziyorum ortada zaten =)

Havalı değil daha çok sımsıcak ama yer yer buz gibiyimdir. :1closedeyes:

Bilmem anlatabildim mi ??

havalı değilim ama öyle gözüküyorum...bunu da pek çok arkadaşım söyler...

dışarıdan çok havalı ulaşılmaz burnu yükseklerde görünürüm ama alakam yoktur....havalılardan kendini bi şey sananlardan nefret ederim...benim için kişilerin insan olması edepli olması yeterli...beni tanıdıktan sonra hiçte göründüğün gibi değilmişsin sözünü çok duydum....

ben hiç havalı değilimdir.özellikle çevremdeki insanlara ve sevdiklerime karşı bırak havalı olmayı canciğerimdir.zaten benim çok içten ve samimi bir kişiliğim vardır.haman insanlarla kaynaşabilirim.güleryüzlülüğümden olsa gerek.
amaaaaaaaaaaaaa bide ters bi tarafım vardırki bi insanı sevmiyosam ve kanım kaynamamışsa (ki ne zaman birine karşı böyle hissetsem hep haklı çıkarım sonunda)o kişiye karşı hem ters olurum hem havalı olurum hem ukala olurum olurumda olurum.................

havalı değilim desem yaaln olur ama insan sonradan havalı olamaz gorunemez bu bir meziyettir doğuştan gelen...

havalı değil de sert durduğumu söylerler ama tanıyınca ay ne şekersin sen vs.vs. derler

benmi havalı olduğumu çok kişi düşünüyordur. çünkü insanlarla kaynaşamam

yolda bile görsem havamda değilsem kimselere selam vermem. npiiym ben böyleyimm:)

aslinda hhic havali degilimdir insanlarla cabuk kaynasirim tanisirim ,benimle tanistiktan sonra kisiler bana hep derler seni ukala havali bisey sanirdik diye kaydirigubbakcemile3

havanın h si yanımdan geçemez, ben kimim ki hava atıcam kime hava atıcam, yolda kaşlarımı çatarak yürümem dışında insanlara hiç soğukta gelmem,hemen kaynaşırım, tanıdıktan sonrada karar veririm, aksine havalı insanlarla hiç anlaşamam hatta nefret ederim.

bu sıfat zamanla insanın üstüne yapışıyor bence
kendini ne kadar sevdiğini ,ne kadar beğendiğini anlayınca
hareketlerine,tavırlarına yansıyor.
herzaman beğendim kendimi,her zaman giyimime özen gösterdim.
şuan pc başında yazarken bile dudağımda parlatıcım var.
haliyle bu yaşam tarzı yürüyüşünüze,gülümsemenize bile yansıyor.
evet eğer bunun karşılığı havalı kelimesiyse ben havalıyım.

banada tanimayanlar havali diyorlar ne alakaysa öyle görünüyormusum her önüme gelene civiklik yapmiyorum diyede belki .. :mymeka: valla öyle olmaktansa havali olmayi tercih ederim :dilcikar:

havalı göründüğümü söylerler ama tanıdıktan sonra itiraflar sapır sapır dökülür:CüvCüv:'ay sana soru sormaya bişey söylemeye çekiniyorduk cevap vermez ters bişey söylersin diye'bu sözler gibi daha niceleri halbuki çok güleç ve samimi biriyimdir yalnıııız havalı biriyle muhattap oluyorsamda sonuna kadar havamı korurumkaydirigubbakcemile3

"havalı" olmak nasıldır bilmem ..
güzelim,şirinim amanda ben pek seksiyim diye ortalarda dolaşan kadınlardanda hazetmem..
fosss diye söner havası birgün herkesin :))

Ben özellikle havalı olmaya çalışmam, ama benimle tanışan yada dışarıdan gören herkes çok havalı ve kendini beğenmiş olduğumu söyler.
Ama asıl sebep, ben insanları tanımadan, fazla samimi olmam, önce tanırım, sonra konuşurum...

havalı derken güzel, bakımlı mı kastedilmiş yoksa kendini beğenmiş,burnu büyük anlamında mı bilemiyorum ama...
başıma çok sık gelen bi şeyi anlatıyım:
İstanbulluyum ve Nevşehirde oturuyorum..çalıştığım hastanedeki insanların çoğu
"İstanbullusun ama hiç de öyle havalı, burnu büyük değilsin..biz baştan seni öle sanmıştık çekiniyoduk senden" diyorlar..
Yani buradaki havalı..gıcık ve kendini beğenmiş anlamında kullanılmıştır...
Ne alakası varsa İstanbullu olmakla değilmi kıslarrrrrrrrrrrrr...kaydirigubbakcemile3

ben hic havali degilim gorende hayatta havali olmadigimi anlar hemen insanlarla anlasirimlaelaelaelaelae

kişiden kişiye değişir ama havalı olmak eğer bakımlı olmaksa ben de kendımı bu vızyona sokabılırım birde söyle bir durum var içi boş havalar var aman kızlar onlardan olmaykaydirigubbakcemile2alım

Havalıyım napimm özelliğim sanırım...:icecream:
Herkesde söylüyorsengözlerimebaksanab
Ama çokda cana yakın sıcakkanlı biriyimdir..
Öyle kolay kolay ters tarafım tutmaz
tuttumuyduda kaçın benden!-tatlicadiarzu-

Back
X