Haval bir bayan msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet havalıyımdır.aslında diğer insanlardan kendini üstün görmemek havalanmamak lazım ama elimde değil eşim bana hep yolda yürürken bile çok havalısın der bu kadar olma lütfen der aama dediğim gibi havalıyımdır yani genelde herkes öyle der.

sorulurmu be kuzum...:delphin:

hemde nasıl,gören bir pişman ,görmeyen bin pişman...şakkıdı

kendimi bi yabancı olarak görme imkanım olsa karsıma cıkar havaaaaann kime güzelimmmmm

güvenme malına bi kıvılcım yeter
güvenme güzelliğine bir sivilce yeter derdimmm

aslında çok sıcakkanlıyım ama kendimde onaylıyorum yüz hatlarımın bi havası var.üstelik burnu beş karıs havada imajı ciziyor.Zaman zamn dışarıdan böyle görünmek beni üzsede insanların direkt yılısmakdan cekindiği bi tip oldugumdan genel olarak mutluyum

hiç değilim çok samimi bulur beni herkes ama hiç konuşmadan yabancı bir ortama girsek önce herkes çekinir benden hissederim konuştukça ayy hiç göründüğün gibi değilmişsin derler=)

Evet diyeceğim çünkü ;biliyorum gerçekten böyle olduğunu girdiğim bir ortamda farkedilmemek gibi bir durum yaşamadım hiç hihoyyyt

Kendi kendime "evet , havalıyım.." diyemem ama beni sonradan tanıyanların ağzından söyliyim. Benimle tanıştıktan ve samimi olduktan sonra :" Ya ben başta seni çok havalı bulmuştum ,

yanaşamamıştım .. Ama sen yanaşınca ve sıcak davranınca çok şaşırdım. Böyle sıcak ve mütevazi olduğunu bilmiyordum." derler.. Bunu diyen kişi sayısı 1 değil , 5 değil , 10 değil.. Ben de havalı

olduğuma inandım artık...

Bende havalı değilimdir aslında.Ama ortamına göre takılıyorum tabi :delphin:

Ama bi arkadasım ben senı uzaktan gördüğümde cok havalı,herkesle muhattap olmaz bı tip tanırdım hiçte öyle değilmişsin dedi lülülülülülü

Günümüzde her ne kadar bu popülerlik niyetine havalı olmayı bi statü gören insanlar olsada :)
Eğer inançlıysanız ve özgüveniniz yüksekse gerçekten, kimsenin kimseden üstün olmadıgını bilirsiniz..
Bazıları bakımıyla, duruşuyla gösterişli olabilir..
Ama içtense gülümsemeleriniz ve bakışlarınız insanlar farkeder yüreginizi bi bakışta bile..
Bu yüzden kendini havalı sanan insanlara yazık.. Yazıkki eksikler inanç yönünden..
Ben havalı olmadım, olamamda..
Çünkü biliyorumki ne dilim ne dinim ne görünüşüm bi üstünlük göstergesi..
Çünkü hepimiz insanız ve Allahın kullarıyız.. (;

hiç havalı bi insan değilimdir.. havalı nasıl olunur onu bile bılmezken..
arkadaslarım bana havandan gecılmıyor derler.. :roflol:
veya yenı tanıştıklarım benı gorunce kasarlar kendılerını a.s

bende havalı ve kendiğimi beğenmisimdir...
herkes öle der kendi ailem bile ama sevdiğimide severim ortam yok sanırım....

ilk goren ilkkez konusanlar cok hawali bulurlar...
sonra" ayy sen hic gorundugun gibi deilsinnnn
cok hawali ve kendini begenmis gorunuyorsun "derler

adı üstünde ''hava'' lı..!! hava işte...fıs yani..ne işe yarar ki..olmaz benim işim hava ile cıva ile..ne isem oyum ben,gayet mütevazi ve sıcak kanlı..bazen soğuk olduğumu sananlar oluyor arada ama onlarda çok geçmeden anlıyor öyle olmadığımı..a.s.

havalı değilimdir ama dış görünüş olarak genelde ciddi durduğum için
ve sohbet edeceğim insanlarda seçici olduğum için
karşıdan görenler havalı derler
ancak tanıdıktan sonra bu fikirleri değişiryerimseniben

yokhavalı değilim tam tesine can yakın herkesı kendı
gibi gören bir kişilğe sayıbim.
ha hava atanı kendini beyenen insanlar asla sevmem[
:CüvCüv:/B]

tek rakibim THY ....
inanılmaz hoşuma gidiyor havalı ukala olmak :D
cins miyim neyim :)))))))))))))) delikafadulden

dış görünüşüm ilk izlenin olarak suratsız ciddi durduğum için insanalara fazlasıyla havalı gelirim hatta kendi beyenmiş suratsız diye arkamdam konuştuklarını bile duyuyorum ama tanıştıktan sonra fikirlerşinin değiştiğini söylerler ama ben kendimi hiçççç havalı bulmuyorummm

asla değilim havalı olan kendini başkalarından üstün gören zavallılarada acıyorum.öyle insanlarlada hiçbir şekilde işim olmaz:dilcikar:
unutmayın birgün herkesin havası söner.yarının kime ne getireceği belli olmaz.başımıza nelerin geleceğini bilemeyiz:1no2: bu nedenle fazla yüksekten uçmamakta kimseyi aşığılamamakta fayda var diyoruma.s

[alkisalkisalkisbi arkadasım ben senı uzaktan gördüğümde cok havalı,herkesle muhattap olmaz bı tip tanırdım hiçte öyle değilmişsin dedi lülülülülülü[/QUOTE] ortamına göre davrandığım için dışardan soğuk havalı görünürüm bazen

Son düzenleme:
Back
X