Havalı görümce

Evrim34

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2017
92
26
8
31
5 senelik evliyim kızlar.ben görümceden 2 yaş küçüğüm.görümcem bekar.kayinvalidemler köye gittikleri için şu an bende kalıyor.ama kendi evim de rahat edemiyorum.tavirlari çok rahat beni umursamıyor.konuşmaya başladığım zaman bir açığımı arıyor hemen o öyle değil diyor.sanki kendi gayet normal ben anormal miş im gibi davranıyor.bu durumdan çok rahatsız oluyorum.kendi evim de rahat edemez oldum.nasil davranmalıyım bir akıl verin lütfen.

açıkça sorun
seninle de bişey konuşulmuyor sürekli hata arıyorsun diyin
kedi evinde neden kalmıyor
Iki kez eve hırsız girdiği için korkuyor tek kalamıyor.gündüz geziyor tozuyor.akşam olunca yemeğe yatmaya geliyor.öyle de desem ters ters suratıma bakar beni kötü ilan ider.

belliki oda rahatsz gündüz gelmk istemiyor.birbirinize takısacak sey söylemeyin . zatn gec geliyormus

Iki kez eve hırsız girdiği için korkuyor tek kalamıyor.gündüz geziyor tozuyor.akşam olunca yemeğe yatmaya geliyor.öyle de desem ters ters suratıma bakar beni kötü ilan ider.
Hep de bu gorumcelerin evine hirsiz girer ,korkarlar falan. Bizimki de oyleydi. Anasiyla ayni sehirde yasiyorum yeni evliydim ama anasina gitmez bende kalirdi. Hirsizdan falan da korkmaz ha jandarma gibi tip. Hirsiz onu gorse kacar ama iste kime yutturuyorsa:KK53:

Küserse küssün. Valla ben olsam lafı bi sokarım bidaha kimse çıkaramaz. Haddini yerini bilsin. Anasıyla köye gitseydi. Gitmiyosa evde kalsın kimse onun bakıcısı değil.
Biz de yeni geldik köyden o da bizden bir hafta sonra geldi diğer yengesine karşı öyle değil.birşey diyemiyor.ben 2 yaş küçüğüm ondan mı böyle davranıyor bilemiyorum

Bütün gün dışardaymış zaten, yiyip yatıyorsa çok sorun olmamalı. Ama gerçekten size haksızlık yapıyorsa, siz artık bir ailesiniz, rahatsız olduğunu durumu kendi kardeşiniz gibi konuşabilmelisiniz.

Ondan küçük olmanız etken olabilir tabi. Yani eşiniz bir şey demediği sürece bu tavrı devam eder bence. Eşiniz de varken ters bir hareketini görünce eşinize "bak böyle yapıyor sürekli" tarzında uyarıda bulunun.Gerçi bir şey demez diyorsunuz. Bilemedim

Kendi haline bırakın en iyisi. Gerekmedikce konuşmayın aynı odada bulunmayin hatta işim var falan deyip başka şeylerle meşgul olun. Böyle durumlarda onemsememek en doğrusu bence. Canınızı sıkacak bisey söylerse sinirlenip cevap vermek yerine alaycı bir tavırla sadece gulebilirsiniz çok işe yarıyor:)

Eşimin yanında da ayni o hiç bir şey demez genel de ezilmemi izler
Geçmiş olsun o zaman. Eşin böyle devam ederse çekeceğin var. Gorumceni Sokaga at demiyorum ama haddini bildir. Hafiften laf sok ama eline yüzüne bulaştırma. Eşinin yanında yapma. Yalnızken alttan alttan laf sok yerini bilsin. Onun yaptığı gibi

Ah kızlar ahh hepiniz haklısınız bu dediklerinizi uygulayabilsem bir de.ben çok hassasım bu konular da karşıdakine laf sokmak haddini bildirmek bana göre değil.elime yüzüme bulaştırıyorum.söylediklerinizin hepsini hak ediyor.

Siz onu uzun sure misafir etmek zorunda degilsiniz.

Biz de yeni geldik köyden o da bizden bir hafta sonra geldi diğer yengesine karşı öyle değil.birşey diyemiyor.ben 2 yaş küçüğüm ondan mı böyle davranıyor bilemiyorum
Diğer yenge ne yapıyor nasıl davranıyorsa öyle yap.

Back
X