Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne havalisi ezik gorunceniz var kendi eksiklerini görmemeniz için sizi eziyor buna izin vermeyin size davrandı gibi davranın bi tane bizde böyle var eşimle nisanliyken bana değişik davranışları oluyordu umursamadim eşimle gezerken bunu bi çocukla çok samimi gördüm eşime söylemedim ordan uzaklaştırdım görümcemm hemen beni aradı bi meleği bi melekti anlatmam sonra evlendik başka elitlerim daha oldu bu küçük gorumce biz eltiler iyi gecinmeyelim diye fitnelik yaptı çocuk yapmadım ben onla canımı yakmaya çalıştı umursamadim küçücük aklıyla herkesi yönetmeye çalıştı su an 32 yaşında hala bekar sevgileri ya parasını yiyor yada mevkiini kullanıyor diyeceğim odurki kimsenin hakkı kimsede kalmıyor kötü düşünen fesatlık yapanın allah yanına koymuyor. Siz umursamayan onu iyi düşünmeye pozitif olmaya eşinizle aranizi sıcak tutmaya çalışın. Gorunceniz basit biri kendinizi üzmeye değmez bide elti kaynana varsa başka gorumce onlarla da ara bizi iyi tutun ki bi düşünsün herkes birbiriyle iyi nerde hata yapıyorum diye5 senelik evliyim kızlar.ben görümceden 2 yaş küçüğüm.görümcem bekar.kayinvalidemler köye gittikleri için şu an bende kalıyor.ama kendi evim de rahat edemiyorum.tavirlari çok rahat beni umursamıyor.konuşmaya başladığım zaman bir açığımı arıyor hemen o öyle değil diyor.sanki kendi gayet normal ben anormal miş im gibi davranıyor.bu durumdan çok rahatsız oluyorum.kendi evim de rahat edemez oldum.nasil davranmalıyım bir akıl verin lütfen.
Biliyor musun bazen biraz burnu havada olmak lazım. Kendini beğenmek lazım. Biraz biz kendimizi pamuklara saralım birazda biz itici olalım diyorum bazen.5 senelik evliyim kızlar.ben görümceden 2 yaş küçüğüm.görümcem bekar.kayinvalidemler köye gittikleri için şu an bende kalıyor.ama kendi evim de rahat edemiyorum.tavirlari çok rahat beni umursamıyor.konuşmaya başladığım zaman bir açığımı arıyor hemen o öyle değil diyor.sanki kendi gayet normal ben anormal miş im gibi davranıyor.bu durumdan çok rahatsız oluyorum.kendi evim de rahat edemez oldum.nasil davranmalıyım bir akıl verin lütfen.
Daha nisanliyken cok yuz goz olmussun. Nisanlilik dedigimiz eski zamanin sevgililigi. Daha nikah yok dugun yok gorumcem diyorsunuz ama yasal olarak gelin bile degilsin. Dis kapinin dis mandalisin.Nisanliyim.
Nisanlimin yanında gorumcemle öyle bir kavga ettim ki ..
Oturdu izledi..
Tek kelime dahi etmedi ..
Çünkü ederse ikimizden birinin soylecekleri hoşuna gitmeyecekti ve ortalık daha beter karisirdi..
Hiç umrumda değil..
Saygısızlık yapmadım.
Olani söyledim.
Oda yerini bildi ..
Kimseye fırsat verme ..
Herkes yerini bilsin..
Otel değil orası .
Ye, iç, yat..
32 yaşında hala bekar olunca belasını bulmuş mu oluyor. Bence siz görümce nizi kiskaniyorsunuz. Bir halt sanki erkenden evlenmek. Millet te bir erkek bulup evlenince kendini dünyanın merkezi sanıyor. O görümce kocanın kardeşi oluyor bilginizeNe havalisi ezik gorunceniz var kendi eksiklerini görmemeniz için sizi eziyor buna izin vermeyin size davrandı gibi davranın bi tane bizde böyle var eşimle nisanliyken bana değişik davranışları oluyordu umursamadim eşimle gezerken bunu bi çocukla çok samimi gördüm eşime söylemedim ordan uzaklaştırdım görümcemm hemen beni aradı bi meleği bi melekti anlatmam sonra evlendik başka elitlerim daha oldu bu küçük gorumce biz eltiler iyi gecinmeyelim diye fitnelik yaptı çocuk yapmadım ben onla canımı yakmaya çalıştı umursamadim küçücük aklıyla herkesi yönetmeye çalıştı su an 32 yaşında hala bekar sevgileri ya parasını yiyor yada mevkiini kullanıyor diyeceğim odurki kimsenin hakkı kimsede kalmıyor kötü düşünen fesatlık yapanın allah yanına koymuyor. Siz umursamayan onu iyi düşünmeye pozitif olmaya eşinizle aranizi sıcak tutmaya çalışın. Gorunceniz basit biri kendinizi üzmeye değmez bide elti kaynana varsa başka gorumce onlarla da ara bizi iyi tutun ki bi düşünsün herkes birbiriyle iyi nerde hata yapıyorum diye
Bana yapılan hareketler , davranışlar olur iken hiç kimse şimdi daha gelin bile değil yüz göz olmayalım demiyor..Daha nisanliyken cok yuz goz olmussun. Nisanlilik dedigimiz eski zamanin sevgililigi. Daha nikah yok dugun yok gorumcem diyorsunuz ama yasal olarak gelin bile degilsin. Dis kapinin dis mandalisin.
Ayrica nisanlin simdi susuyor da evlenince degismesin dikkat et. Ayrica adam dedigin sus pus durmamali hakliyi haksizi da ayirmali, gerekirse arayi yapmali.
Siz bekarsiniz sanirim. Biraz alinganlik yapmissiniz. Bekar oldugu icin degil su an kimseyle mutlu olamadigi icin oyle demis yorumu yazan. Sevgilileri ya parasi ya da mevkisi icin onunla birlikte demis.32 yaşında hala bekar olunca belasını bulmuş mu oluyor. Bence siz görümce nizi kiskaniyorsunuz. Bir halt sanki erkenden evlenmek. Millet te bir erkek bulup evlenince kendini dünyanın merkezi sanıyor. O görümce kocanın kardeşi oluyor bilginize
Benim demek istedigim bambaska. Kavga ciktiysa hakkini ara.Bana yapılan hareketler , davranışlar olur iken hiç kimse şimdi daha gelin bile değil yüz göz olmayalım demiyor..
O zaman bende demem.
Kaldı ki ben saygısızlık yapmadım.. .
Hakkımı ararım.
Gerek gorumce gerek de kendi akrabalarıma ve çevreme karşı.
Kendisine o tepkiyi vermemiş olsam, 40 kusur yaşında ki bir kadının tribini,nazini ve dengesizlikleeine maruz kalmam kacinilmazdi ki kaldım da.
O zaman kimse kalkıp da ayıp etme demedi..
Kimsede kusura bakmasın.
Koskoca kadın,korkuyor mu ?.kayinvalidemler köye gittikleri için şu an bende kalıyor
Keşke konulari bilseydiniz:)Benim demek istedigim bambaska. Kavga ciktiysa hakkini ara.
Ama kavga cikacak kadar neden yuz goz oldun ki? Kendini biraz agirdan satsaydin, bayramdan bayrama nisanlinin ailesine bi telefonla bayramlarini kutlasaydin boyle olmazdi. Sen kendini gelin zannedip iclerine girmeye calismissin basina bunlar gelmis.
kov gitsin5 senelik evliyim kızlar.ben görümceden 2 yaş küçüğüm.görümcem bekar.kayinvalidemler köye gittikleri için şu an bende kalıyor.ama kendi evim de rahat edemiyorum.tavirlari çok rahat beni umursamıyor.konuşmaya başladığım zaman bir açığımı arıyor hemen o öyle değil diyor.sanki kendi gayet normal ben anormal miş im gibi davranıyor.bu durumdan çok rahatsız oluyorum.kendi evim de rahat edemez oldum.nasil davranmalıyım bir akıl verin lütfen.
Yuzyilin yorumu bencekov gitsin
bende ki kaynana ve görümceleri görseniz aman aman bir değil üç tane hem kaynana hem görümce hepsi çok çektim hala çekiyorum...gerçi nende çok kovdum ama bacadan girdilerYuzyilin yorumu bence![]()