Havalı görümce

Eşinize ben artık bi gün patlıcam. Kardeşini uyar yoksa ben çok güzel uyarırım deyin. Bi şey söylemezse her lafıma da kusur bulmasan dişimi kırcam deyin görümceye.

Bu görümceler hep mi aynı.Benimki yabancı ama aynı senin anlattıklarını yapar bana.Eşim de sen taktın kıza diyor, hiç görmez kendi hatasını. Neyse ki dünyanın öbür ucunda yaşıyor, bir gün bile aynı evde katlanamazdım.Sana tavsiyem sen de eşine benim gibi haklı iken haksız durumuna düşmeden alttan kıza laf sokman. Bir de senin ondan küçük olmanın ona hak verdiğini sanmıyorum.Benimki benden beş yaş küçük yine aynı. Daha çok sinirleniyor insan hem küçük olup hem üste çıkınca.Hiç küçüğüm diye kendini üzme.

5 senelik evliyim kızlar.ben görümceden 2 yaş küçüğüm.görümcem bekar.kayinvalidemler köye gittikleri için şu an bende kalıyor.ama kendi evim de rahat edemiyorum.tavirlari çok rahat beni umursamıyor.konuşmaya başladığım zaman bir açığımı arıyor hemen o öyle değil diyor.sanki kendi gayet normal ben anormal miş im gibi davranıyor.bu durumdan çok rahatsız oluyorum.kendi evim de rahat edemez oldum.nasil davranmalıyım bir akıl verin lütfen.
Konuşma. Evde çocuk varmış gibi davran adam yerine koyma

Ekşi sözlükte bugün bir başlık altında çok güzel bir entry okudum.

"eğitimli, kültürlü, birikimli aileler sanatla, bilimle, iş dünyasıyla, ekonomiyle, turizm (gezme tozma) ile uğraşır, amele aileler birbiriyle...kocanız veya karınız, amele bir aileden geliyorsa, kaynana-gelin çatışması kaçınılmaz olur. " yazmışlardı.

Sizin de aileye uyarlamak gerekirse görümceniz kendini geliştirebilmiş biri degil. İnsanlar hayatındaki amaç yoksunluğunu bunlarla tatmin ediyor demek ki.

Son düzenleme:
Yemeğe ve yatmaya geliyorsa sadece, emin olun rahat edemiyordur o da... Eğer kalan tavırları normalde de gösteriyorsa sorun mu var diyebilirsiniz, sadece evdeyken gösteriyorsa da sizi kırmamak için rahatsız hissettiği belli olmasın diye tuhaf tavırlar yapıyor olabilir.

32 yaşında hala bekar olunca belasını bulmuş mu oluyor. Bence siz görümce nizi kiskaniyorsunuz. Bir halt sanki erkenden evlenmek. Millet te bir erkek bulup evlenince kendini dünyanın merkezi sanıyor. O görümce kocanın kardeşi oluyor bilginize
Hanimefemendi yanlis yerden anlamissiniz yaşını söylerken kötü kalpli sürekli herkese fitnelik vermeye çalışan ve herkesin ahlak bekçiliğini yapan yemediği nane yok herkesi küçük aklıyla kandırdığını sanıyor karşına çıkanlar iste ki mevkiini kullanıyor yada parasını yiyor kendini kullanıyor millete kınadı ne varsa kendi yapıyor insan 40yasindada bekar olur sorun evlenmesi evlenmemesi değil kötü kalpli olması. Bu arada siz bakarsanız ne güzel bekarlik sultanliktir herşeyi üzerinize alinmayin

Eşimin yanında da ayni o hiç bir şey demez genel de ezilmemi izler
Niye eZiliyorsunuz ağzınız diliniz mi yok. Ezilince sizi daha mı çok seviyor.Hem hizmetini yapın hem yemeğini üstüne de ezilin.

Ah kızlar ahh hepiniz haklısınız bu dediklerinizi uygulayabilsem bir de.ben çok hassasım bu konular da karşıdakine laf sokmak haddini bildirmek bana göre değil.elime yüzüme bulaştırıyorum.söylediklerinizin hepsini hak ediyor.
O zaman cok az muhatap ol. En aza indirge. Anlasin istsnmedigini.
Cok hadsizler.

Back
X