Havalimanı Shop

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Kızlar havalimanishop sitesinden bugün Lacoste Pour Femme EDP 30 ml sipariş verdim. Site iyi çıkarsa size haber veririm

Aynı parfümü 30 tl ye kargo ücretsiz Misspera'da görünce siparişi iptal için mail attım Umarım dikkate alırlar... :26: Almazlarsa da geri yollarım artık

Çok güzel bir koku. Misler gibi pudramsı bir şeye dönüşüyor.
Ama bende orijinali hiççç kalıcı olmamıştı.
Açığı kalıcı oldu. Hatta hırkamın üstüne sıktığım bir gün hırkayı çıkarıp odama bıraktığımda her yere kokusu yayılmıştı.

kalıcı olmazsa yaza saklarım olmadı Davidoff Cool Water gibi Lacoste Pour Femme de sanırım yaz için ideal...

kalıcı olmazsa yaza saklarım olmadı Davidoff Cool Water gibi Lacoste Pour Femme de sanırım yaz için ideal...

Ben yaza fresh kokuları yakıştırıyorum. O yüzden Lacoste bahar,sonbahar hatta kış için daha iyi bence.
Cool Water'ı denemedim. Ama fragrantica'da marc jacobs dot'a benzetilmiş çoğunlukla.

açığını hangi markadan kullanmıştın ?

açığını hangi markadan kullanmıştın ?

Bilinmedik bir markaydı ilk kullandığım.
Diğeri de eyfelden.
D&p de çok güzel yapıyormuş diyorlar ama ben denediğimde hiç koku almamıştım.
Ama genelde taklidi iyi oluyor bu parfümün.

Ben yaza fresh kokuları yakıştırıyorum. O yüzden Lacoste bahar,sonbahar hatta kış için daha iyi bence.
Cool Water'ı denemedim. Ama fragrantica'da marc jacobs dot'a benzetilmiş çoğunlukla.

Ben de Cool Water'ı sadece yaza uygun diye biliyorum değilse denemedim. Ama MJ Dot'un tester'ını parfümevi sitesinden denemiştim, tek kelimeyle harika!

Bu arada havalimanishop sağlam çıktı, takı saat ve parfüm almak için iyi bir siteye benziyor. bellamola, misspera, mizu gibi değil. atatürk havalimanında yerleri varmış haberiniz olsun...

Ben bi de David Beckham Intimately'yi merak ediyorum, içerik olarak güzel bir şeye benziyor bakalım. Onu da başka bi zamana alırız artık

bende var o .gerçekten çok güzel ilkbahara çok yakışan çiçeksi hafif bir koku.ama kalıcı değil malesef.
pure poisona çok benziyor. o kalıcı.ama onun da fiyatı uçuk biraz.

bende var o .gerçekten çok güzel ilkbahara çok yakışan çiçeksi hafif bir koku.ama kalıcı değil malesef.
pure poisona çok benziyor. o kalıcı.ama onun da fiyatı uçuk biraz.

hımmm tamamdır aklımda bulunsun bu. çok teşekkürler

Ben bi de David Beckham Intimately'yi merak ediyorum, içerik olarak güzel bir şeye benziyor bakalım. Onu da başka bi zamana alırız artık

Bende var şu anda ve hayatımda gördüğüm en uçucu parfüm bu sanırım. :/
Çok da hoş bir kokusu var halbuki. Yoğun çiçeksi.

Lacoste classic süper enfes bişiydir kremsi bir koku orjinalide kalıcı baya bende missperadan almıştım 30 ml 30tl'ye :) 2 fıs bile 4 gün kalıcı oluyo kıyafette :112: bu parfümü bargelloda çok iyi yapmış ben ordanda kullandım ve çok başarılıydı gerçekten tıpatıp aynısı kokunun yoğunluğu kalıcılığı gayet güzeldi :) d&p de kokladım almadım denedim sadece hiç kokmadı su gibiydi sanki..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…