pour femme çok güzel bi koku ben de yeni aldım.kalıcılığı da iyi baya
Çok güzel bir koku. Misler gibi pudramsı bir şeye dönüşüyor.
Ama bende orijinali hiççç kalıcı olmamıştı.
Açığı kalıcı oldu. Hatta hırkamın üstüne sıktığım bir gün hırkayı çıkarıp odama bıraktığımda her yere kokusu yayılmıştı.
kalıcı olmazsa yaza saklarım olmadıDavidoff Cool Water gibi Lacoste Pour Femme de sanırım yaz için ideal...
Çok güzel bir koku. Misler gibi pudramsı bir şeye dönüşüyor.
Ama bende orijinali hiççç kalıcı olmamıştı.
Açığı kalıcı oldu. Hatta hırkamın üstüne sıktığım bir gün hırkayı çıkarıp odama bıraktığımda her yere kokusu yayılmıştı.
açığını hangi markadan kullanmıştın ?
Ben yaza fresh kokuları yakıştırıyorum. O yüzden Lacoste bahar,sonbahar hatta kış için daha iyi bence.
Cool Water'ı denemedim. Ama fragrantica'da marc jacobs dot'a benzetilmiş çoğunlukla.
Ben de Cool Water'ı sadece yaza uygun diye biliyorum değilse denemedim. Ama MJ Dot'un tester'ını parfümevi sitesinden denemiştim, tek kelimeyle harika!
Ben de Cool Water'ı sadece yaza uygun diye biliyorum değilse denemedim. Ama MJ Dot'un tester'ını parfümevi sitesinden denemiştim, tek kelimeyle harika!
sanırım bizim koku zevklerimiz baya benzer jadore, dot, elie saab, lacoste benim de sevdiğim kokular.
bende var o .gerçekten çok güzel ilkbahara çok yakışan çiçeksi hafif bir koku.ama kalıcı değil malesef.
pure poisona çok benziyor. o kalıcı.ama onun da fiyatı uçuk biraz.
Ben bi de David Beckham Intimately'yi merak ediyorum, içerik olarak güzel bir şeye benziyor bakalım. Onu da başka bi zamana alırız artık
Bende var şu anda ve hayatımda gördüğüm en uçucu parfüm bu sanırım. :/
Çok da hoş bir kokusu var halbuki. Yoğun çiçeksi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?