Erkek İnfertilitesi havuç kürü

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar eşimle birlikte bu cuma kaan aydosa gidicez çok heyecanlıyız. bakalım ne olcak. yarında eşim hormon ve spermiogram tahlili yapıcak. sonuçlarla gitmemiz gerektiğini düşünüyorum. allahım heppimize yardımcı ol.

canım benim umarım sonuçlar süper çıkar:))
2 aydır havuç kürü yapıyosun..ben havuç kürü
ne inanıyorum...bakınız::::Tavşanlar

gelişmelerden haberdar et...

merhaba
bizde sorun yok testler temiz ama 3 yıldır sonuçta alamıyoruz nedense yapsam faydası olurmu sizce

merhaba
bizde sorun yok testler temiz ama 3 yıldır sonuçta alamıyoruz nedense yapsam faydası olurmu sizce

canım şifa allahtan tabi...belki vesileniz olur belkide olmaz..
ama hiçbirşey olmazsa sağlıklı bi kür yapmış olursunuz...googlelarsan havyç kürünün faydalarnın sayısız oldugunu görürsün..
allah yardımcımız olsun

merhabalar...
benim eşimin sperm hızıda %5
hızı artırmak için bugünden itibaren bizde havuç kürüne başlıyaruz..
bende işe yarayacağına inanıyorum
sperm hızı sperm sayısından çok daha önemli bence....

ohh harika...ilk başta biraz zahmetli gelecek ama rutine dönünce inan kolay :)
nerdeyse 2 aydır her gece havuç suyu yapıyorum...içine birazzzz zeytinyağı emilimini arttırıyormuş...
3 gün firemiz var ama olsunP
hız konusunda katılıyorum cnm....zaten döllenemeyi yapan hızlı olanlarr
sayıları arttımı şans artıyo...
hadi bakalım..ilk havuç bebesi kimden gelcek :)))

hadi bakalım meral ettim bende inş. faydasını görürsünüzde bizde uyguların allah kolaylık ve sabır versin

hadi bakalım meral ettim bende inş. faydasını görürsünüzde bizde uyguların allah kolaylık ve sabır versin

bende merak ediyorum....inşallahh buraya olumlu bi sonuç yazılırdaaa bizde çok mutlu oluruz hemdeeeeeeee doğru kür üzerindeyiz diyeeee bi rahatlamış oluruzzzz:)

kızlar gittik Dr.Kaan Bey'e. gerçekten dedikleri kadar varmış. kendisi çok yakından ilgileniyor. eşimin hormonları gayet normal sadece fsh biraz düşük olduğu için menogon 75 igne yazdı. spermiogram sonucu 000 çıkmıştı. bazı önerilerde bulnundu. kırmızı etten uzak durmasını, ısırgan oto çayı, keçi boynuzu kürü, kuru meyveler, kuru incir kabak çeğirdeği, siyah kuru erik, bol bol yeşillik, meyve sebze, com vitex diye bitkisel tablet önerdi. salonda eşini bekleyen bir bayanla tanıştım kendi eşine dahça önce M-sure denilen bir ilaç önermişti doktor bey ,daha sonra m-sure denilen ilacı bırakıp com vitex ilaca başlamasını söylemiş. sebebini sordum doktura, çok iyi bir ilaç olduğunu söyledi fakat son zamanlarda piyasaya sahte sürüldüğü için hastalarıma önermiyorum dedi. ama comvitex ile içerikleri hemen hemen aynı olduğunu söyledi.ve eşim havuç suyunu söyledi. bir şey demedi. çoğu hastalara iyi geldiğini söyledi. kullansın söyledi.onun da yararı olur dedi.

cnm sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim..doktoru sevmek tedavinin en önemli parçası..bu kullandıklarınız şifa olur inşallah..canım yalnız spermiogram nasıl 000 çıktı anlamadım?
havuç suyu ile ilgili faydası oluyormuyu yaşayıp görcez galiba...:)
yılmak yok havuç ve diğer kürlere devam

bu şeyler neye göre değişiyor bizim ilk yaptımız teste hız 0 dı sonra bir ay kullandık 5 e çıktı sonra bıraktık klomen comvitex endol proxeed kullandık hız tekrardan 0 landı sayıda 600 bine düştü ama klomen ilk etapda düşürüyomuş bu bizim ilk ayımız.ya bu havuç u keçi boynuzuyla kullanmak iyi değil sanırım.yani öle okudum ama ben ilk ay ikisini birden yapmıştım işe yaaramışdı.siz nasıl kullanıyorsunuz

biz havuç kürünü başka bir kürle kullanmıyoruz...haklısın keçiboynuzu ve havuç aynı anda uygulanmıyor..ancak dönüşümlü uygulanıyor..
eşim ace selenyum,omega 3,arı sütü bal polen ,pycnogenol ,bol bol fındık fıstık:)
veeeeeeeeeeeeee gece yatmadan önce içine azıcık zeytinyağ damlatıpmış(taze sıkılmış)havuç suyu içiyor...

benim iki ay bitecek keçiboynuzunda acaba bir ayda havuçmu yapsamki oda hıza çok iyiymiş.ay canım bide lökosite ne iyi gelir acaba netten bakıyorum ama bulamıyorum

herkez'in mevlid kandilini kutlarım. bu mübarek günde dilerim ki yüce allah biz çocuk isteyen bütün herkeze hayırlı çocuk ihsan etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…