- Konu Sahibi Wannabemumm
-
arkadaslar tam 1 haftadır havuç kürüne başladık...
geceleri uyumadan önce 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu karı koca içiyoruz:)
nette araştırdım hep keçi boynuzu kürü ön planda ....havuç kürü uygulayıp sonuç alan var mı?
keçiboynuzu bulundugum yerde bulamadıgım için havuç kürü ile başladık bakalım..şifa olsun
bunu ben dde merak ediyorum,ben 3ay boynuz yaptım,faydası da oldu,sonra havuca geçtik 12 gündür uyguluyoruz,ben de aradım taradım ama faydasını gördüm diyene rastlayamadım,bakalım özzellikle harekete etkisi varmış galiba,inşallah öyle olur.
mikroskopik analiz
volüm 1,6
konsantrasyon 12
tip A 0
Tip B 33
Tip C 11
Tip D 56
HAREKETLİ SPERM A+B 33
TOTAL HAREKETLİ A+B+C 44
TOTAL PROGRESİF HAREKETLİ SPERM 6,34
MORFOLOJİ
normal 3
anormal 97
bas anomalisi 97
orta kısım anomalisi 4
kuyruk anomalisi 4
teratoospermi 1,08
normal hareketli progresif sperm sayısı 0,19
tanı....oligoastenoteratozoospermi
hipospermi
blueeyes spermiogram sonucu ...yorumlarmısın?
maalessf iyi bir sonuç değil,ml deki sayınız 7.5 milyon,ileri hızlı hareket 0 ve hamile kalmada en önemlisi bu,yavaş hızlı %33,morfolojiniz %3,yani hem sayı hem morfoloji hem hareket sorununuz var.Ama ben hep yazdım soran arkadaşlara,mutlaka doktorun verdiği ilaçlar ve kürler işe yarar,bizim tek testisimiz sorunlu olduğu halde 3 ayda müthiş ilerleme elde ettik.Sayımız 1.6 milyondan 12 milyona,ileri ve yavaş hızlı toplamı %23 ten %31 e,canlılık %45 ten %70 e çıktı.Siz de umutsuzlukla boşvermeyin.Allah tan umut kesilmez,2.5 ay sonraki testimizin sonuçlarını yine yazacağım.Belki de fazla beklemeden hamile kalırız
kizlar su marketlerde satilan % 100 havuc suyu olurmu
kizlar su marketlerde satilan % 100 havuc suyu olurmu
hayır her akşam taze sıkılacak ve zeytinyağını unutmayın,A vitamininin tamamının emilmesi için birkaç damla ekleyin.
havuç kürü aynı dönemlerde başlamışız ..sonuçları hep beraber görecegiz..bizde dün tüm bu kürlere ilave pycnogenol başladık..morfoloji üzerine harikalar yaratıgını okudum bir forumda...tabii başarı hikayeleride..bizim problemimizde oligoastenoteratospermi hemde şiddetli malesef( sayımız 100000 ileri hereket 0 morfoloji 0 . 3 tüp bebek denememizden 2 si pozitif ama biri boş gebelik diğeri abortus imminens. anlayacağınız hala karnımda kucağımda boş. daha 25 gün oldu küretaj olalı. yaza doğru dondurulmuşlarla deneyeceğiz( inşallah bu defa olur) bu arada genetik tahliler falan yapılıyor. bizde beklerken kürlerle devam edelim dedik. daha önce kısa bir süre keçiboynuzu kürü uygulamıştık ama hemen farketti. şimdi de 15 gündür havuç suyu içiriyorum, sabahları zeytinyağında bekletilmiş incir vearı sütü, bal, polen, propolisve gingseng karışımı yiyor. birde 4 gündür proxeed plus başladık günde 2 defa. bakalım bir değişiklik olacak mı? 3 ay sonra bir test yaptıralım diyoruz. sonucunu paylaşırım. ALLAH hepimize yardım etsin:))
havucun kendini yiyoruz biz.
oda faydalı olur inş.
Harika bilgi teşekkürler
eşim nasıl yapıyor biliyor musunuz? katı sıkacak makinesine 5 adet soyulmuş havucu parça parça doğrayıp atııktan sonra 1 su bardağı kadar çıkıyor. ve yatmadan hemen sonra içiyor. azosperm üretimine çok iyi geldiği söyleniyor. inşallah yararını herkez görür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?