- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
inşallah canım çok zor rabbim daha zorllu sınavlara sokmasıninşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda canım ...gülsün artık yüzümüz
biz 4. aya başladık ama bizdede hala tık yok sayı problemleri daha çabuk aşılıyor sorun hareketlilikte olunca zor işimiz 3 aydır proxeed plus kullanıyo eşim doktor verdi ama bi tık ilerleme olmadı maalesefmerhabalr.. benm eşimde de hız sorunu var ve 5 aydr ilaç kullanıyr ama halen hamile kalamadm.2013 ilk denememizde hamile kalmıştm ama maalesf bebeğm düştü , o zamn böle bi sorun varmıydı bilmiyrm... doktr size ne ilaç verdi..
ilaç işi doktordan doktora değişiyor canım ....bizde biraz değerleri yükseltince aşılama yaptıracaz ama biraz toparlansın diye bekliyoruz ne kadar fazla iyi sperm o kadar fazla aşılama tutma olasışığı2 ay daha olmzsa aşılama yapmayı düşünüyorz,hareketllk başlı başına büyük bi sorun maalesf.. doktorumuz bize 4 ayrı ilaç verdi neden size sadece bir ilaç..
bizim 71 milyon sperm sayısı , %10 hızlı ileri hareketli , %25 yavaş ileri hareketli , %35 yerinde hareketli, %30 hareketsiz ....yok vermedi vallasizin değerler nasıl.. e vitamini desteği vermedimii
allah nasip ederse hareketin bi önemi yok canım nasip işi korunurken hamile kalanlar var.... allah nasip etsin isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatllarbizim ileri hareket %7 çok kötü... ama ilk denemede nasıl tuttu değerler nasıldı bilmiyrm..sayı hatrlamıyrm ama iyydi..
inşallah tez zamanda dolar göbişin canımSiyetem .. aynn canm, allh tüm istytenlere nasip etsin o hamilelikten hatrladığm şey kafama takmadm ve doktorumz ilk 3 ay olmz dedi yeni çouk düşündüğmz için.. ama tutmuştu çok şükr..
yok canım içmiyo ilaç falan ben içiyorum habire ilaç gecen ay dostinex verdi doktor o na devam ederken klomen de başlattı ilaç küpü oldumeğer eşinde mide ilacı içiyrsa , bence hemn bıraksın çünkü doktr dediki mide ilaçları spermelri öldürüyrmuş galiba eşimde bilmeden,iç ti.. daha halen toparlnmadı spermler...@arsinli
Alsam da düzenli icmiyor ki. Bıktırdı beni ya.çok pahalı ya adam haklı almamak da ama almadan da olmuyor ben eşime bıraksam o da almaz ben alıyroum hiç ara verdirme düzen ilaçta cok önemli
Canım merhaba bizimde ılk deneme tuttu ama anlayamadan düştü sanırım riskli oluyorbizim ileri hareket %7 çok kötü... ama ilk denemede nasıl tuttu değerler nasıldı bilmiyrm..sayı hatrlamıyrm ama iyydi..
canım hiç yakasını bırakma saat belirle hergün o saatte daya burnunun dibine tadını sevmiyosa portakal suyuna katıp içsin kurtuluş yok biz bu değerlerle aşıma yaptırsakda tutmaz biraz spermler kendini toplasın da sonra aşılama yaptırırzAlsam da düzenli icmiyor ki. Bıktırdı beni ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?