amin canım yaz yine buraya merak ederim
canm sıcak su koydm iyi geldi, devm edecm sıcak suya hem yumurtalama için sıcak iyi,, inşlh bu ay bebeqim qelirr...amin canım yaz yine buraya merak ederim
İyi olmana sevindim canım....inşallah hepimizin isteği ocanm sıcak su koydm iyi geldi, devm edecm sıcak suya hem yumurtalama için sıcak iyi,, inşlh bu ay bebeqim qelirr...
inşlhh canm,,, herkese sağlıklı ve hayrlı bebişler nasip etsinn ALLAHIM, AMİNİyi olmana sevindim canım....inşallah hepimizin isteği o
Yani pes doğrusu böle bi yorum umutlarla beslenen insanların olduğu biyere yazılır mı lütfen yani.....çok sağlıklı insanlar da bebeklerini kaybedebiliyor bunun hareketli spermle ilgisi yok daha çok geni bozuk spermle ilgisi var...zaten yeterince psikolojik olarak çökmüş durumda iken böyle şeyler okumaya ihtiyacımız yokArkadaşlar az önce ilgili başlıkların birinde okudum bir arkadaşın eşinde ileri hareketlilik hızı düşükmüş 35.haftada bebeği ölmüş,doktor eşinde ileri hareketlilik hızı düşük olanlarda ya düşük olur yada bebeğin karnında ölür gibi açıklama yapmış eşinde böyle sorun olup bebeğini kucağına alan arkadaşlar var mı?
Canım benim verecek olan Allah hepimizin sınavı ayrı ayrı....böyle şeyler de kafa rahatlığı önemli bunları okuyup da kendini daha çok yıpratma...Allah şifa versin inşallah hepimize...ilaçların yanında Kürler i de kullanın sağlıklı beslenin şu sıradan satılan tavuk etlerini yedirme eşine hazır yoğurtları ....Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin geç olsun güzel olsunkimseyi üzmek istemem bende sizin psikolojinizi paylaşıyorum kusura bakmayın lütfen..
İki kur bi anda uygulanmıyor diye biliyorum daha çok dönüşümlü olarak kullanmanı tavsiye ederim...amin canım cümlemize ,keçiboynuzu kürünü uyguluyorum ,havuç suyu içirmeye özen göstereyim hergün teşekkür ederim..
eşimin değerleri normaldi mlde sayı 12 milyon falan sperm artırıyomuş galiba inşaAllah işe yarar ben klomen kullanınca eşimde bi sorun bulamıyolardıEşin ne için kullanıyor erkekler de ne işe yarıyor merak ettim bak....spermlerde sorun varken kadının klomen kullanması mantıksız ama doktor ilacı verince almadan içimiz rahat etmiyor
yarayacak olsa 5 ayda yarardı demekki yaramıyo uğraşmaya gerek yokarsinli aynı ruh halini paylaşıyorum keçi boynuzu almadım bu ay ,erken pes ettim belki de bilmiyorum ama içimden bişey yapmak gelmiyor zamanını bekliyorum büyük bir suskunlukla..
bu doktorlar da bi acayip aşılama deyip işin içinden cıkıyolar....bi ilaç ver tamam sanki ben diyeceğim ona hormon testi yap spermiogram...morfoloji deli ediyolar insanıBitkisel kürlerle biz cooook ugrastik... sorunun gercek sebebini cozmeye calisin. Havuc keciboynuzu filana umut baglamayin. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?