Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar az önce ilgili başlıkların birinde okudum bir arkadaşın eşinde ileri hareketlilik hızı düşükmüş 35.haftada bebeği ölmüş,doktor eşinde ileri hareketlilik hızı düşük olanlarda ya düşük olur yada bebeğin karnında ölür gibi açıklama yapmış eşinde böyle sorun olup bebeğini kucağına alan arkadaşlar var mı?

Yani pes doğrusu böle bi yorum umutlarla beslenen insanların olduğu biyere yazılır mı lütfen yani.....çok sağlıklı insanlar da bebeklerini kaybedebiliyor bunun hareketli spermle ilgisi yok daha çok geni bozuk spermle ilgisi var...zaten yeterince psikolojik olarak çökmüş durumda iken böyle şeyler okumaya ihtiyacımız yok

bende aynı problemlerle boğuşuyorum ,böyle birşeyin aslı var mı diye yazdım ileri hareketliliği az olup bebeğini kucağına alan birilerini okumak istedim sperm azlığı ile boğuşanlar başlığında okudum benimde morelim bozuldu ,aynı kaderi paylaşıyorum ama içimi birilerinin ben kucağıma aldım demesini rahatlamasını istedim,umudumuz Allah'dan..

kimseyi üzmek istemem bende sizin psikolojinizi paylaşıyorum kusura bakmayın lütfen..

kimseyi üzmek istemem bende sizin psikolojinizi paylaşıyorum kusura bakmayın lütfen..
Canım benim verecek olan Allah hepimizin sınavı ayrı ayrı....böyle şeyler de kafa rahatlığı önemli bunları okuyup da kendini daha çok yıpratma...Allah şifa versin inşallah hepimize...ilaçların yanında Kürler i de kullanın sağlıklı beslenin şu sıradan satılan tavuk etlerini yedirme eşine hazır yoğurtları ....Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin geç olsun güzel olsun

amin canım cümlemize ,keçiboynuzu kürünü uyguluyorum ,havuç suyu içirmeye özen göstereyim hergün teşekkür ederim..

eşinde sperm sorunu olan kardeşlerim keçi boynuzu pekmez tahin mango ayva bunlar faydalıdır kanıtlanmasa da etki ettiği görülmüştür doğal olarakta bunları kullanabilirsiniz geçmiş olsun hepinize hayırlı evlatlar dilerim

Eşin ne için kullanıyor erkekler de ne işe yarıyor merak ettim bak....spermlerde sorun varken kadının klomen kullanması mantıksız ama doktor ilacı verince almadan içimiz rahat etmiyor
eşimin değerleri normaldi mlde sayı 12 milyon falan sperm artırıyomuş galiba inşaAllah işe yarar ben klomen kullanınca eşimde bi sorun bulamıyolardı

Sperm problemi yasayan herkese cok onemli bir tavsiyem var. Bazi dr lar ya bilmiyor ya da tavsiye etmiyor ama sizin bilginiz olsun..... sperm dna hasarlari sayi dusuklugune kalite problemlerine yol aciyor. Ne yaparsaniz yapin spermin dna hasari varsa normal hale gelmez sperm. O dna hasari tamir olduktan sonra normale donuyor hersry. Bize kaan hoca siddetle istedi bu testi. Lutfen sizde yaptirin. cunku dna hasari olan sperm hamile de birakabiliyor. ya sorunlu hamilelikler düsükler oluyor ya da cocuk dogduktan sonra dayaniksiz ve hastaliklara yatkin olabiliyor. Aklinizda bulunsun. Bu testi sperm problemi olan yaptirsin. Cep telefonu ve radyadyon erkeklerin buyuk cogunlugunda bu soruna neden oluyormus meger. tup bebek merkezleri zaten bu testi yapmadan yapiyor isini. Lutfen aklinizda bulunsun..... bizi gecen sene kimse uyarmamisti..... belki sebep budur ????

offf çok sıkıldım 5 ayda artık kür yapasım gelmiyo kaç akşamdır havuc suyu sıkmadım ben sıkmayınca beyimiz sıkıp da içeyimde yapmıyor keçiboynuzu da almadım ne olacak bilmiyorum daraldım iice

arsinli aynı ruh halini paylaşıyorum keçi boynuzu almadım bu ay ,erken pes ettim belki de bilmiyorum ama içimden bişey yapmak gelmiyor zamanını bekliyorum büyük bir suskunlukla..

arsinli aynı ruh halini paylaşıyorum keçi boynuzu almadım bu ay ,erken pes ettim belki de bilmiyorum ama içimden bişey yapmak gelmiyor zamanını bekliyorum büyük bir suskunlukla..
yarayacak olsa 5 ayda yarardı demekki yaramıyo uğraşmaya gerek yok

Bitkisel kürlerle biz cooook ugrastik... sorunun gercek sebebini cozmeye calisin. Havuc keciboynuzu filana umut baglamayin. ..
bu doktorlar da bi acayip aşılama deyip işin içinden cıkıyolar....bi ilaç ver tamam sanki ben diyeceğim ona hormon testi yap spermiogram...morfoloji deli ediyolar insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…