Havuç ve incir kürü kullanan kızlar yardim

İyi sonuç alan varmi
Ben iki ay önce kullandım ama hala tık yok tabi bünye meselesi denemekte fayda var .Nasibimiz ne zaman kapıyı çalarsa .İnşallah çok aramadan ümidimiz kırılmadan en yakın hayırlı zamanda sağlıkla nasip olur tüm isteyenlere 🤲

Ben iki ay önce kullandım ama hala tık yok tabi bünye meselesi denemekte fayda var .Nasibimiz ne zaman kapıyı çalarsa .İnşallah çok aramadan ümidimiz kırılmadan en yakın hayırlı zamanda sağlıkla nasip olur tüm isteyenlere 🤲
İnşallah canım sendeki sorun neydi acaba

Benim ilk gebeliğim 16haftalik düşük oldu şu an beklemedeyiz hala nasip olmadı hafif düzeyde polikistik var ve kan pıhtılaşması
Rabbim en kısa zamanda en hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım. Bende de pko var eşimde de hız promlemi onada keçiboynuzu fanlan yediriyorum

Rabbim en kısa zamanda en hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım. Bende de pko var eşimde de hız promlemi onada keçiboynuzu fanlan yediriyorum
Canım ilk gebeligimde benim ilk ay gebe kaldım çünkü pko olduğumu falan bilmiyordum kafam rahattı ve ondan önceki ay soğan kürü uygulamıştım.pkoya soğan kürü birebirmis bu ay da uyguladım ama maalesef 😔

Sogan suyu çocuk düşürür diye korkuyorum ama bu ay kalmazsam adet bitiminden hemen sonra başlar yumurtlama günü bırakırim belki

Back
X