Saç Uzatma Yöntemleri Havula Sa Uzat

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İkisini birden denemek de iyi fikir :asigim:, ben inat ediyorum bu yola başımı (yani saçımı:) koydum, buralarda okuduğum tariflere devam edeceğim. Bu saçları uzatacağım :enbuyukkk:

aaaa erkek miymiş?gerçi saçımı uzatın diye pazarlık edip durması gıcık ettiydi beni deee

kım erkekmısssss??????????
ya mılletın maskarası olduk haaa
dalgamı gecıorlar ya ayıp ya ınsanlar bu formullere ınanıp denıyorlar ya lutfen bılınmeyen etkısı kanıtlanmamıs formullerı yazmayın lutfeeenn

amannnnnnn bırakın kımdalga gecıyorsa gecsın kıslarr oyle dalga gecıp sokakdada arkamızdan amelegıbı bakarlar ewetttt sımdı havuclu tarıfe geldık dun yaptımbugunde yapıcam yarında bırgunde sac uzatma ıhtımalı yoktabı ama yumusadı gercekten azımle denıcemmmmmm erkeklere ınat yasasınn hayattttt

Az önce bir sitede gördüm, bu havuçla saç uzatma işini saça sürerek değil içerek yapılmasını anlatmışlar :)

Aynen şöyle:

On damla limon suyu ile beş yemek kaşığı havuç suyunu karıştırıp için. (Bunu en az haftada iki kez yapın) Saç dökülmesine ve saçların uzamasında oldukça faydalıdır. Ayrıca havuçtan bol miktarda yararlanın çünkü havuç birçok saç sorununa bire birdir.

kizlar ama gecen gün bu tarifin aynisini gördüm bi sitede faydasi varmis sac uzatmaya zaten havuc vitaminli bi bitki dimi yani gözlere falan iyi diyorlar zaten ilk denemede yumusaklik ve parlaklik vedimi belli olur

ben bunu turba alternatif olsun diye kullanmıştım ama iğrenç kokuyo bi ikinciyi yapamadım böğğğ

RoJ€k-t€;4534821 .!.:
canım bu tarif turplu suyun havuçlu olanı yaa mirmirmirmir

işe yarar mı dersinn :utangac:

gerçi ben turplu suyumdan çok memnunum herşeyim o benim, hem şimdi rapunzel bunu okursa kızmasın yani vazgeçmem turptan a.s sırnaşık şey

ama işe yarıosa yanında bunu da yapabilrim, sen denedin mi?? veya deneyen arkadaşlar var mı??
Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım,iki gün önce kuaför beni kele çevirdi ağlayacaktım az kalsın.Şu turplu su ve zencefili yarın denemeye başlıyorum,yalnız bir şeyi tam anlayamadım,turp siyahmı,kırmızı mı olacak,şimdiden teşekkürler,hepinizi öpüyorumm..

Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım,iki gün önce kuaför beni kele çevirdi ağlayacaktım az kalsın.Şu turplu su ve zencefili yarın denemeye başlıyorum,yalnız bir şeyi tam anlayamadım,turp siyahmı,kırmızı mı olacak,şimdiden teşekkürler,hepinizi öpüyorumm..

siyah olan en iyisi canım, ama bu mevsimde bulman zor sanırım o yüzden kırmızı kullan

Ben 2 kere yaptım şuan 2 hafta devam edicem (: uzadımı bilmiyorum ama saçLarı yumuşacık yapıyoo saçLar ç0K PARlak gözüküyoo (: göreNlerde öyle söylüyolar .. ben sevdim devam edicemm :)bayanssulusmile

Ben 2 kere yaptım şuan 2 hafta devam edicem (: uzadımı bilmiyorum ama saçLarı yumuşacık yapıyoo saçLar ç0K PARlak gözüküyoo (: göreNlerde öyle söylüyolar .. ben sevdim devam edicemm :)bayanssulusmile

Havucla mi turpla mi yapiyorsun sen canim ?

canım bu tarif turplu suyun havuçlu olanı yaa mirmirmirmir

işe yarar mı dersinn :utangac:

gerçi ben turplu suyumdan çok memnunum herşeyim o benim, hem şimdi rapunzel bunu okursa kızmasın yani vazgeçmem turptan a.s sırnaşık şey

ama işe yarıosa yanında bunu da yapabilrim, sen denedin mi?? veya deneyen arkadaşlar var mı??

turptan iyi sonuçlar aldınmı :) mesela ayda kaç cm kadar uzadı tahminen ? bilgi verirsen sevinirim :) yarın 3. kez turplu su yapcam bakalım 1 hfta snra uzadığı belli olur inşallah :) cevap verirsen sevinirim :)

ya bu ayda kaç santim uzatıyo bilen var mııı

arkdaşlar birde saç diplerine mi sürcezz yaaaaaaaaaaa

rica edrim canim ben aklima yatan sacima yarayacak bir cok seyi kattim ve misler gibi de kokuo saclarim daha kaynarken super kokuyordu zaten.
yumusacik oldular lule lule oldu saclarim hatta..
bence aklina yatan elinde olan ne varsa internneten arastir bak kat kaynat.. sacinin yapisini sen daha iyi bilirsin benimkiler oldukca kuruydu bu tarif iyi geldi.[/QU

Back
X