Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa erkek miymiş?gerçi saçımı uzatın diye pazarlık edip durması gıcık ettiydi beni deee
Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım,iki gün önce kuaför beni kele çevirdi ağlayacaktım az kalsın.Şu turplu su ve zencefili yarın denemeye başlıyorum,yalnız bir şeyi tam anlayamadım,turp siyahmı,kırmızı mı olacak,şimdiden teşekkürler,hepinizi öpüyorumm..RoJ€k-t€;4534821 .!.:canım bu tarif turplu suyun havuçlu olanı yaa mirmirmirmir
işe yarar mı dersinn
gerçi ben turplu suyumdan çok memnunum herşeyim o benim, hem şimdi rapunzel bunu okursa kızmasın yani vazgeçmem turptan a.s sırnaşık şey
ama işe yarıosa yanında bunu da yapabilrim, sen denedin mi?? veya deneyen arkadaşlar var mı??
Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım,iki gün önce kuaför beni kele çevirdi ağlayacaktım az kalsın.Şu turplu su ve zencefili yarın denemeye başlıyorum,yalnız bir şeyi tam anlayamadım,turp siyahmı,kırmızı mı olacak,şimdiden teşekkürler,hepinizi öpüyorumm..
Ben 2 kere yaptım şuan 2 hafta devam edicemuzadımı bilmiyorum ama saçLarı yumuşacık yapıyoo saçLar ç0K PARlak gözüküyoo
göreNlerde öyle söylüyolar .. ben sevdim devam edicemm :)bayanssulusmile
canım bu tarif turplu suyun havuçlu olanı yaa mirmirmirmir
işe yarar mı dersinn
gerçi ben turplu suyumdan çok memnunum herşeyim o benim, hem şimdi rapunzel bunu okursa kızmasın yani vazgeçmem turptan a.s sırnaşık şey
ama işe yarıosa yanında bunu da yapabilrim, sen denedin mi?? veya deneyen arkadaşlar var mı??
rica edrim canim ben aklima yatan sacima yarayacak bir cok seyi kattim ve misler gibi de kokuo saclarim daha kaynarken super kokuyordu zaten.
yumusacik oldular lule lule oldu saclarim hatta..
bence aklina yatan elinde olan ne varsa internneten arastir bak kat kaynat.. sacinin yapisini sen daha iyi bilirsin benimkiler oldukca kuruydu bu tarif iyi geldi.[/QU
deneyenler sonuclari yazarsa mutlu mesut hatta sevindirik olcam![]()