Havuz deniz gibi ortamlar

arifeal

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
26
-8
6
23
merhaba hanımlar çoğu kişi havuzda veya denizde ilişkiye girmenin zevkli olduğunu söylüyor eşimde aynı şekilde istiyor ama sorum şu su daha da kuru hale getirip kurutmaz mı veya vajinaya zarar vermez mi veya tuzlu su , tamtersine daha mı zevkli oluyor

Havuzda asla yapılmamalı Enfeksiyon riski çok çok yüksek. Düz girsen bile neler kapıyorsun
Deniz belki daha mantıklı, ıslaklık çok sorun olmaz çünkü ıslaklık zaten serviksten geliyor açıklığa yakın kısımdan değil. Ha bi denenir ama çok mu zevklidir? Bence hayır
Yakmaz diye de düşünüyorum sonuçta yüzerken de temas ediyor bi şekilde.

Havuz sağlık acisindan riskli, deniz daha mantikli ama ben pratikte nasıl olacak diye dusunuyorum.

Ayaklarimiz yere basan siglikta olsa etrafta insan var, cok ıssız bir yer bulmak lazim. Derinde olsa nasil duracagiz kesin boğuluruz. Dubalarin ipine tutunsak yine insan var. Bir de deniz hareketli, o an dalga gelse kesin agzima burnuma su kaçar benim ahsbd

Yine de deniz benim yapilacaklar listemde var, en kisa surede guncellerim umarim burayi

Genç kızlığımda havuzda erkek arkadaşıma sarılırken yukardan izleyen teyzeler bizi ilişkiye giriyor zannetmişti anlam verememiştim yapacak başka yer mi yok manyak mı bunlar diye. Şimdi anlıyorum Yapmayın mikrop kaparsınız yada amaaan üç günlük dünya anasını satayım be , yap bize de ayrıntılı anlat nasıl oluyomuş

Denizin ortasinda dusunemiyorum etrafta inasanlar var

Enfeksiyon kapar mıyım diye sormak yerine daha az zevkli mi oluyor daha çok zevkli mi diye sormak...

mikrop kaparsınız enfeksıyon mantar herşey olabilirsiniz birde duşun altını deneyiniz!!!!!

Havuzu kesinlikle ben de önermem ama denizde çok zevkli ahhahhah, seneler önce denendi.
Enfeksiyon falan kapmadım gece kıyıya yakın partnerin ayakları yere basarken denemiştik, iyiydi beee

Denizde sorun olmuyor daha fazla zevkte söz konusu değil ama heycan katıyor olaya :)

Kamuya açık alanda yaparsanız ve şikayet edilirseniz bu suç. Çok istşyorsanı kiralayın bir bungolov sevişin sabaha kadar. Suyun içinde nasıl kuruluk olacak? Tahriş olur o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…