Öyle haberler vardı hastanede ayırdılar falan diyeVakum etkisi yapıp birbirinize kenetlenmeyin de vantuz misali...
Konu hakkında bilgim yok umarım yardımcı olan olur
Konu sahibi yaşamaktan vazgeçti şu anÖyle haberler vardı hastanede ayırdılar falan diye
Denizin ortasinda dusunemiyorum etrafta inasanlar varmerhaba hanımlar çoğu kişi havuzda veya denizde ilişkiye girmenin zevkli olduğunu söylüyor eşimde aynı şekilde istiyor ama sorum şu su daha da kuru hale getirip kurutmaz mı veya vajinaya zarar vermez mi veya tuzlu su , tamtersine daha mı zevkli oluyor
Dus kesmemistir bence denemistir ama yeterli deildirÖnce bi duşta deneyin, sonra derin sulara açılın
Forumda ne cevherler var bee hey masallah ahshdhHavuzu kesinlikle ben de önermem ama denizde çok zevkli ahhahhah, seneler önce denendi.
Enfeksiyon falan kapmadım gece kıyıya yakın partnerin ayakları yere basarken denemiştik, iyiydi beee
sdfgsdhgfdgf şşşşşForumda ne cevherler var bee hey masallah ahshdh
Denizde sorun olmuyor daha fazla zevkte söz konusu değil ama heycan katıyor olaya :)merhaba hanımlar çoğu kişi havuzda veya denizde ilişkiye girmenin zevkli olduğunu söylüyor eşimde aynı şekilde istiyor ama sorum şu su daha da kuru hale getirip kurutmaz mı veya vajinaya zarar vermez mi veya tuzlu su , tamtersine daha mı zevkli oluyor
Kamuya açık alanda yaparsanız ve şikayet edilirseniz bu suç. Çok istşyorsanı kiralayın bir bungolov sevişin sabaha kadar. Suyun içinde nasıl kuruluk olacak? Tahriş olur o ayrı.merhaba hanımlar çoğu kişi havuzda veya denizde ilişkiye girmenin zevkli olduğunu söylüyor eşimde aynı şekilde istiyor ama sorum şu su daha da kuru hale getirip kurutmaz mı veya vajinaya zarar vermez mi veya tuzlu su , tamtersine daha mı zevkli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?