Y
yalnizasli
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yalnizasli
-
Ya ben bıktım artık bu çocuktan arkadaşlar. Hergün ayrı bişey çıkartıyor karşıma sinir etme beni bu aralar dedikçe sanki inadıma inadıma yapıyor. Tutturdu bu seferde havuza gitcem ben diye. Önce msj attı düzgünce dediki aşkım yarın eğlenmek için havuza gitmek için senden izin istiyorum veriyor musun dedi. Hayır vermiyorum dedim ki kendiside bana aynı şekilde davranır diye düşündüm. Aşkım lütfen diye yalvarmaya başladı. kadınlar yok bizim gidicemiz bölümde dedi ama istemiyorum kızlar ya az çok anlarsınız beni. Ya çıkıp başka bişey dese başımın üstünde yeri var ama tutturmuş havuz diye üstelik yüzme bile bilmiyor bu nasıl bi iş anlamadım. Misilleme yapayım sen gidersen bende giderim dedim sadece kadınların olduğu bir bölüm varsa git aşkım ama hamam yasak dedi :S Allahım yarabbim aradaki fark ne anlamış değilim. Bende rest çektim havuza gittiğin gün ayrıldığımız gün olur buyur kendin seç dedim. Trip attı bana. İyi senden kırk yılda bir bişey istedim gitmiyorum saol diye. Ya kızlar hayalimiz var 1 senedir görüşemedik askerlik yüzünden bulunduğum şehire gelemedi şimdi para biriktirirken bu tür fuzulü harcalamalara girmesi ne alaka yani? Sonrada çıkıp para biriktiremedim diycek. Aşkım 6 milyonmuş sadece dedi bende yok dedim gene. Ya illaki kadınlarda erkeklerde birbirini görür ( sakın beni gerici olarak nitelendirmeyin yalnızca kıskançlık ) Sen yarın görürsün dedi bana ama gitmemeyede söz verdi. Yarın ne göstericeni çok merak ediyorum doğrusu. Trip atıyo şuan. Nasıl davranıyım kızlar siz söyleyin. Şuan misafirlikte ve ordaki yeğenleri ayarttı bunu. Çok sinir bozucu bir durum.
ya gece çok tartıştık eve gelince beni aradı öyle bir kapris yaptıki.. alttan aldıkça yumuşamadı aşkım bile demedi. bende sinirlendim nereye gidiyosan git dedim gülmeye başladı izin aldım sonunda diye. işte o zaman aşkım demeye başladı bide beni tuttu anneme şikayet etti. annemde havuz davasına önce içerledi neden bilmiyorum sonrada benimkinin yanında art niyeti olsa sana söylemezdi kzım dedi haber vermeyebilirdi bırak gitsin dedi. gece bir sürü çağrı attım uyumuş kalmış bir insan duymazmı okadar çalan tlfnu msj attım yaptığın dürüstlük için tşkler yarın hazırlan ve git dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?