Havuza Gideyim Mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yalnizasli

Ziyaretçi
Ya ben bıktım artık bu çocuktan arkadaşlar. Hergün ayrı bişey çıkartıyor karşıma sinir etme beni bu aralar dedikçe sanki inadıma inadıma yapıyor. Tutturdu bu seferde havuza gitcem ben diye. Önce msj attı düzgünce dediki aşkım yarın eğlenmek için havuza gitmek için senden izin istiyorum veriyor musun dedi. Hayır vermiyorum dedim ki kendiside bana aynı şekilde davranır diye düşündüm. Aşkım lütfen diye yalvarmaya başladı. kadınlar yok bizim gidicemiz bölümde dedi ama istemiyorum kızlar ya az çok anlarsınız beni. Ya çıkıp başka bişey dese başımın üstünde yeri var ama tutturmuş havuz diye üstelik yüzme bile bilmiyor bu nasıl bi iş anlamadım. Misilleme yapayım sen gidersen bende giderim dedim sadece kadınların olduğu bir bölüm varsa git aşkım ama hamam yasak dedi :S Allahım yarabbim aradaki fark ne anlamış değilim. Bende rest çektim havuza gittiğin gün ayrıldığımız gün olur buyur kendin seç dedim. Trip attı bana. İyi senden kırk yılda bir bişey istedim gitmiyorum saol diye. Ya kızlar hayalimiz var 1 senedir görüşemedik askerlik yüzünden bulunduğum şehire gelemedi şimdi para biriktirirken bu tür fuzulü harcalamalara girmesi ne alaka yani? Sonrada çıkıp para biriktiremedim diycek. Aşkım 6 milyonmuş sadece dedi bende yok dedim gene. Ya illaki kadınlarda erkeklerde birbirini görür ( sakın beni gerici olarak nitelendirmeyin yalnızca kıskançlık ) Sen yarın görürsün dedi bana ama gitmemeyede söz verdi. Yarın ne göstericeni çok merak ediyorum doğrusu. Trip atıyo şuan. Nasıl davranıyım kızlar siz söyleyin. Şuan misafirlikte ve ordaki yeğenleri ayarttı bunu. Çok sinir bozucu bir durum.

ne varki erkekler havuzuna gitcekmiş işte kıskanılcak bişey yokki bizde kadınlar havuzuna gideriz hiç erkekler olmaz ne güzel izinde almış para biriktiriyo olabilir ama arada kendine böyle güzel şeyler yapmalı insan 6 lira ucuzmuşda sorun yapma bence :teselli:

Ne kadar abartmışsınız..Bayanlar varsa ne olacak ben anlamadım,ona ve kendinize güvenmiyor musunuz ? Sokakta da onca bayan dolaşıyor,oldu olacak evden de dışarı çıkmasın sevgiliniz..Bırakın eğlensin,her insanın arkadaşlarıyla güzel vakit geçirmeye hakkı vardır

Mesele çok önemsiz..
Ama önemli kısmı 1 yıldır görmediği sevgilisiyle görüşmek yerine havuza gitmesi.
Para biriktiriyorsa eğer o altı lira bile çok kıymetli..
ılginç geldi bana ilişkiniz bir yıl çok uzun bir süre..

bencede cok abartilmis , cocuk birde arayip izin istiyorum diyor boyle bir turk erkegini mumla arasan bulamasin elinden kacirma derim zemuszemus

ya yüzme bilse hadi tamam ama benimki bi kere izin aldımı bişeyin sürekli devamını getirir abarttım biraz ama aynısı olsa o da yapar o da ben dayımlara gidince kızıyo sizce bu da bi abartma değilmi üstelik ben yarı çıplak dahi olmuyorum

kusura bakma ama saçmlamışsın ilk okurkende sanki çocuğun senden izin alıyo sandım

Onunki de abartı,izin alma olayını bir türlü anlayamamışımdır,ben böyle ilişkilerde çok sıkılırım,Allah size sabır versin..

ya bilmiyorum ben açıkcası bu isteiği garipsedim

havuz karma olsa hayır derdimde erkekler bölümü ayrı bir havuzsa eğlenmesine birşey demezdim çünkü bende kıskancım ama erkekler bölümünün ayrımına kızacak kadarda göndermeyecek kadarda kıskanç değilim gelelim şu para mevzuna evet para biriktiren biri bırak 6 milyonun üç kuruşun hesabını yapar kendi kendine aman gitmem ne olacak sanki pa-rasıda bana kalır der eğlenmeye gelincede eğlenmek herkesin hakkı sen bence havuza gitmesine yada para olayına değilde galiba arkadaşlarıyla vakit geçirmesine onun yerine senle ilgilenmesini isterdin değilmi bence olay bundan ibaret

Oraya gitme buraya gitme diye birbirinizi bu kadar kısıtlarsanız, değil 1 sene, 10 sene daha birbirinizi görmek için para biriktiremez sevgiliniz..

Sız cıkıyorsunuz evlı degılsınız.Bırbırınıze bu kadar karısma hakkınız yok bence.Ne onun ne de sızın.

püfffff:bbo:
dur tahmin edeyim lavaboya giderken de söylüyordur kesin olur yaa sen ararsın bi de o sırada açamaaz al sana kavga-tatlicadiarzu-

havuza gideyim mi değilde konu başlığı havuza göndereyim mi olmalıydı bence :1ninca:
izin almış vermemişsin
kusura bakmayın belki böyle bir durumla karşılaşmadığım için bilmiyorum ama
izin almak bana gerekli gibi gelmiyor
öyle bir durum olsa gidebilirmiyim yerine gidiyorum haberin olsun derdim
yani belki sizin aranızdaki diyolog farkılıdır bilemicem abartmışsınız biraz

bence abartmışsın canım gitsin bırak havuzaymış denizmiş hem bayan olsa ne olucak önemli olan senın kendıne ve karşındakıne guvenın canımcım

ya ınan hıc dert degıl hem de 6 lıraymıs ucuz bır de ızmırde şu an havuzlar 45-35 lıra yani ates pahası ama sızın havuz hem uygun

ayrıca yuzme bılmıyorsa gıtmemesı lazım genelde bogulanlar yuzme bılmeyenlerden olusuyor ... ?

Sadece erkekler giriyorsa fuzuli masrafı öne atmanız çok saçma eğlenmeye hakkı var sonuçta, benim nişanlım sırf erkeklerle havuza gideceği zaman izin almaz haber verir mirmirmirmir ben de aynısını yaparım gerçi :CüvCüv:

ya gece çok tartıştık eve gelince beni aradı öyle bir kapris yaptıki.. alttan aldıkça yumuşamadı aşkım bile demedi. bende sinirlendim nereye gidiyosan git dedim gülmeye başladı izin aldım sonunda diye. işte o zaman aşkım demeye başladı bide beni tuttu anneme şikayet etti. annemde havuz davasına önce içerledi neden bilmiyorum sonrada benimkinin yanında art niyeti olsa sana söylemezdi kzım dedi haber vermeyebilirdi bırak gitsin dedi. gece bir sürü çağrı attım uyumuş kalmış bir insan duymazmı okadar çalan tlfnu msj attım yaptığın dürüstlük için tşkler yarın hazırlan ve git dedim

ben de bazen aılemden böle ızın alıyorum.

ılgıncsınız yani. sen bı garıp o bı garıp.
allah böle ezık sevgılıden kocadan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…