• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havuza Gideyim Mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın msjı attım cvp gelmedi daha uyanmadı herhalde

çaldırdım uzun uzun meşgule almadı :S çok ilginç dün gece iyi ayrılmıştık ama acaba tripmi atıyo kızlar

Ya canım kusura bakma ama senin sevgilinden başka yapacak i,şin yok mu ????

bu kadar basit konularda bu adamı bu hale getirme sonrada ya bu niye böyle niye erkek gibi davranmıyor her konuda benden izin alıyor demeye başlarsın ki ben böyle konularla da karşılaştım burada !

bunu birbirinize yapmayın ,buna izin vermeyin emin ol sonu hiç de iyi değil..

Rahat bırakın birbirinizi , kim nereye gidecekse gitsin , elbette birbirinizden haberdar olun nerde olduğunuzu bilin ama izin isteme durumuna getirmeyin..

ne var yani havuza gidecekse , yok pahalı yok orada kadınlar var falan filan..
Kadınların olmadığı yer mi var , hangi kadından saklayacaksın..

Abartma !!!

Sevgini , aşkını yaşa , bu kadar üsteleme , bırak uyanınca günaydın mesajını da o atsın.. Uykusu var ki uyuyor o kadar uzun uzun ne çaldırıyorsun ..
Birbirinize saygı duyun önce , birbirinize aşık olamnız herşeyi yapabileceğiniz anlamına gelmiyor....

dün gece gidebilceni sölemek için çaldırdım gene uzun uzun açmadı meşgulede almadı onun huyudur hemen meşgule alır ama almadı msj attım gene cvp gelmedi sabahta bu saat oldu ama dur bakalım :S

Bütün bu tartışmalar havuza gitme meselesi yüzünden yani? Kusura bakmayın ama çok abartmışsınız.. insanlar neler yaşıyor, burada da okuyoruz her gün...bu tür şeyler sadece ilişkinizi yıpratır

Ya Aslıcım kızma bana ama sen sevgilini o kadar boğuyorsun ki, çocuğun havuza gidip boğulmasına hiç gerek yok, bence de gitmesin, orda boğul burada boğul....ömür geçmez böyle.

msj attı 11.09 da uyandım cnm mucx diye bende işi şakaya vurdum ben senden korktum yarın öbür gün eve hırsız gelse kalk desem böle uyuyp kalıcaksın bişey duymucaksın diye o da bana cvp olarak msj atmışsın havuza git diye neden dedi tam cvp yazıyodum ki bi msj daha geldi kusura bakma yiğenim uyuya kalmışım özür dilerim diye. ( yiğeni erkek) ne yiğeni dedim bende. Mehmet aliye attım sana gelmiş kusura bakma dedi bana. iyi tamam dedim bende. bi msj daha geldi ben gidiyorum canım diye. nereye aşkım dedim. Havuza gidiyorum canım dedi bana. Kaçta döbersin aşkım dedim bilmiyorum ama erken gelirim dedi :S iyi 3 de evde ol aşkım dedim iyi tamam ben gidiyorum cnm dedi ende iyi eğlenceler dedim ve gitti. Anneme anlattım olanları o kadın tarafsız yaklaşıyodu ikimize ve bana dediki sen izin vermesende sanırım gidecekmiş dedi :S çok şaşkınım kızlar. Madem izin vermesemde gidicek o zaman neden bana soruyor ki?

ya kızlar takıldığım tek yer kaldı şuan. Zaten gidecekmiymiş yoksa çocuklar bundan haber bekliyomuş öyle demişti bana dün önce gitmeye karar verdi sonrada gitmicem dedi dün gece attığım git msjından sonrada buda çocuklara gelicem mi dedi naptı anlamadım

dediğinin arkasında dur

yüzme bilmiyorsa ne nane yemeye gidecekmiş
:1ninca:

ayy kızlar çook mutluyum evde uçuyorum zıplıyorum her yerde resmen ehehehe :D gitti havuza ve bi yerine baka baka geri geldi. Bunlar grup indiriminden yararlanıcaklardı ama o indirim iptal olmuş girmemişler ehehe :D zor tuttum mutlu oldumu belli etmemek için kendimi :D ayy çok üzüldüm keşke tek sen girseydin diyebilmekle yetindim anca :D böle olcanı bilseydim en başından izin verirdim :D

tamam rahatsız olabilirsin ama hayır demeniz biraz abartlı boşver gitsin nekdr kısarsanız okdr sıkarsınız

ayy kızlar çook mutluyum evde uçuyorum zıplıyorum her yerde resmen ehehehe :D gitti havuza ve bi yerine baka baka geri geldi. Bunlar grup indiriminden yararlanıcaklardı ama o indirim iptal olmuş girmemişler ehehe :D zor tuttum mutlu oldumu belli etmemek için kendimi :D ayy çok üzüldüm keşke tek sen girseydin diyebilmekle yetindim anca :D böle olcanı bilseydim en başından izin verirdim :D
yaptiginiz sey cok cocuksa .bence bu hareketlerinizle bu kisiyle evlenmeyin cunku butur konular evliligi yipratiyor size tavsiyem sen yada o bu tur davranislari kendinize karakter diye oturtmayin ,ve evlilik planlarinizi ondan sonra yapin, ikincisi niye mutlusunuzkiCADIARZUo sizi dinlemeyim yinede gitmis tukurdugunuzu niye yaliyosunuzkii

ahın mı tutmuş nekaydirigubbakcemile3

şaka gibi ya hayretler içinde okudum yalnız yazılan şeyleri arkadaş hiç takmıyor hiç yazılmamış gibi yazmaya devam ediyor erkeklerle havuza gitmesinde ne gibi bir sakınca var anlamadım. yaptıgınız şeyleri çok çocukça buldum yaş kaç acaba? izin vermeseydim de gidecekmiydi falan böyle basit şeyleri kendine dert edersen ömür boyu mutsuz olursun.

konu sahibinin bu sorumu es geçmemesini umarak bir soru sormak istiyorum mirmirmirmir
sevgilinin havuza gitmesine izin vermedin
ama gitti kavga ettiniz gitme dedin elinden gelse ayağına pranga takıp kendine bağlıcaksın
o derece yanında tutmaya çalışıyorsun
ve bugün o havuza gidememiş ne mutlu bi haberrr -tatlicadiarzu-
peki ya o havuza gitseydi yada bir dahaki grup indirimden faydanlamaya kalkıp giderse
napıcaksın merak ettim
şimdi mutlusun o zaman karalar bağlamazsın umarım CADIARZUCADIARZU

Back
X