bence sen milletin işi ile yola gitme..elinde sonunda yine sen yapacaksın ilerilki zamanlarda ağırlaşınca gözün birşeyler görmeyecek bir an önce hazırlıklar bitsin günümüzü bekleyelimsağolun kızlar.herkes daha erken diyor ama ben bişeyler almak istiyorum.ama fuzuli şeyler olsunda istemiyorum.daha bebeğime bir patik almadım.ama cinsiyetini öğrendiğimden beride içim içime sığmıyor.
Bende haftasonu eminönüne gittim.Havuzlu han faso fiso fiyatlarına baktımda hiçte uygun değil.Benim anneminde Butiği oldu için önceden araştırmasını yaptı ,direk toptancıdan aldık.Birine werdiğiniz parayla 3 tane aldım .Hastane çıkışı,tulumlar ,zıbın takımlar,Bornoz takımı,sıfır kollu yarım kollu uzun kollu çıtçıtlı badyler,bebek takımlar,ayaklı,düz altlar,alt açma,battaniye,çoraplar ,ayakkabılar,beşik için set,önlükler,anakucağı takımı( anakucağıçantası,kanguru,alt açma,portbebe),oto koltuğu,mevlüt takımı KDV dahil 410( kredi kartıyla ödediğim için.4 katlı yer.Birçok firma onlardan alıp satıyor.Yalnız kıyafetleri tek almıosunuz 1-2-3 noları war seri halinde. MYOSOTıS
MYOSOTıS arkadşım alışveriş yaptığın adresi verirmsin özeline yazamadım da
Sana özelden yazarım şimdi yerin ismini söylemiyim.Perakende satıcılarda kazansın :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?