Doğuma Hazırlık havuzlu handa neler bulabilirim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben iki hafta önce gittim havuzlu han'a.Arkadaşların dediği gibi ucuz şeylerde var pahalı olanlarda.Mothercare ve zara gibi olmaz tabi ama onlarla arasında da fiyat farkı var.Üstelik bebekler çok çabuk büyüyorlar.Aldıklarımız bir süre sonra kullanılmayacak.Birde oraya gidip alışveriş yapmak bence bir ritüel.Mesela chicco emziğin fiyatı carrefour la aynıydı.Ödediğimizi toplama vurunca "gitmek" sadece eğlenceli olabilir :)

Alttaki bebeçeyizden bir dönence aldım çok da ucuz değildi. 55 tl verdim. Bebeğimin yatağı yeni geldi bir taktım ki malesef çalışmadı. Şu anda 9 aylık oldum gidecek durumum yok. Geri de getiremiyorum çok pişman oldum. Havuzlu han mı allah korusun. Zaten Eminönünün esnafını kötülemek istemiyorum ama ne garantisi var ne müşteri memnuniyeti.

eminönü fiyat olarak uygun arkadaşlar ama kesinlikle bebekçeyizden aldığınız ürünleri kontrol edin.. ben de avent silikon göğüs ucu almıştım emzirme güçlüğü yaşayabileceğimi tahmin ettiğim için. içinde 2 adet olması gerekirken 1 tane çıktı. işim olduğunda uğradım değiştirmek için ve alışveriş yaparken 32 diş gülümseyip muhabbet eden esnaflar gitti benim aldığımı ima eden insanlar geldi! nasıl sinirlendirildiğimi anlatamam. ben ki hemen hemen tüm alışverişimi oradan yaptım! ağızlarının paylarını vermiş olsam da dikkatli olun ne kazık yeyin ne de kötü muameleyle karşılaşın.

myosotiss bana da özelden mağazanın adını ve yerini söylersen çok ama çok sevinirim.

arkadaslar bende gecen hafta oradaydım herseyımı aldım ama bence anlatıldıgı kadar uygun degıl cogu seyı kurkcu handan aldım ama soyle bırsey var ucuz denıyo dıye gıdıyoruz ama markalı urunlerın fıyatları aynı oraya gıdıp marka almanın alemı yok fıyatlarda pazarlık olmuyo

Merhaba;
1 seneden fazla olmuş mesaj yazalı ama belki bakıyorsundur diye bir şansımı deneyim dedim..Özelinden msj atamadım ben de..Bebeğin için alışveriş yaptığın yerin adresini bana da yollarsan çok sevinirim.(filizguven80@gmail.com)Şimdiden teşekkür..

Merhaba;
1 seneden fazla olmuş mesaj yazalı ama belki bakıyorsundur diye bir şansımı deneyim dedim..Özelinden msj atamadım ben de..Bebeğin için alışveriş yaptığın yerin adresini bana da yollarsan çok sevinirim.(filizguven80@gmail.com)Şimdiden teşekkür..

kızlar buraya yeni gidenler yok mu? cvp yazın nolur ya bizede fikir olsun..şimdide ucuz mu? hala..karnım büyümeden bikez gitmek istiyorum...:26:

geçen hafta gittim, ben önce büyük eşyalara baktığım için en alt kattaki park yatak ve pusetlere gittim,

dışarıda 900küsür tl olan kraft twist travel sistem puset havuzlu handa 600 küsürlerde.

arada 300 tl fark var, o paraylada park yatak alınır.

park yatakda çok fazla fiyat farkı yoktu dışarıyla,
kimi ürünlerde kampanyamız var dediler 5 10 tl oynuyor, tekstilinde en kötüsünden en güzeline çeşit çeşit kalitesi mevcut

ben de geçen hafta gittim. çok büyük beklentilerle gitmeyin derim ama bebek süsü şekeri sepeti vs oldukça uygun. 25 tl ye çok güzel denizci kapı süsü aldım. tüllü süsler 15 tl den başlıo.park yatak da benim beğendiğim üründe dışarıya göre 40-50 tl farkediyordu.arabamızı aldığımız için bakmadım. hastane çıkışı çok çeşit var kaliteli olanlar da var uyduruk da. ben 50 tl ye aldım 2 tane çok da güzeldi kumaşı. bi kaç da pijama aldım. bi de lohusa takımı ile pijamalar sanırım dışarıya göre daha uygun. ben 130 tl ye tuba nın hem sabahlıklı gecelik takımını hem de ayrı bi pijama takımını aldım. nakitle gidin ama öyle deli gibi pazarlık yapmayı beklemeyin.nakite yüzde on indirim yapıolar ama çeşit çok ve mutlaka kendi listenizi yapın öyle gidin. gereksiz bisürü şey almayın ya da gezerken alınacak şeyler unutulabiliyor.

canim optimum next ve adini hatirlayamadigin magazanin nerde oldugunu yazarmisin ?

meraba canim benim bir oglum olucak allah izin verirse..kapi süsünü denizci almak istiyorum ama internetten bulamadim hic.yurtdisinda yasiyorum ve bu ayin sonunda türkiyeden alisveris yapicam insallah.Denizci kapi süsünün fotosunu koyabilirmisin acaba?cok merak ediyorummmm

dosya çok büyük diyor beceremedim eklemeyi

bende istiyorum toptancıların yerini diğer arrkdaşlar öğrenen varsa yazsın 31 haftamdayım daha hiç bişi almadım oğluşuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…