Hay Ağzını Öpeyim...

Yaa kıpır kıpırdır senin için şimdi :21: anılarım canlandı gözümde. benim beyim de pek efendiydi :petkilendim gittim pat diye hoslandim ben senden napsak bi yemek falan mi yesek demistim ayy ne güzel kipir kipir gunlerdi :oops: neydi o reklam? Hah seviyosan git konus bence :KK22:

O anki heyecanlar çok farklı ya :)
Bende eşimle sınıf arkadaşıydım.. gece beni arardı hep not sorma bahanesiyle bende en son aradığında bana mı asılıyorsun dedim :)) Eşim şok olmuştu gülme krizine girdik utandık daha konusamadık teli kapattık.. sonra dedim Allah belami vermesin ben ne dedim öyle içimden:)) Ertesi gün okula nasıl gittiğimi bir ben bilirim bi Allah.. yüz yüzüze gelmemek için köşe kapmaca oynamıştım :))
Ne günlerdi ya .. Ahh ahh.. :)

O anki heyecanlar çok farklı ya :)
Bende eşimle sınıf arkadaşıydım.. gece beni arardı hep not sorma bahanesiyle bende en son aradığında bana mı asılıyorsun dedim :)) Eşim şok olmuştu gülme krizine girdik utandık daha konusamadık teli kapattık.. sonra dedim Allah belami vermesin ben ne dedim öyle içimden:)) Ertesi gün okula nasıl gittiğimi bir ben bilirim bi Allah.. yüz yüzüze gelmemek için köşe kapmaca oynamıştım :))
Ne günlerdi ya .. Ahh ahh.. :)

Cok guzel ya :) ne güzel bunları seneler sonra böyle güzel hatırlamak :KK19::KK22:

Merhaba KK'nın güzel kadınları,benim pek dert gibi durmayan küçük bir sorunum var,daha doğrusu nasıl davransam bilemediğim bir şey.Benim yakın bir erkek arkadaşım var(sevgilim değil,yok zaten).Çok iyi,efendi biri kendisi.İkimizinde siyasi görüşleri farklı,hatta zıt diyebilirim.Dün mesajlaşıyorduk.Biraz yorgundu,ben de uyursan iyi gelir dedim.Uyursam değil ama sen x kanalını izlemekten vazgeçersen iyi gelir dedi.Ben de o zaman yaşasın x kanalı,kahrolsun y kanalı dedim.Bu da ahaaa,hay ağzını öpeyim yazdı.Sonrada gerçekten çok özür dilerim,çok yanlış bir cümle oldu yazdı.Ben de farkında olmadan yazmışsındır,takılmadım zaten yazdım.Ben takıldım falan yazdı,dünden beride hiçbir şey yazmadı.Nasıl davranmalıyım?Hiçbir şey yazmasam mı yoksa tekrar yanlış anlamadığımı belirtmeli miyim?(Dünde yanlış anlamadığımı falan belirttim ama)
Yaa o sana hasta aslında, iş atiyo. Agzini opeyim dedikten sonra, senden "ahh keskeeee" gibi bir sey duyabilmek için zarf atmış. Senin de ona verecegin tepki üzerinden gonlun var mı yok mu, bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim minvalinde tartmış seni... :-) Oyuna gelme. Gonlun varsa üzme çocugu, gönlün yoksa da boyle zarflari gormezden hatta araya birazcık mesafe..

Merhaba KK'nın güzel kadınları,benim pek dert gibi durmayan küçük bir sorunum var,daha doğrusu nasıl davransam bilemediğim bir şey.Benim yakın bir erkek arkadaşım var(sevgilim değil,yok zaten).Çok iyi,efendi biri kendisi.İkimizinde siyasi görüşleri farklı,hatta zıt diyebilirim.Dün mesajlaşıyorduk.Biraz yorgundu,ben de uyursan iyi gelir dedim.Uyursam değil ama sen x kanalını izlemekten vazgeçersen iyi gelir dedi.Ben de o zaman yaşasın x kanalı,kahrolsun y kanalı dedim.Bu da ahaaa,hay ağzını öpeyim yazdı.Sonrada gerçekten çok özür dilerim,çok yanlış bir cümle oldu yazdı.Ben de farkında olmadan yazmışsındır,takılmadım zaten yazdım.Ben takıldım falan yazdı,dünden beride hiçbir şey yazmadı.Nasıl davranmalıyım?Hiçbir şey yazmasam mı yoksa tekrar yanlış anlamadığımı belirtmeli miyim?(Dünde yanlış anlamadığımı falan belirttim ama)

Çocuk gerçekten yanlış yazmış çok belli... zaten bu tarz muhabbetleri erkekler "erkek" gibi, "kanka" gibi gördükleri kızlarla yaparlar… sana öyle bir aşk dolu his beslemediği çok belli, o yüzden rahat ol bence :D

Tam aşık oldum diyemem ama etkilendiğim doğru.Çok efendi:KK33:

Ah be kuzum ben üstteki mesajımı senin bu mesajını görmeden atmıştım :( sen beğeniyormuşsun meğerse çocuğu… ama erkekleri tanımak için gençsin daha, o yüzden buradaki bazı mesajların gazına gelip de üzülme diye diyorum tekrar bu çocuk seni kanka gibi görüyor :( çok net. Üstelik de efendiden çok bence özgüveni eksik, efendi adam böyle kahve ağızı ile konuşmaz kızlarla :( erkekler bir kıza çok gönül verirlerse, aristokrasinin üst sınırlarında dolanırlar :))) böyle ağız yüz öpmelerle işleri olmaz :) aksini söyleyenler daha kendilerine düşkün erkek görmemişlerdir. net. :super:

Çocuk gerçekten yanlış yazmış çok belli... zaten bu tarz muhabbetleri erkekler "erkek" gibi, "kanka" gibi gördükleri kızlarla yaparlar… sana öyle bir aşk dolu his beslemediği çok belli, o yüzden rahat ol bence :KK70:
füze atin füze konu sahibi böyle ölmez :KK70::KK70::KK70::KK70:

füze atin füze konu sahibi böyle ölmez :KK70::KK70::KK70::KK70:

ilahi :KK70: :KK70: :KK70: alemsiniz :))

Bu arada konu sahibi kolay kolay ölmez, siz boşuna dertlenmeyin ;) hatta füzeleri esas o bize bile atabilir… Daha 10 gün önceki konusuna bakacak olursak epey aklı karışık bir hanımkızımız… :)

aşağıya da ekliyorum ki, (amacım polemik değil bu arada) tam tersi siz kendinizi çok da tanımadığınız kişiler için bu kadar kaptırıp yıpratmayın :-) burası bir fikir ve deneyim / tecrübe paylaşım forumu… ve ben de engin deneyimlerime dayanarak altına imzamı atarım ki, 1) ya konu fake 2) ya da olay gerçekse de, bu çocuk onu "kanka" olarak görüyor net :) 3) ya da biz burada kafası karışık bir hanımkız yüzünden şakalaşıp duruyoruz :))))

Merhaba KK'nın güzel kadınları,yeni üyeyim.Benim bir sıkıntım var,paylaşırsam rahatlayacağım.Ben 21 yaşındayım,üniversite öğencisiyim.İnternet üzerinden biriyle tanıştım ve etkilendim ya da etkilendiğimi sanıyorum şu an.Kendisi doğuda görev yapıyor,özel harekatta görevli.Yurtta büyümüş.Seviyor gibiyim onu en azından benim için gerçekten değerli.O beni hiç görmedi,geleyim buluşalım falan diyor ama ben korkuyorum ya beni beğenmeze falan diye.Kendimi güzel bulduğum zamanlar oldu ama az.Korkuyorum bu yüzden.Bir de biz konuşurken benimle ilgili hiçbir şeyi merak edip sormadı.Hatta ben ona kızınca sormaya başlamıştı.Benden sürekli fotoğraf isterdi.Ben de atmadım.İstedim ki benim düşüncelerimi,ailemi vb.şeyleri sorsun,öğrensin önce ama o fotoğraf istemekle yetindi sadece.Ona karşı farklı bir şefkat duygum var,bir şey olursa ona mezarında ağlayacak bir annesi bile yok diye düşünüyorum.Mesela benim mesajıma biraz geç cevap versin kötü hissediyorum kendimi.Sanki beni umursamıyormuş gibi geliyor.Sizce ne yapmalıyım?Onunla buluşmalı mı yoksa bitirmeli miyim?

Bu arada konu sahibi kolay kolay ölmez, siz boşuna dertlenmeyin :KK66: hatta füzeleri esas o bize bile atabilir… Daha 10 gün önceki konusuna bakacak olursak epey aklı karışık bir hanımkızımız… :)

aşağıya da ekliyorum ki, (amacım polemik değil bu arada) tam tersi siz kendinizi çok da tanımadığınız kişiler için bu kadar kaptırıp yıpratmayın :-) burası bir fikir ve deneyim / tecrübe paylaşım forumu… ve ben de engin deneyimlerime dayanarak altına imzamı atarım ki, 1) ya konu fake 2) ya da olay gerçekse de, bu çocuk onu "kanka" olarak görüyor net :) 3) ya da biz burada kafası karışık bir hanımkız yüzünden şakalaşıp duruyoruz :))))
Yaptığınız yorumları okurken güldüm,Allahta sizi güldürsün:KK71::KK71: fake olduğunu düşündüğünüz konulara yazmazsanız akıl sağlığınız için daha iyi olur Sayın Üye:-):-)Sonra gerçek olanla hayali ayırt edememeye başlarsınız sonra:KK42:

Özel harekatçıyı ben de merak ettim.

Ağzını öpeyim diyen kişiyle kaç senedir arkadaşsınız?

Sizden hoşlandığına dair emareler var mı?

Yoksa naber kanka deyin :)

Yaptığınız yorumları okurken güldüm,Allahta sizi güldürsün:KK71::KK71: fake olduğunu düşündüğünüz konulara yazmazsanız akıl sağlığınız için daha iyi olur Sayın Üye:-):-)Sonra gerçek olanla hayali ayırt edememeye başlarsınız sonra:KK42:

Güzel çocuğum ben o diğer konunu görmeden önce inanıp da dertlenip yazdım. Sonra diğer konunu görünce bu hislere kapıldım. Sonuçta; insan, 13 günde duygu olarak bir erkekten diğer erkeğe geçiş yapmasa iyi olur... Hele ki 21 yaşında ve ekmeğini eline alması gereken bir yaşta ise… İkinci mesajıma bakacak olursan dertlenmiştim bile ben. Ama görüyorum ki zaten senin, eline ekmek almak gibi bir tasan yok... Hatta bir parça da "kim olursa olsun da, yeter ki artık biri olsun" tarzı bir yaklaşımın var sanırım. İki konudan o anlaşılıyor.

son olarak "Allahta beni güldürmez" kısmetse "Allah da beni güldürür" :KK66:

Back
X