Hay Ağzını Öpeyim...

Ben hep derim zaten kadın erkek arkadaş kalamaz birinden biri açık verir diye umarım öyle bişey değildir dosstluğunuz bozulmaz
Hep dediğiniz şey konusunda otorite siz misiniz? Yıllardır arkadaş olduğum bir erkek var evet sadece arkadaşız ve hep öyle kalacak. Ne ilginç di mi böyle şeyler olabiliyor günümüz modern yaşamında!

Yok rahatsizlik değil aksine komiğime gitti gelişen diyaloglar
Rahatsiz olsam zaten burda bulunmam :)

Teşekkür ederim :) açıkçası ben de karşılıklı takılmanın günün stresine de iyi geldiğini düşünüyorum :))

Belki topluca mesajlar üç beş tane yağınca ben yanlış anladım sizi… Güzel dönüşünüz için de teşekkürler :KK200:

İşte ben de tam buna şaşırdım açıkçası. Hem küçücük olay diyorsunuz hem de hiç biriniz küçücük bir olay olarak adledmeyip, konuya yazdığım gayet içten baştaki bir iki mesajı aşırı ciddiye alıp konuyu uzatıyorsunuz. Konu küçücük, benim cevap da küçücük varsayın… Ne size bu kadar rahatsız etti? Konu sahibi yazsa anlarım, üzülür, alınır veya aşıktır benim yazdıklarım moralini bozar, hatta saldırabilir bile. Onu dahi anlarım da... Bu sizinkileri inanın anlayamadım.
Kendin cevaplamışsın zaten konu sahibi üzülebilir ,morali bozulabilir ama size saldırmaz yaşı küçük fakat gayet kültürlü ve seviyeli biri bu çok belli sizin amacınız ne olabilir hımmm bence şu durduk yere genç bir kızı üzmek istediniz ya da eşsiz deneyim kültürüm bilgim falan filan kendiniz övmeye övdürtmeye geldiniz yani bir insan uyarılır da öyle dümdüz o ne kız napmış cinayet mi işlemiş bu kadar acımasız düşüncesiz bir uslupla yazmak neyin siniri neyin hırsı anlamadım gitti arkadaş

Ateş bacayı sarmış , mi denir :) karşılıklı birşeyler oluyor fakat ikiniz de görmezden geliyormuş gibi yapıyorsunuz sanki :)

Ben erkek arkadaşımla birşeyler konuşsam wp den ordan burdan ,ne konuştuğumu az sonra unuturum ,yani önemli bir konu değilse üzerinde durmam .siz karşılıklı bayagi mide kelebeği sendromu :)

Kendin cevaplamışsın zaten konu sahibi üzülebilir ,morali bozulabilir ama size saldırmaz yaşı küçük fakat gayet kültürlü ve seviyeli biri bu çok belli sizin amacınız ne olabilir hımmm bence şu durduk yere genç bir kızı üzmek istediniz ya da eşsiz deneyim kültürüm bilgim falan filan kendiniz övmeye övdürtmeye geldiniz yani bir insan uyarılır da öyle dümdüz o ne kız napmış cinayet mi işlemiş bu kadar acımasız düşüncesiz bir uslupla yazmak neyin siniri neyin hırsı anlamadım gitti arkadaş

Hiç bir kelimesini dahi anlayamadım bu dediklerinizin… Acımasız, düşüncesiz bir uslup nerede gördünüz bu aşağıdaki iki mesajda Allah aşkına… Bence bu konuyu daha fazla uzatmayalım, siz de demişsiniz "toplantı ve hıyar manyağı oldum" diye.. Belki o nedenle olayları şu an farklı algılıyorsunuz… Bilemedim, inanın.

ozge72 dedi:
Çocuk gerçekten yanlış yazmış çok belli... zaten bu tarz muhabbetleri erkekler "erkek" gibi, "kanka" gibi gördükleri kızlarla yaparlar… sana öyle bir aşk dolu his beslemediği çok belli, o yüzden rahat ol bence

Ah be kuzum ben üstteki mesajımı senin bu mesajını görmeden atmıştım :KK43: sen beğeniyormuşsun meğerse çocuğu… ama erkekleri tanımak için gençsin daha, o yüzden buradaki bazı mesajların gazına gelip de üzülme diye diyorum tekrar bu çocuk seni kanka gibi görüyor :KK43: çok net. Üstelik de efendiden çok bence özgüveni eksik, efendi adam böyle kahve ağızı ile konuşmaz kızlarla :KK43: erkekler bir kıza çok gönül verirlerse, aristokrasinin üst sınırlarında dolanırlar :))) böyle ağız yüz öpmelerle işleri olmaz :) aksini söyleyenler daha kendilerine düşkün erkek görmemişlerdir. net. :super:

Yok rahatsizlik değil aksine komiğime gitti gelişen diyaloglar
Rahatsiz olsam zaten burda bulunmam :)

hem de ne komedi Show bide nasıl kendinden emin ilgi görmemişiz biz o görmüş ama biz gördüğümüzü sanıyoruz kovahatunu aristokrat bir deneyimin oldu damı evlendin eşinle acaba ?:KK45:

Ya sizin aranızda hoslanti olmuş da cesaret yok bence bir normal erkek ark hay agizini opeym demez hadi diyelim ki dedi neden takintili kaldiniz :)onda başlamış birşeyler (:

hem de ne komedi Show bide nasıl kendinden emin ilgi görmemişiz biz o görmüş ama biz gördüğümüzü sanıyoruz kovahatunu aristokrat bir deneyimin oldu damı evlendin eşinle acaba ?:KK45:
Ne aristokratlar çürüttüm bi bilsen :D
Ben de baya enginli deneyimli biriyim :D

Hiç bir kelimesini dahi anlayamadım bu dediklerinizin… Acımasız, düşüncesiz bir uslup nerede gördünüz bu aşağıdaki iki mesajda Allah aşkına… Bence bu konuyu daha fazla uzatmayalım, siz de demişsiniz "toplantı ve hıyar manyağı oldum" diye.. Belki o nedenle olayları şu an farklı algılıyorsunuz… Bilemedim, inanın.

ozge72 dedi:
Çocuk gerçekten yanlış yazmış çok belli... zaten bu tarz muhabbetleri erkekler "erkek" gibi, "kanka" gibi gördükleri kızlarla yaparlar… sana öyle bir aşk dolu his beslemediği çok belli, o yüzden rahat ol bence

Ah be kuzum ben üstteki mesajımı senin bu mesajını görmeden atmıştım :KK43: sen beğeniyormuşsun meğerse çocuğu… ama erkekleri tanımak için gençsin daha, o yüzden buradaki bazı mesajların gazına gelip de üzülme diye diyorum tekrar bu çocuk seni kanka gibi görüyor :KK43: çok net. Üstelik de efendiden çok bence özgüveni eksik, efendi adam böyle kahve ağızı ile konuşmaz kızlarla :KK43: erkekler bir kıza çok gönül verirlerse, aristokrasinin üst sınırlarında dolanırlar :))) böyle ağız yüz öpmelerle işleri olmaz :) aksini söyleyenler daha kendilerine düşkün erkek görmemişlerdir. net. :super:

Merak etmeyin biz sizi çok iyi anladık k.k hatunlarının da bu konuda deneyimi var çok şükür:KK59:

Ben sizin şahsınıza yönelik asla ve katiyen "ilgi görmediniz" diye bir cümle kullanmadım. Tekrar bilin istedim. Bu itham biraz ayıp oluyor. Sınırı aşmayın rica ederim.

Ben sizin şahsınıza yönelik asla ve katiyen "ilgi görmediniz" diye bir cümle kullanmadım. Tekrar bilin istedim. Bu itham biraz ayıp oluyor. Sınırı aşmayın rica ederim.

Sandığınızdan fazla zekiyiz değil mi ? siz konu sahibine sınırları hatta dağları aşarken kimse bişey yazmasın öylemi konuya ne istersem yazarım hakaret mi ettim küfür mü ? sınır ne sınır hocam aloooooo:KK15:

Sandığınızdan fazla zekiyiz değil mi ? siz konu sahibine sınırları hatta dağları aşarken kimse bişey yazmasın öylemi konuya ne istersem yazarım hakaret mi ettim küfür mü ? sınır ne sınır hocam aloooooo:KK15:
Ban yicen ban suusss :KK53:

Peki, siz zeki ve haklısınız... Ben de şu an oturdum ve hırsımdan ağlıyorum.

Oldu mu?

Ne diyeyim? Ne desem, mutlu olamayacaksınız ki…

Merhaba KK'nın güzel kadınları,benim pek dert gibi durmayan küçük bir sorunum var,daha doğrusu nasıl davransam bilemediğim bir şey.Benim yakın bir erkek arkadaşım var(sevgilim değil,yok zaten).Çok iyi,efendi biri kendisi.İkimizinde siyasi görüşleri farklı,hatta zıt diyebilirim.Dün mesajlaşıyorduk.Biraz yorgundu,ben de uyursan iyi gelir dedim.Uyursam değil ama sen x kanalını izlemekten vazgeçersen iyi gelir dedi.Ben de o zaman yaşasın x kanalı,kahrolsun y kanalı dedim.Bu da ahaaa,hay ağzını öpeyim yazdı.Sonrada gerçekten çok özür dilerim,çok yanlış bir cümle oldu yazdı.Ben de farkında olmadan yazmışsındır,takılmadım zaten yazdım.Ben takıldım falan yazdı,dünden beride hiçbir şey yazmadı.Nasıl davranmalıyım?Hiçbir şey yazmasam mı yoksa tekrar yanlış anlamadığımı belirtmeli miyim?(Dünde yanlış anlamadığımı falan belirttim ama)
Bence birbirinize boş değilsiniz.
Msj i bilinçli yazdı . Siz yanlış anlamayınca üzüldü , bişey hissetmiyor diye .

Senin sevgilin yokmuş onunda yoksa neden olmasın efendibiri diyon kaçırma bence sonra görür dayanamazsın hem yanlış mesaj nasıl yazılıyor ya o çekinmiştir sen napıyon nişliyon falan yaz ordan gelişir kadın ve erkeğin arkadaş olması çok zordur birinde olmasa birinde bi his vardır

Back
X