Hiç bir kelimesini dahi anlayamadım bu dediklerinizin… Acımasız, düşüncesiz bir uslup nerede gördünüz bu aşağıdaki iki mesajda Allah aşkına… Bence bu konuyu daha fazla uzatmayalım, siz de demişsiniz "toplantı ve hıyar manyağı oldum" diye.. Belki o nedenle olayları şu an farklı algılıyorsunuz… Bilemedim, inanın.
ozge72 dedi:
↑
Çocuk gerçekten yanlış yazmış çok belli... zaten bu tarz muhabbetleri erkekler "erkek" gibi, "kanka" gibi gördükleri kızlarla yaparlar… sana öyle bir aşk dolu his beslemediği çok belli, o yüzden rahat ol bence
↑
Ah be kuzum ben üstteki mesajımı senin bu mesajını görmeden atmıştım

sen beğeniyormuşsun meğerse çocuğu… ama erkekleri tanımak için gençsin daha, o yüzden buradaki bazı mesajların gazına gelip de üzülme diye diyorum tekrar bu çocuk seni kanka gibi görüyor

çok net. Üstelik de efendiden çok bence özgüveni eksik, efendi adam böyle kahve ağızı ile konuşmaz kızlarla

erkekler bir kıza çok gönül verirlerse, aristokrasinin üst sınırlarında dolanırlar :))) böyle ağız yüz öpmelerle işleri olmaz :) aksini söyleyenler daha kendilerine düşkün erkek görmemişlerdir. net.