• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hay ben bu basurun..

ben 10 ayım dolduğu için eczanede satılan nc... diye bir alaç kullandım bitkisel bir ilaç.oturamıyrdum yatamıyordum.çok kötüydü yani.2.gün biraz oturmaya başladım.3.gün artık oturabiliyordum.5 günde ağrılarım baya geçti.7-8 günde memeler indi.10 günden sonra memeler çok küçüldü ama acaba kaybolurmu diye bir kutu daha aldım.bi 10 gün daha kullanacam.yalnız 40 günlükken kullanılamıyor.4.aydan öncede dr tavsiyesi ile kullanılıyor.orada kantoron yağı ve buchen marka pişik kremi ile birlikte kullanın diyordu ileri derece basıra.istersen pişik kremini de dene.ben bide sıcak su torbası koyuyordum günde 2-3 kere.acımı azaltıyordu. yada oturma banyosu yap.valla çok zor bir ağrı.Allah şifa versin.bi de cine 5 te bi adam çıkıp anlatıyor duydunmu bilmem.hem o emzirmeyede fazydası var çocuğun gazına falan iyi geliyor.doğum sonrası hemen kullanılabiilr demişti adam.bişi çayııı adı gelemdi aklıma:(

nolur banda yazın ilacın adını.ölüyorum ağrıdan. 3 ay oldu doğum yapalı.

aslında benimde kullanıp çoook fayadasını gördüğüm bi -*merhem var am şu an emziriyosun....bu krem kortizon içerikli sürdükten bi kaç dakikada acısı diniyo ve sönüyo valla yıllardırda çok iyiyim.............iştersen özelden yazayım adını ama meme veriyon unutma...............

lütfen bana yazarmısınız adını ilacınçol agrıyor.

basur memeleri varsa,ameliyatsız lastikle boğma diyorlar ondanda yaptırabilirsin....bu rahatsızlık öyle kremle veya ilaç la geçecek gibi değil...biraz hafifleme oluyor.sonra tekrarlıyor kullanmayınca...

canım her sabah 5 - 6 tane kuru kayısıyı suya koy bır ıkı saat beklet sonra o kayısıları ye ve suyu ıc kabızlıga ıyı gelıyor. Denenmıstır:) Kabızlık gecınce basurun bıraz daha hafıfler ama basura kesın sonuc ne bılmıyorum....

senı cok ıyı anlıyorum bendede oldu sankı szeryan olmus gıbıydım neye ugradıgımı sasırdım ama sıcak suya oturdum ve bebek pişik kremı cok ıyı geldı tavsıye ederım bırde bır pamuga hakıkı zeytın yagı doktum pamugu şişliğin üstune koydum

bende de oluşmuştu ama ben hep dikkat ettim yediklerime filan bide memenin dışarı çıkmasına hiç izin vermedim sürekli içeriye ittim durdum. 2,5 ay oldu doğum yapalı hiç kalmadı diyebilirim:40:

arkadaslar konya dan bu sıkıntıyı yasayan bırı olarak sıze onerım;dr cenap sırın var yarım saatte tedavı ettı henuz bebegım ıkı aylıktı bıle...fissür için de faydalıymıs yaptıgı mudahale ilk gun acıyor ama ertesı gun bıle hersey eskısı gıbı şukur;)

arkadaslar konya dan bu sıkıntıyı yasayan bırı olarak sıze onerım;dr cenap sırın var yarım saatte tedavı ettı henuz bebegım ıkı aylıktı bıle...fissür için de faydalıymıs yaptıgı mudahale ilk gun acıyor ama ertesı gun bıle hersey eskısı gıbı şukur;)

ayy nasıl bir tedavi canım bu ayrıntısıyla anlatır mısın.bi de sende meme var mıydı

nolur banda yazın ilacın adını.ölüyorum ağrıdan. 3 ay oldu doğum yapalı.

canım ben yazayım ilacın ismini ncar...sonda bi harf daha var.bana iyi geldi.ama memeler tam kaybolmadı.bende bi de dereotu kürü yaptım faydasını gördüm tavsiye ederim
her yemekten 15dk önce 1avuç içi dereotu yiyordum su içiyordum.3-4 hafta kullandım tedbiren.ilaçta kullanabilirsin istersen bi ara danış emziriyorum diye söyle.bana iyi gelen şeyler
i sıralayayım:

ncare isimli laç 20 gün kullandım 65+65 =130 tl ödedim
bu hapı kullanırken kantoron yağı da sürdüm(ileri derecede olanlara tavsiye ediyorlar)
bazen de büshen marka pişik kremi de sürdüm(bunu da tavsiye edyorlar)
ilaç sonrası memeler küçüldü içeri girdiler ama tam yok olmadılar
bende bazen acı olacağını hissEdersem kantoron yağı sürüyorum çok iyi bu konuda.
çok acılı zamanında sıcak su torbası koydum rahatladım ilaç kullanmaaya başldığımda felaket kötüydüm.ilaçtan 3-4 gün sonra baya rahatladım şükür
sonrasında 1 kere kabız oldum ve sonra dere otunu kullandım çok şükr iyiyim şimdi ama garantisi yok malesef..
şuan dengeli besleniyorum ve kabız olmamaya dikkat ediyorum.karatay diyeti yaptığımdan kabız olmuştum meyve yok diyette çok.şiimdi meyveli sebzeli diyetimi yapıyorum salatalarda dereotu kullanıyourm çok faydasını gördüm.hemde dere otu sütü artırıyor diye biliyorum yani rahatlıkla kullanabilirsin

Kanamaniz var mi acaba? Eger kanamaniz varsa, doktoru gitmenizi tavsiye ederim. Benim de zamaninda boyle olmustu yalniz kanamam vardi, ben basur sanaraktan basur ilaci kullandim. Fakat anal fissurmus. Haliyle tedavi surecini bayagi bi' gecmis oldum, en sonunda ameliyat olmak zorunda kaldim. O yuzden doktoru tavsiye ederim :KK43:
Ameliyat ise yaradimi

Back
X