HAY DAY

Bi baksam mi bakmasam mi

Oyun kolikler topigi oluyormuş burası

Ya merak ettim ben de indiriyorum şu an ahahahahaha. Valla senden önce bu oyunu bir arkadaşımdan duymuştum. Annesiyle beraber oynuyorlardı. Telefonda kavga etmişlerdi bana sormadan çivileri neden harcadın diye. Bakayım nasılmış bu ana-oğul arasına nifak sokan inekli oyun

amanın benim oyunum taşınıyorum diye bakamıyorum bu aralar aklım çıkıyor be tam bir hasatalık ben silmeye asla kıyamam sanırım.ben yetmiyormuşum gibi arkadşlarımda bulaştırdım

He ambarı falan geliştirmek için lazım oluyor çivi vida falan çok mühim yani cidden kavga sebebi :)

Bak bence :) :) uc cesidi var istersen rataurant istersen pastahane istersen de magaza yonetiyorsun :) ucunden birini sec ilk basta bekleyebilirsin biraz malum utunler zamanli ama buyuttukce alisiyoraun :)
Bir bakıp silsem Nolcak sanki gibi bir hiç var içimde. Gece oldu uyku saati ya kafam iyi calismiyor galiba sabah olsun doğru kararı veririm

amanın benim oyunum taşınıyorum diye bakamıyorum bu aralar aklım çıkıyor be tam bir hasatalık ben silmeye asla kıyamam sanırım.ben yetmiyormuşum gibi arkadşlarımda bulaştırdım
Kardes sen kaçıncı level

Itinayla oyun silinir kac kez millete heveslendim baslayayim biseye yok nefret ediyorum ne nette ne telde hic bir oyun beni cekmiyor aksine gicik aliyorum. Tel filan aldigimda yukluyse ilk isim oyunlari silmek teli yavaslatmasin diye.

Ayy benim hastalığım ya bu oyun iyiki başında bıraktınız yoksa dahada bağımlı yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…