Herkese merhaba Yeni üye oldum.5 senelik evliyim çocuğum yok.Yas 24 ama kendimi 79 yaşında gibi hissediyorum.Ailemden uzaktayım.Eşim sabah işe gider aksam eve gelir,yemek yer hemen ya oyun oynar yada Internete takılır.Ben konuşmazsam hiç konuşmaz benimle.Ben hayatımda böyle telefon internet bağımlısı birini görmedim eşim dışında.. Eşimin yanında hiç rahat değilim ben çok neşe dolu biriyim ama eşim çevreye ayak uydurmak istiyor.Bir örnek verecek olursam.Dışarida kafede otururken elini tutmak istiyorum ayıp diyor kızıyo bana. Dışarıda böyle evde de ya televizyon yada oyun . Arkadaş çevrem yok buraya yeni taşındık.Sabaha kadar uyumuyorum,hep düşünüyorum.Ben aşk dolu Sevgi dolu biriyim.Karsima aldım çok kez konuştum.ama aynı değişen hiçbir şey yok.Esim neden böyle sizce bana yardımci olur mu sunuz.Alllah herkesin evindeki mutluluğu daim etsin kimseyi kıskanmiyorum, ama bende eşimle romantik film izlemek dışarıda espri yapmak gülmek konuşmak istiyorum.Kendimi çok çirkin ise yaramaz biri olarak görmeye başladım.
İşe gelmeden yemeği hazırlarim,masaj yaparım daha bir şey istemeden hemen veririm ben daha ne yapmam lazım lütfen bana söyleyin.Allah hepinizden razı olsun
İşe gelmeden yemeği hazırlarim,masaj yaparım daha bir şey istemeden hemen veririm ben daha ne yapmam lazım lütfen bana söyleyin.Allah hepinizden razı olsun