- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
hayatım boyunca hep hayalperest oldum.
bahsi geçen seyi derinlemesine inceledim düşündüm..
ama hayat ki hersey istediğin gibi gitmiyor..
Yılların hayali olan, 2.yılıma kalmama sebep olan tıp artık gercekten bir hayal.
olmuyorsa zorlamayacakmışsın..
babam acil kalp ameliyatına alındı. günlerce yogun bakımda kaldı. çok şükür rabbim onu bize bağşladı hala hastanede suan ama daha iyi
haftalardır ders calısmıyorum denebilir. Sistemi bilenler anlar, fizik kimya biyoloji konularım yetişmez.. yetişse de istediğim gibi gelmez
eşit ağırlıktan hazırlanmak istiyorum. Hep ilgimin oldugu ve ilerisininde açık oldugunu düşündüğüm siyaset bilimi ve kamu yönetimi okumak istiyorum..
hukuk da olabilir ama sanki siyaseti istediğim için okumuş olacağım. severek isteyerek
önceliğim odtü olmazsa ankara o da olmazsa hacettepe..
yani hedefim iyi, adı şanı olan üniversiteler
mezun olduktan sonra okulun, eğitimimin faydasını görürüm değil mi?
imkanım var her türlü eğitimi alabilrim yanı sıra
mesela ilk mezun oldugumda ne yaparım?
bahsi geçen seyi derinlemesine inceledim düşündüm..
ama hayat ki hersey istediğin gibi gitmiyor..
Yılların hayali olan, 2.yılıma kalmama sebep olan tıp artık gercekten bir hayal.
olmuyorsa zorlamayacakmışsın..
babam acil kalp ameliyatına alındı. günlerce yogun bakımda kaldı. çok şükür rabbim onu bize bağşladı hala hastanede suan ama daha iyi
haftalardır ders calısmıyorum denebilir. Sistemi bilenler anlar, fizik kimya biyoloji konularım yetişmez.. yetişse de istediğim gibi gelmez
eşit ağırlıktan hazırlanmak istiyorum. Hep ilgimin oldugu ve ilerisininde açık oldugunu düşündüğüm siyaset bilimi ve kamu yönetimi okumak istiyorum..
hukuk da olabilir ama sanki siyaseti istediğim için okumuş olacağım. severek isteyerek
önceliğim odtü olmazsa ankara o da olmazsa hacettepe..
yani hedefim iyi, adı şanı olan üniversiteler
mezun olduktan sonra okulun, eğitimimin faydasını görürüm değil mi?
imkanım var her türlü eğitimi alabilrim yanı sıra
mesela ilk mezun oldugumda ne yaparım?