Hayal etmemek lazımmış aslında

Kimsenin moralini bozmak degil derdim normal olmasi gerekeni anlatiyorum. Ayrica size dokunan ne acaba? Fesatlik yapmayalim lutfen...
Burda konu sahibi derdinden yakiniyor siz de nispet yapar gibi anlatiyorsunuz. Justin bi benzetmesi vardi, karnı ac evsiz bi insanın yanina gidip nam nam ne guzel yemek yedim karnim tok diyor musunuz? Ayni sey.

bende bekarken aynı hayalleri kuruyordum. 3,5 aylık evliyim.benim eşimde sarılıp film izlemesini filan sevmez,yanyana sarmaş dolaş olmakdan hoşlanmaz.bunu beni sevmediği için yapmıyor eminim beni sevdiğine.evde rahat olmak istediğinden yapıyor. belki senin eşin de öyledir. önemli olan seni sevdiğini sana hissettirebilmesi.bunu hissedebiliyorsan gerisini takma bence...

ne kadar saçma aynı yatakta yatamazmış ne diye evlenmiş o zaman deli mi ne

Burda konu sahibi derdinden yakiniyor siz de nispet yapar gibi anlatiyorsunuz. Justin bi benzetmesi vardi, karnı ac evsiz bi insanın yanina gidip nam nam ne guzel yemek yedim karnim tok diyor musunuz? Ayni sey.

Yoo hicte ayni sey degil. Bu yaptiginiz resmen kiskanclik. Birinin mutlulugu bir baskasini neden rahatsiz eder hic anlamadim ama anlamak durumuna da dusmem insallah...

Yoo hicte ayni sey degil. Bu yaptiginiz resmen kiskanclik. Birinin mutlulugu bir baskasini neden rahatsiz eder hic anlamadim ama anlamak durumuna da dusmem insallah...
Senin kocanin senle illa temas etmesini ben niye kiskanayim arkadasim. Ölmuyorum sevgisizlikten. Bunu anlatmanin yeri burasi degil. Sen burda senin yaşadıklarını yasayamiyo diye dertli bi insana oh ne guzel ben kocamla mis gibi dip dibe yan yanayim diye anlatiyosun.

Evlenmeden önce eşimi hayal ederdim.Beraber sarılarak tv izlediğimizi, sarılarak uyuduğmuzu,öpüştüğümüzü... Evlendim. Öpüşmekten, sarılmaktan,iki kişi aynı yatakta yatmaktan nefret eden bir eşim var.Çoğu zaman içime atıyorum ama bazen o kadar özlüyorum ki birinin içten sarılmasını,diyeceksiniz ki konuşun konuştum ama çözüm olmadı.ben böyleyim dedi konu kapandı. Sadece anlatmak istedim.Aslında çok var ama anlatsam ne çare ki.
Nişanlıykende böyle miydi? Yani romantik zamanlar geçirmediniz mi hiç?

Bana çok bayıcı geliyor her an temas halinde olmak. Ben birinin başını omzuma koyarak uyuklamasından bile fenalık geçiriyorum.
Hele ki uyurken sarılacak -ki ben yayıla yayıla yatarım-, her an elimde belimde bacağımda olacak falan, valla baygınlık geçiririm.
Ki ben normalde teması severim, dokunarak konuşmayı, kola girmeyi, sarılmayı falan severim arkadaşlarıma bile.
Eşiniz de benim gibiyse fazla geliyordur adama.

Senin kocanin senle illa temas etmesini ben niye kiskanayim arkadasim. Ölmuyorum sevgisizlikten. Bunu anlatmanin yeri burasi degil. Sen burda senin yaşadıklarını yasayamiyo diye dertli bi insana oh ne guzel ben kocamla mis gibi dip dibe yan yanayim diye anlatiyosun.

Ben oh mis diye anlatmiyorum. Burada gereksiz polemik olusturacak kadar mutsuz musun? Ayrica diyelim ki ben ben kocamla soyleyim boyleyim demek icin yazdim farzedelim. Kisa ve oz bir sorum var. "Sana ne?" Zoruna giden ne ki konuyu bu kadar mesgul ediyorsun? Ben konuya cevap veren siradan biriyim. Sana ne oluyor yahu?

Evlenmeden önce eşimi hayal ederdim.Beraber sarılarak tv izlediğimizi, sarılarak uyuduğmuzu,öpüştüğümüzü... Evlendim. Öpüşmekten, sarılmaktan,iki kişi aynı yatakta yatmaktan nefret eden bir eşim var.Çoğu zaman içime atıyorum ama bazen o kadar özlüyorum ki birinin içten sarılmasını,diyeceksiniz ki konuşun konuştum ama çözüm olmadı.ben böyleyim dedi konu kapandı. Sadece anlatmak istedim.Aslında çok var ama anlatsam ne çare ki.

Arkadaşım bence bu işde bir terslik var.
Genel anlamda ilişkiniz nasıl,evlenmeden önce ,evlendikden sonraki birlikteliğiniz?
Kimi insan yanlız uyumakdan hoşlanır.Bunu anlarım ama bir erkeğin öpüşmekden ,sarılmakdan hoşlanmaması tuhaf geldi bana.

Ben oh mis diye anlatmiyorum. Burada gereksiz polemik olusturacak kadar mutsuz musun? Ayrica diyelim ki ben ben kocamla soyleyim boyleyim demek icin yazdim farzedelim. Kisa ve oz bir sorum var. "Sana ne?" Zoruna giden ne ki konuyu bu kadar mesgul ediyorsun? Ben konuya cevap veren siradan biriyim. Sana ne oluyor yahu?
Off herkes cok mutsuz tek sen mutlusun. Bi tek sen seviliyorsun ve herkes seni kiskaniyor tamam. Bu nasil bir ego ya allah kolaylik versin.

Eskiden sevmek dokunmaktır diye bir kitap vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Ben sizi anladığımı sanıyorum.Bende sevdiğim ile temas halinde olmayı severim ama elbette koala gibi değil.(Bir ağaca yapışıp 20 yıl hareket etmeden kalabiliyorlarmış diye duymuştum ne kadar doğruysa :)))

Yani siz eğer diyorsanız ki gece sarılıp yatalım ve sabaha kadar öyle kalalım o zaman gerçekten zor çünkü uyku tek kişilik birşey ama sanırım size yatağa girince sarılıp,öpüşüp iki çift güzel söz konuşup sonrada köşelerinize çekilip yatmak yetecektir.Bu bile olmuyorsa ben size hak veriyorum.

Eşiniz dokunmayı seven biri değilse o zaman bu açığını ne ile kapatıyor?Yani şarkı söyleyemezsinde çok güzel resim yaparsın gibi...

Evliliğiniz ikinizi de mutlu ediyor mu?Yoksa zaten sorunlarınız var mı?

sevmiyomu seni, seven insan dokunmadan duramaz en azından biz öyleyiz. nerde yatıyo bu adam
sarılmıcaksa, öpüşmücekse,eynı yatakta yatmıcaksa neden evlenmiş ev arkadaşı bulsaymış

Bende ayni esin gibiyim,saydıklarının hepsi var benim esimde sen gibi şikayetçi ama huy bence bu sevgi ile alakasi yok...
Ben böyle olmami.kafamin cok yogun olmasina bağlıyorum belki esinde öyledir odaklanamiyordur

Off herkes cok mutsuz tek sen mutlusun. Bi tek sen seviliyorsun ve herkes seni kiskaniyor tamam. Bu nasil bir ego ya allah kolaylik versin.

En basit soruma bile cevap veremedin sonra da ego diyorsun. Benim yazdigimi kafasina takip dertlenen sensin. Allah kolaylik veriyor zaten cunku baskalarinin mutluluguyla mutlu olmak hic zor degil.

diğerleri neyse de oha yani
aynı yatakta yatmayacaksınız nerde yatcakmıs öküz? aslında o da haklı
otlak bır yer lazım ona :q:q
Ya bu yorumunu 20 küsür kişi beğenmişte,ya bilmiyorum şaşırıyorum.Bir insan sevdiği,birlikte olduğu eşim dediği kişiyle ilgili bir konu açıyor.Eşi hatalı ya da hatasız.Ama senin tabirinle öküzlük yapıyor ama başka birşey.Bu kadar kolay mı birine,birinin eşine öküz demek.Bizlere bu hakkı kim veriyor gerçekten.Ben burda eşimle ilgili bir konu açsam fikir danışmak istesem ve biri benim eşime öküz dese ben kahrolurum.Yaptığı öküzlük dahi olsa,istemem insanlar bu kadar kolay bunu desin.

En basit soruma bile cevap veremedin sonra da ego diyorsun. Benim yazdigimi kafasina takip dertlenen sensin. Allah kolaylik veriyor zaten cunku baskalarinin mutluluguyla mutlu olmak hic zor degil.
Vereyim soruna cevap. Gayet mutluyum cok sukur seviliyorum seviyorum, bunlarin yeri burasi olmadigi icin birinin derdini kendi mutlulugumla deşmiyorum. Ne kadar mutlu oldugumu nasil sarılıp sarmalandigimi duymak istiyorsan mesaja gel anlatayim.
Sana ne ile baslayan soruna gelirsek de, birinin mutluluguyla mutlu olmayi bilecek kadar ayni zamanda biri mutsuzken onun yasayamadiklarini ballandira ballandira anlatip daha da mutsuz etmeyecek ve bunu yapana da goz yummayacak kadar insanim.
Varsa baska sorun cevaplayayim?

Ya bu yorumunu 20 küsür kişi beğenmişte,ya bilmiyorum şaşırıyorum.Bir insan sevdiği,birlikte olduğu eşim dediği kişiyle ilgili bir konu açıyor.Eşi hatalı ya da hatasız.Ama senin tabirinle öküzlük yapıyor ama başka birşey.Bu kadar kolay mı birine,birinin eşine öküz demek.Bizlere bu hakkı kim veriyor gerçekten.Ben burda eşimle ilgili bir konu açsam fikir danışmak istesem ve biri benim eşime öküz dese ben kahrolurum.Yaptığı öküzlük dahi olsa,istemem insanlar bu kadar kolay bunu desin.
adamın yaptıgı neyse onu söyledım ben.. o zaman evlenmeyecektı konu sahıbının günahı ne, yazık degıl mı kadına?
ne aynı yatakta yatmak ıstıyor, ne konu sahıbıyle ılgılenıyor..ve konu sahıbının anlatmak ıstemedıgı bir sürü şey..evlenmeyecektı o zaman amacı hızmetcı aramaksa..
şimdi bu adam has öküz degıl de nedır?

Kimisi eşine kızdığında başkalarının kendisine hak vermesi ve eşini yerden yere vurması ile rahatlayabilir ama ben her ne yapmış olursa olsun gönül bağı kurduğum biri hakkında kötü ifadeler kullanılmasını istemem .

Çünkü herşeyden önce o benim seçimim buna saygı duyulmasını isterim ayrıca o benim özelim yani benim korumam altında.

Bende aynı şekilde başkası hakkında eleştiride bulunurken bana gösterilmesini istediğim hassasiyetlere dikkat ederim.

Ayrıca burda çare arayan kişi hala bir umut taşıyor olmalı.Ona bazı şeyleri farkettirmeye çalışırken umudunu kırmamakta önemli değil mi?

adamın yaptıgı neyse onu söyledım ben.. o zaman evlenmeyecektı konu sahıbının günahı ne, yazık degıl mı kadına?
ne aynı yatakta yatmak ıstıyor, ne konu sahıbıyle ılgılenıyor..ve konu sahıbının anlatmak ıstemedıgı bir sürü şey..evlenmeyecektı o zaman amacı hızmetcı aramaksa..
şimdi bu adam has öküz degıl de nedır?
Ben adamı savunmuyorum.Benim söylemek istediğim hatta yazdığım şey çok farklı.

Ben adamı savunmuyorum.Benim söylemek istediğim hatta yazdığım şey çok farklı.
Aynen geçen bi konudada ben soyledim milletin eşine ister iyi olsun kotu olsun cikip öküz vs hakaret etmek yanliş ben utaniyorum ya biraz agzimizin ayari olmali sonucta o onun eşi ve oyle bi tabirde kendi bile kullanmamis hoş ne farkeder ama azicik dikkat etsek keske bende konu acsam esime hakaret edilse haşlarım bildigin

Back
X