- Konu Sahibi hayal gxoxzlxux
-
peki ölçülerini ne kadar koyuyorsun onuda yazarsan denemeyi düşünüyorum
ben yurtdisinda yasadigim icin bunlarin hepsini bulamiyabilirim.yaptigin diyeti yazabilirmisin rica etsem,ayrica bizimle paylasdigin icin tesekkürler!!!!
kızlar ben diyet psikolojisine girdiğim an kim ne derse araştırır ve bazılarını denerim işe yarayanda olur yaramayanda ama bu çay kesinlikle yarıyor bunu biliyorum,nerden çıktı bu çay derseniz ender saraç,ibrahim saraçoğlu vs.ünlü diyetisyenler her tv ye çıktıklarında bi otun zayıflattığını söylüyorlar ya, benimde kafam bozuldu bigün zayıflamaya yarayan bütün bitkileri araştırdım buldum kattım karıştırdım ve kullanmaya başladım.
* mate (pahalı diye satılmıyor heryerde,bulamayınca içinde mate olan zayıflama çaylarından koyuyorum bi poşet)
* kekik
* funda
* biberiye
* zahter
* mısır püskülü
* yeşil çay
* kuru maydonoz sapı
* kiraz sapı
* sinameki
bunları çektim robottan bi kavanoza iki tatlı kaşığı atıyorum üzerine 1 lt kaynamış su koyup demlendiriyorum gün içinde aklıma estikçe içiyorum.ama unutmayın ben sıkı diyette yapıyorum tek başına hiç birşey zayıflatmıyor,sevgiler...
canım ya bunların hepsini tek seferde aktarda bulmak mümkünmü:SCADIARZU
Canımcım 2,5 ayda 17 kilo vermişsin mükemmel bir başarı bu ama bu kadar kısa sürede bu kadar çok kilo vermek sakıncalı değil mi? Ben haftada en fazla 1,5 kilo verilmeli diye biliyorum. Kiloların tekrar geri dönmesin ?
Hımmm iyi o zaman canımcım, ben de vermeye çalışıyorum ama hızlı verme fazlasıyla alırsın diyolar korkuyorum.
kızlar emziren annelerde bu çaylardan içebiliyormu?yazarsanız memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?