öncelikle lütfen üzülme tabiiki kesin olmamakla birlikte idrarda pozitif görüp kanda negatif alan arkadaşlarımız oldu burada. yine kanda pozitif olup 1 hafta sonra idrarda hala çift çizgiyi görememişti bir arkadaşımız bu nedenle lğtfen umudunu kaybetme.ilaçlarını kullanmaya ve dua etmeye devam et tatlım. inş kuzucuğun seninledir.Arkadaşlar, ilk tüp bebek denememin sonucunu 31 Aralık 2011 tarihinde alacaktım ama dayanamadım ve bu sabah gebelik testi uyguladım. Sonuç negatif... Hayal kırıklığı, ümitsizlik, yıkılmışlık, üzüntü, endişe, moralsizlik ve sayamadığım daha bir sürü olumsuz his ile boğuşuyorum. Testin sonucu gibi tüm duygularım da negatif oldu. Dünyam başıma yıkıldı sandım o an. Şimdi biraz daha toparlandım. Allah büyüktür diyorum. Nasip eder inşallah diyorum. Herşeye rağmen yarın kan testine gideceğim. Ufak da olsa minicik bir ümit ile "belki" diyerek gideceğim. Ve Allah'a yalvarmaya devam edeceğim. Size sormak istediğim şu; gebelik testinde negatif sonuç alıp da kan testinde pozitif alan oldu mu hiç?
Arkadaşlar, ilk tüp bebek denememin sonucunu 31 Aralık 2011 tarihinde alacaktım ama dayanamadım ve bu sabah gebelik testi uyguladım. Sonuç negatif... Hayal kırıklığı, ümitsizlik, yıkılmışlık, üzüntü, endişe, moralsizlik ve sayamadığım daha bir sürü olumsuz his ile boğuşuyorum. Testin sonucu gibi tüm duygularım da negatif oldu. Dünyam başıma yıkıldı sandım o an. Şimdi biraz daha toparlandım. Allah büyüktür diyorum. Nasip eder inşallah diyorum. Herşeye rağmen yarın kan testine gideceğim. Ufak da olsa minicik bir ümit ile "belki" diyerek gideceğim. Ve Allah'a yalvarmaya devam edeceğim. Size sormak istediğim şu; gebelik testinde negatif sonuç alıp da kan testinde pozitif alan oldu mu hiç?
tüp bebek tedavilerinde test adet gününden önce yapılıyor ve kan testi yapılmakta idrar testlerindeki algılama adetten 5 gün sonrasında net cevap verecek şekilde üretilmiş ayrıca bir çok arkadaşım ikiz gebelik olduğu halde idrar testibde negatif sonuç görmüş ve hayal kırıklı yaşamış ve kan testinde hamile olduklarını öğrendi en son 2 hafta önce arkadaşım idrar testinde negatif kan testi 501 ve ultrasona girdiklerinde üçüz bebek olduğunu öğrendiler o yüzden idrar testi kesinlikle tüp bebekte yanıltıcıdır sakın umudunu yitirme üzülme kendini yarın hayırlısıyla en net sonucu alırsın inşallah.
Çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz ama bu acıyı yarın bir kez daha yaşamamak için ümitlenmeyeceğim. artık kabullendim negatif sonucu. ama inşallah yarınki kan testinde positif cıkar. sizlerde bana dua edin ne olur. ilk denememiz olmasına rağmen hem maddi hem manevi olarak cok yıprandık. zorla biriktirmiştik parayı. Allahım büyük. inşallah yarın hayırlısı ile positif sonuc alırım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Arkadaşlar, ilk tüp bebek denememin sonucunu 31 Aralık 2011 tarihinde alacaktım ama dayanamadım ve bu sabah gebelik testi uyguladım. Sonuç negatif... Hayal kırıklığı, ümitsizlik, yıkılmışlık, üzüntü, endişe, moralsizlik ve sayamadığım daha bir sürü olumsuz his ile boğuşuyorum. Testin sonucu gibi tüm duygularım da negatif oldu. Dünyam başıma yıkıldı sandım o an. Şimdi biraz daha toparlandım. Allah büyüktür diyorum. Nasip eder inşallah diyorum. Herşeye rağmen yarın kan testine gideceğim. Ufak da olsa minicik bir ümit ile "belki" diyerek gideceğim. Ve Allah'a yalvarmaya devam edeceğim. Size sormak istediğim şu; gebelik testinde negatif sonuç alıp da kan testinde pozitif alan oldu mu hiç?
ben de çarşamba gecesi test yaptım negatif çıktı, silik çizgi bile yoktu..ama dün kanda bhcg değerim 126 çıktı ve hamile olduğumu öğrendim.sakın şimdiden moralini bozma..idrar testleri bu kadar erken dönemde yanıltıcı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?