Hayal kırıklığı işte bu...

wiselight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
59
2
36
Ankara
Arkadaşlar, ilk tüp bebek denememin sonucunu 31 Aralık 2011 tarihinde alacaktım ama dayanamadım ve bu sabah gebelik testi uyguladım. Sonuç negatif... Hayal kırıklığı, ümitsizlik, yıkılmışlık, üzüntü, endişe, moralsizlik ve sayamadığım daha bir sürü olumsuz his ile boğuşuyorum. Testin sonucu gibi tüm duygularım da negatif oldu. Dünyam başıma yıkıldı sandım o an. Şimdi biraz daha toparlandım. Allah büyüktür diyorum. Nasip eder inşallah diyorum. Herşeye rağmen yarın kan testine gideceğim. Ufak da olsa minicik bir ümit ile "belki" diyerek gideceğim. Ve Allah'a yalvarmaya devam edeceğim. Size sormak istediğim şu; gebelik testinde negatif sonuç alıp da kan testinde pozitif alan oldu mu hiç?

öncelikle lütfen üzülme tabiiki kesin olmamakla birlikte idrarda pozitif görüp kanda negatif alan arkadaşlarımız oldu burada. yine kanda pozitif olup 1 hafta sonra idrarda hala çift çizgiyi görememişti bir arkadaşımız bu nedenle lğtfen umudunu kaybetme.ilaçlarını kullanmaya ve dua etmeye devam et tatlım. inş kuzucuğun seninledir.

tüp bebek tedavilerinde test adet gününden önce yapılıyor ve kan testi yapılmakta idrar testlerindeki algılama adetten 5 gün sonrasında net cevap verecek şekilde üretilmiş ayrıca bir çok arkadaşım ikiz gebelik olduğu halde idrar testibde negatif sonuç görmüş ve hayal kırıklı yaşamış ve kan testinde hamile olduklarını öğrendi en son 2 hafta önce arkadaşım idrar testinde negatif kan testi 501 ve ultrasona girdiklerinde üçüz bebek olduğunu öğrendiler o yüzden idrar testi kesinlikle tüp bebekte yanıltıcıdır sakın umudunu yitirme üzülme kendini yarın hayırlısıyla en net sonucu alırsın inşallah.

Çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz ama bu acıyı yarın bir kez daha yaşamamak için ümitlenmeyeceğim. artık kabullendim negatif sonucu. ama inşallah yarınki kan testinde positif cıkar. sizlerde bana dua edin ne olur. ilk denememiz olmasına rağmen hem maddi hem manevi olarak cok yıprandık. zorla biriktirmiştik parayı. Allahım büyük. inşallah yarın hayırlısı ile positif sonuc alırım. Allah isteyen herkese nasip etsin.

inan tüp bebek yaptırıp teste 1gün kala evde idrar tahlili yaptırmayan yok canım.ve 100 kişiden 98inde sonuç negatif çıkar her zaman.idrar tahlilleri adet gecikmesinden 1 hafta sonra falan net sonuç veriyo.hatta 10 gün sonra desem daha doğru olur.ben 1 gün kala en pahalılarından güya ilişkiden 1 hafta sonra bile tutmuşsa gösteriyor dedikleri testten almıştım ve sonuç negatif çıkmıştı.resmen yıkılmıştım çok üzülmüştüm.şu anda düşünüyorumda keşke yapmasaydım bebeğim içimdeyken kendimi okadar üzmeseydim.ertesi günü kan testinde sonuç pozitif çıkmıştı.üzüldüğümle kalmışım yani.hiç kendini üzme hamileysen bile idrarda çıkmıyo yani rahat ol bebeğinide kendinide yıpratma bence.

Dualarımız seninle Allahım hakkında hayırlısını versin, inşallah bebeğin seninledir ve bir an evvel sağılıkla sıhhatle kucağına alırsın. Kendini çok fazla üzme, bebeğin seninle olma olasılığı hala çok yüksek, o da üzülecektir.

canım ben kan testine giderken yaptım ve hayalet gibi görünmez bi çizgiydi idrar testim ama kanda bhgc 167 çıktı. o yüzden yarını bekle derim rabbim yardımcın olsun...

ben de çarşamba gecesi test yaptım negatif çıktı, silik çizgi bile yoktu..ama dün kanda bhcg değerim 126 çıktı ve hamile olduğumu öğrendim.sakın şimdiden moralini bozma..idrar testleri bu kadar erken dönemde yanıltıcı oluyor.

tesellin için cok teşekkür ederim ama değilim hamile değilim. sonuc negatif...

canım negatif sonuç sakın kötü düşünme emin olki senin için hayırlısı buymuş 4 aşılama 2 tüp yaptırdım hiçbirinde pozitifi görmedim her teste Allaha yalvardım rabbim hayırlsıı benim için neyse onu nasip et bana diye (9 yıllık evliyim 31 yaşındayım eşimde sorunumuz eşimde) daha geçen temmuzda negatif aldım üzüldüm ama hayrlsı bu dedim bunun üzerine üzerine eşimle 2 yıl sonra evlatlık almayı düşündük artık tüp denemesi yapmıcam dedim ve ben bunları düşünürken eylülde regli günüm geçti 5 gün burada tanıştıgım bir arkadaşımın baskısıyla idrar testi yaptım ve 9 yıldır hiç görmedigim hayal ettigim çizgi çift çizgi pozitif ben normal yolla hamile kalmıştım kan testi 380 lerde çıktı 4 hafta falansa dr keseyi göremeyiz dedi 1 hafta 10 gün falan bekleyelim dedi degerim 24 saat sonra 500 lere yakın olmuştu 1 hafta bile degildi o mutlulugu yaşamak sonra bebegim düştü 5 hafta 4 günlükken yine ellerim bomboş ama biliyorum ki hakkımda hayırlsıı buydu rabbim o yüzden bunları yaşattı bana inşallah Alahım sana hayırlsıyla anne olmayı nasip edecek rabbim ol derse olacak inan buna hepimizin kucakları dolsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…