Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldığın paket premium care beyaz renk ise rahat ederain yeni paketlerin dokusu kötüymüş korkma ben kullanıyorum erkek bide benim bebeğim yeni doğdu Rahatı şuan ama birmez üzere napcaz bilmiyorumHenüz doğum yapmadım ama kullanan arkadaşlarım sleepy öneriyor. Çokta memnunlar.. Bende prima aldım ama böyle yorumlar okuyunca korkuyorum.. Piyasadaki bütün bezleri denemek lazım sanırım. Oğlumda hiç sorun yaşamadım primadan ama korkuyorum şimdi
Ben biley farkettim eğer çiş yapmışsa iki üç kere kaka yapınca bele kadar çıkıyor bide bu yönden gözlemle bi bakalım yanılıyor muyumBende prima kullaniyorum kizlar kızim dort aylik çişte sızdırma hic yok o konuda primadan çok memnunum yalniz dogdugundan beri kakasını yaptiginda surekli sizdiriyo bez butun kıyafetlerini değistiriyorum bebeginiz kaka yaparken boyle bir problemle karsilasiyomuzsunuz primada yoksa bi ben mi
Molfixin hangisini kullanıyorsunuz paketin görüntüsünü yollar mısınMolfix kesin tavsiye ederim kız kardeşimde kullandık çoğu tanıdığımda kullanıyor
Baya oldu kız kardeşimde kullandıkMolfixin hangisini kullanıyorsunuz paketin görüntüsünü yollar mısın
Aldığın paket premium care beyaz renk ise rahat ederain yeni paketlerin dokusu kötüymüş korkma ben kullanıyorum erkek bide benim bebeğim yeni doğdu Rahatı şuan ama birmez üzere napcaz bilmiyorum
Umarım memnun kalırsın bebişin altının dolmasını bekleme ben beklemiyorum yarıya kadar mavi çizgi olunca alıyorumEvet beyaz paket. İçi mavi hatta.. yeni paketlerden almadım.. umarım memnun kalırım kalmazsam da değiştiririm artık mecburen
Umarım memnun kalırsın bebişin altının dolmasını bekleme ben beklemiyorum yarıya kadar mavi çizgi olunca alıyorum
Molfix de mi ii değil şimdiYok canım beklemem zaten. Beğenmezsem migros minies ya da e bebek baby&me var onları düşünüyorum. Daha önceki tecrübemden molfix düşünmedim. Sleepy ve komili öneriler arasında belki onu da deneyebilirim. Doğsun ona göre karar veririm artık.
Molfix de mi ii değil şimdi
Eee ne alcaz biz yaaa ozman dene yanıl mı yapcaz
Eski paket içi mavi olan premium care 3 numara mı acaba???1-2 Bolu primadan sıkıntı yaşamadım. Lakin 3 no beni bezdirdi. Hep kakası sırtına çıktı ve pişik oldu yavrum. Molfix ve sleepy denedim. Sleepy de sızdırdı. Ve pamuk bıraktı . Ama Molfix beğendim
Yeni paketlerin içi maviEski paket içi mavi olan premium care 3 numara mı acaba???
Ben 9 aydır prima kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Aktif bebek kullanıyorum. Aylik paket. 4. 5 numaradan memnunum. Premiumla başladım sonra ucuz diye molfix denedim bebegim alti hemen pisik oldu. Sonra aktif bebege başladım. Koku dışında bir problem yaşamıyorum. Ama kokusu kötü.Eski paket içi mavi olan premium care 3 numara mı acaba???